2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar selam takipteyim ama her zmn yazamıyorum iyi haberlerle gelsin inşallah kontrole gidenler devlette kalp sesi dinletmiyolar artık 2 yerde gösterdiler sdce sesi açmadılar iyi diil dye.akşamları çok üşüyorum karnım çok şiş.hala doktor netleştremedim gdip paket fiyatlrı sorucam özellere.

Olsun vardır herseyde bi hayr..
Tabi ayakta kalmamakta fayda var mümkün olduğunca dinlenmeye bak
Sıkma caninida bak bir sürü örnek var bu şekilde saglikli gebelik geçiren tek değilsin

kızlar bir şey soracaktım yaa ben iş yerime hamileliğimi henüz söylemedim. daha çok erken her şey sağlıkla ilerlesin diye bekliyorum ama bir yandan da söylemek gerek. çalışan hamileler siz nasıl söylediniz, ne zaman söylediniz?

Hiç bilmiyorum canm inan ki . Arastr onu bir istersn

Canim ben ogrenir ogrenme herseyi foze alip soledim sevincimden yerimde duramiyordum ki daha 1.5 aylik elemandim... biraz bozuldu tabi patronum ama bisi demedi insallah seninkindede sorun cikmaz... bence solemelisin

Canim ben ogrenir ogrenme herseyi foze alip soledim sevincimden yerimde duramiyordum ki daha 1.5 aylik elemandim... biraz bozuldu tabi patronum ama bisi demedi insallah seninkindede sorun cikmaz... bence solemelisin
sorun çıkçağından değil aslında da ben direkt patronlara bağlı çalışıyorum ikisi de erkek ve nasıl söyleyeceğim diye de utanıyorum bir yandan :) zaten her şey iyi giderse inşallah iznimden sonra işe tekrar dönmeyi düşünüyorum.

Haklisin bir bakima ama Yapma allah askinaaaa gayri mesru cocuk degil yaa hehehhe bi durumda ven artik 2 kisiyim bu maas bize yetmiyor diyebilirsin mesela 1 tasla 2 kus vurursun acikca hamileyimde dememis olursun hahahahahahah

bende daha demedim arkadaşım kalp atışlarını duymak nasip olsun öyle diyeceğim

Haklisin bir bakima ama Yapma allah askinaaaa gayri mesru cocuk degil yaa hehehhe bi durumda ven artik 2 kisiyim bu maas bize yetmiyor diyebilirsin mesela 1 tasla 2 kus vurursun acikca hamileyimde dememis olursun hahahahahahah
hahaha zaten zam zamanı onu kullanabilirim belki
ayy öyle ya da böyle söylemem gerekecek zaten her türlü, kendimi hazırlayacağım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…