2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım ben zaten hastanede çalışltığım için ve tüp bebekle gebe kaldığım için zaten durumumu arkadaşlarım biliyordu ama tabi herkese söylemedim.bence sorumlunuz olacak kişi ve yakınınızda olan birkaç kişiye söyleyebilirsiniz zor durumda kalmamak için çünkü bazen destek bazen izin gerekiyor

evet çok haklısın. benim tek sıkıntım üst düzey yöneticilere bağlı çalışıyor olmam, doğrudan onlara söylemek zor geliyor :) muhasebeye söyleyip işi bitirebilsem keşke :)

ben hemen söyledim patronla birlikte çalışıyorum çünkü canım.eğer sıkıntı görüyorsan hemen söyleme istersen nasıl rahat edeceksen

ben hemen söyledim patronla birlikte çalışıyorum çünkü canım.eğer sıkıntı görüyorsan hemen söyleme istersen nasıl rahat edeceksen
Kalp atışından sonra söylemem lazım heralde artık. Hayırlısı bakalım. Ben de patronlarla çalışıyorum direkt oyüzden çekindim aslında. Erkek ikisi de bide

Benimde cuma randovum kalp atisi icin insAllah duyariz ... Kac haftalik olucak cuma seninki

Kalp atışından sonra söylemem lazım heralde artık. Hayırlısı bakalım. Ben de patronlarla çalışıyorum direkt oyüzden çekindim aslında. Erkek ikisi de bide
ben birebir çalıştığım için asistanıyım çünkü o yüzden zaten hastane vs işlerimi önceden biliyordu.Erkekler daha anlayışlı olur merak etme

Teyzeleriii biz doktordan geldikkk taammm 1.82 cm olmusuzzzz ve saglikliyizzz dusuk tehlikemiz vardi sukurler olsun oda ortadan kalkmiss ....
MasAllah minnosuna gozun aydin insAllah sorunsuz gecer bundan sonraki surecte..benimde tehlikem var bizde inszallah boyle bi haber aliriz..

Kizlar bulantinin iyi oldunu soylerdi bebek icin hep doktorum ilk hamileligimde dusuk tehlikesininde azaltini...sabah bulantilarim basladi iki gundur bebegim varki benimleki bulaniyo diye dusunuyorum tabi korkuyorumda ilk hamileligimde bulanti yuzunden ilk bes ayi hastanede serumla gecirdim insAllah buda oyle olmaz..Allah bebislerimizi bize bagislasin

eyvahh şuan bi kat daha korktum bulantıdan. serum hastane falan bittim şuan. inşallah rahat hamileliklerimiz olur yarabiim. aminn...

eyvahh şuan bi kat daha korktum bulantıdan. serum hastane falan bittim şuan. inşallah rahat hamileliklerimiz olur yarabiim. aminn...
Korkutucu gercekten ama melegimi dusundukce cektigim o aciya ragmen olsun bebegim diyodum sonuc muhtesem bi bebek...zor bi surec ama deyiyo.. Tabi kimse benim gibi gecirmesin Allah korusun 1000 hamileden 4 du benim gibi gecirirmis o derece kotuydum..Allah hayirla gecirmeni nasip etsin canim

gözün aydın canım

maşallah gözünaydın canım darısı başıma inşaallah

Maşallahh

Benim de aynen öyle olduu o yeşill ekşii elmayı yemekle gecti hamileliğimm tatlı hiç istemedi canım ve sonuc erkek :)) bunda henuz bir istek yada tiksinme yok bakalım neler olacak :))

Teyzeleriii biz doktordan geldikkk taammm 1.82 cm olmusuzzzz ve saglikliyizzz dusuk tehlikemiz vardi sukurler olsun oda ortadan kalkmiss ....

Gözün aydın canım çok sevindim

Ben de kalp atışlarını duydukdan sonra söylerim diye dusunuyorum

Maşallah canımm gözün aydın :)

Ay maşallah gözün aydın. Eee ne demişler sabreden derviş muradına erermiş. İlk gitmeye çok büyük yol kat ettin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…