Kızlar selam takipteyim ama her zmn yazamıyorum iyi haberlerle gelsin inşallah kontrole gidenler devlette kalp sesi dinletmiyolar artık 2 yerde gösterdiler sdce sesi açmadılar iyi diil dye.akşamları çok üşüyorum karnım çok şiş.hala doktor netleştremedim gdip paket fiyatlrı sorucam özellere.
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun ahhh affına sığınıyorum bende eşşeklik birincide oldu benim bu benim ikinci gebeliğim bir kutu içmiştim niye sorduysam dr oda bırak dedi ahhh ahhh keşke bırakmasaydım inşallah yarına toplarım yıllık izin alacağım 3 gün sanırım evde dinlensem iyi olacak
Olsun vardır herseyde bi hayr.. Tabi ayakta kalmamakta fayda var mümkün olduğunca dinlenmeye bak Sıkma caninida bak bir sürü örnek var bu şekilde saglikli gebelik geçiren tek değilsin
kızlar bir şey soracaktım yaa ben iş yerime hamileliğimi henüz söylemedim. daha çok erken her şey sağlıkla ilerlesin diye bekliyorum ama bir yandan da söylemek gerek. çalışan hamileler siz nasıl söylediniz, ne zaman söylediniz?
canim aynen benimde oyle ama sadece yuzum
ben bide okadar lazer yaptim komple yuz biyik fln ozamanlar bile boyle kuruluk hic gormemistim
hindistan cevizi yagi yuze surulurmu ??
buda aynisindan bendede var sanki ufak ufak altima kacirmisim gibi oluyorum
hayirlisi mutlu haberlerle gel cnm
bugun randevusu olan baska arkadaslarda vardi, bizi haberdar edin
Dualarimiz seninle cnm kotu getirip durmayin annisler akliniza
burda cok goruyorum endiselerinizi
tamam illaki gecmis basiniza gelenlerin etkisi cok ama iyi dusunelim iyi olsun
kızlar bir şey soracaktım yaa ben iş yerime hamileliğimi henüz söylemedim. daha çok erken her şey sağlıkla ilerlesin diye bekliyorum ama bir yandan da söylemek gerek. çalışan hamileler siz nasıl söylediniz, ne zaman söylediniz?
Canim ben ogrenir ogrenme herseyi foze alip soledim sevincimden yerimde duramiyordum ki daha 1.5 aylik elemandim... biraz bozuldu tabi patronum ama bisi demedi insallah seninkindede sorun cikmaz... bence solemelisin
Canim ben ogrenir ogrenme herseyi foze alip soledim sevincimden yerimde duramiyordum ki daha 1.5 aylik elemandim... biraz bozuldu tabi patronum ama bisi demedi insallah seninkindede sorun cikmaz... bence solemelisin
sorun çıkçağından değil aslında da ben direkt patronlara bağlı çalışıyorum ikisi de erkek ve nasıl söyleyeceğim diye de utanıyorum bir yandan :) zaten her şey iyi giderse inşallah iznimden sonra işe tekrar dönmeyi düşünüyorum.
sorun çıkçağından değil aslında da ben direkt patronlara bağlı çalışıyorum ikisi de erkek ve nasıl söyleyeceğim diye de utanıyorum bir yandan :) zaten her şey iyi giderse inşallah iznimden sonra işe tekrar dönmeyi düşünüyorum.
Haklisin bir bakima ama Yapma allah askinaaaa gayri mesru cocuk degil yaa hehehhe bi durumda ven artik 2 kisiyim bu maas bize yetmiyor diyebilirsin mesela 1 tasla 2 kus vurursun acikca hamileyimde dememis olursun hahahahahahah
Haklisin bir bakima ama Yapma allah askinaaaa gayri mesru cocuk degil yaa hehehhe bi durumda ven artik 2 kisiyim bu maas bize yetmiyor diyebilirsin mesela 1 tasla 2 kus vurursun acikca hamileyimde dememis olursun hahahahahahah