2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Maşallah ne güzel böyle sıkıntısız sorunsuz gecer inşallah ☺ bende bulantı yok ama tiksinme var tahammulsuzluk var sulu yemek soğan vs gibi şeylere aşırı uyku halsizlik sinir ve cok fazla kivi yiyorum ya
tahmını dogum tarıhın yazmıyo gulum kac haftalık oldun

ohh afıyet şifa olsun masallah ben bu aralar meyvalarla takılıyorum bakalım sonumuz ne olcak:)

İyi akşamlar kızlar. Bir haftadır ağrım var ama normaldir diye takmadim. Bugün zirve yaptı ama ders anlatırken aglayacaktim neredeyse. Yarın kontrolde inşallah kötü bir haber almayiz.

@loori gözün aydın canm. Sonunda gördn bebisi 1.6mm derken 1cm 6mm demk istedim demi?

Hadi gözün aydın topik meselesi olmuştu valla

Selam kizlar..bende bugun gordum bebisimi. Doktorun dedigine gore 6 hafta 1 gunluk benim hesabima gore 7.0 di daha cok küçük 4mm. Dun beni birazcik korkuttu doktora gittim esimle aramizda kan uyuşmazlıgi var doktor yerlesme kanamasida olabilir kan uyuşmazlığı kanamasida dedi.test yaptilar cok şükür temiz cikti. Yoksa igneyi biraz erken yapacaklardi.
Firsat buldukca bakmaya çalışıyorum buraya. Kalp atsini duyduk, bi takim kan testleri yapildi su an icin 11.haftaya kadar yapilmasi gereken bisey yada asi falan varmi

Hayırlı olsun canım. Evet, iki tanesi gebeyken bi tanesi doğum sonrası olmak üzere tetanoz aşısı var. Daha önceden tamamlamadıysan tabi

Gözün aydın canım. İnşallah hep sağlıkla devam eder :) 1,6cm miymiş yoksa 1,6mm mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…