ben de onu bekliyorum bakalım. allah korusun bir şey olursa bidaha açıklama yapmak istemedim kimseye. hayırlısı artık bugün belli olacak inşallah sonuç :)
kızlar bir şey soracaktım yaa ben iş yerime hamileliğimi henüz söylemedim. daha çok erken her şey sağlıkla ilerlesin diye bekliyorum ama bir yandan da söylemek gerek. çalışan hamileler siz nasıl söylediniz, ne zaman söylediniz?
Canım ben zaten hastanede çalışltığım için ve tüp bebekle gebe kaldığım için zaten durumumu arkadaşlarım biliyordu ama tabi herkese söylemedim.bence sorumlunuz olacak kişi ve yakınınızda olan birkaç kişiye söyleyebilirsiniz zor durumda kalmamak için çünkü bazen destek bazen izin gerekiyor
Canım ben zaten hastanede çalışltığım için ve tüp bebekle gebe kaldığım için zaten durumumu arkadaşlarım biliyordu ama tabi herkese söylemedim.bence sorumlunuz olacak kişi ve yakınınızda olan birkaç kişiye söyleyebilirsiniz zor durumda kalmamak için çünkü bazen destek bazen izin gerekiyor
evet çok haklısın. benim tek sıkıntım üst düzey yöneticilere bağlı çalışıyor olmam, doğrudan onlara söylemek zor geliyor :) muhasebeye söyleyip işi bitirebilsem keşke :)
kızlar bir şey soracaktım yaa ben iş yerime hamileliğimi henüz söylemedim. daha çok erken her şey sağlıkla ilerlesin diye bekliyorum ama bir yandan da söylemek gerek. çalışan hamileler siz nasıl söylediniz, ne zaman söylediniz?
Kalp atışından sonra söylemem lazım heralde artık. Hayırlısı bakalım. Ben de patronlarla çalışıyorum direkt oyüzden çekindim aslında. Erkek ikisi de bide
guzell anneler cok mutluhaberler aldım bugun ne guzel kalp atışı duymussunuz kese gormussunuz cok mutlu oldum bende 8. haftama gırdım suana kadar bı sıkıntı yok co sukur ama bulantılarım arttı sızde durumlar ne mıdenız bulanıyo mu bıde uykunuz gelıyomu canınız bırseyler cektımı :) benım ayva cektı okadar bıde delı gıbı lımon yıyorum :))))
Allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin kızlar benimde cuma günü randevum 11:30'da 2 hafta geçmek bilmedi valla içime de bir korku düştü kalp atışını duyamazsam diye.. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kalp atışından sonra söylemem lazım heralde artık. Hayırlısı bakalım. Ben de patronlarla çalışıyorum direkt oyüzden çekindim aslında. Erkek ikisi de bide
Kizlar bulantinin iyi oldunu soylerdi bebek icin hep doktorum ilk hamileligimde dusuk tehlikesininde azaltini...sabah bulantilarim basladi iki gundur bebegim varki benimleki bulaniyo diye dusunuyorum tabi korkuyorumda ilk hamileligimde bulanti yuzunden ilk bes ayi hastanede serumla gecirdim insAllah buda oyle olmaz..Allah bebislerimizi bize bagislasin
Kizlar bulantinin iyi oldunu soylerdi bebek icin hep doktorum ilk hamileligimde dusuk tehlikesininde azaltini...sabah bulantilarim basladi iki gundur bebegim varki benimleki bulaniyo diye dusunuyorum tabi korkuyorumda ilk hamileligimde bulanti yuzunden ilk bes ayi hastanede serumla gecirdim insAllah buda oyle olmaz..Allah bebislerimizi bize bagislasin
Korkutucu gercekten ama melegimi dusundukce cektigim o aciya ragmen olsun bebegim diyodum sonuc muhtesem bi bebek...zor bi surec ama deyiyo.. Tabi kimse benim gibi gecirmesin Allah korusun 1000 hamileden 4 du benim gibi gecirirmis o derece kotuydum..Allah hayirla gecirmeni nasip etsin canim
Yettim kızlarr bebegi gorduk ayy kafası falan cok tuaf oldum. Hersey yolunda kalp atıslarını gorduk. Cok ıyı bı sorun yok. 1,6 mm. Haftasıyla aynı. Tahmını dogum tarihi 2 ekim. Hayırlısı olsun. Bi daha ki randevu 4 hafta sonra
Yettim kızlarr bebegi gorduk ayy kafası falan cok tuaf oldum. Hersey yolunda kalp atıslarını gorduk. Cok ıyı bı sorun yok. 1,6 mm. Haftasıyla aynı. Tahmını dogum tarihi 2 ekim. Hayırlısı olsun. Bi daha ki randevu 4 hafta sonra
Baakk seen:))
Benim tam tersi oldu. O kadar çok acı ve ekşi istediki canım yoğurda pul biber ve limon sıkıp yedim. Tatlıdan tiksindim ilk aylar... Sonuç irkek oldu..
Şimdi canım ne istiyo bilmiyorum dolabın kapağını açıp açıp kapatıyorum .. Canımın çektiği şeyi bulamadıgım için habire biletler tıkınıyorum
Benim de aynen öyle olduu o yeşill ekşii elmayı yemekle gecti hamileliğimm tatlı hiç istemedi canım ve sonuc erkek :)) bunda henuz bir istek yada tiksinme yok bakalım neler olacak :))