2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim ben ilki dusmustu o yuzden uc ayi beklemistim oğlumda dr gidisler hamilere ucretsiz eger kesiliyorsa soyle.canim yoksa bekle az daha ben suan calismiyorum

Ben çok endişeliyim yaa. Sen de öyle misin? Hamile kalınca hep mutlu olacağım sanıyordum ama hep bebiş için korkuyorum. Yarın kalbini duyarız inşallah
O kadar normalkı tabıkıde endıselıyım hep bı merak ve dogana kadarda bıtmeyecek , benım ıkıncı hamılelıgım sızden bıraz daha rahatım o yuzden :) ılkınde nası telaslıydım ılk once keseydı sımdı kalp sonra ıkılı test sonra ayrıntılı ultrason sonra hamılelık sekerı olcumu sonra kanda proteın kacagı varmılar sonra dogum sancıları bı bakmıssın bırmıs bebe kucagında:)))buyuyunce hamılelık gunlerını ozluyosun bence tadını cıkaralkm arkadasım baska yasayamam ben kendı adıma strese sokupta anı kacırmak ıstemıyorum:)) bu stresler ne zaman ara vercek bılıyomusun kıpırdanmaya basladıgında ıste en cok o anları ozleyeceksın

Ben çok endişeliyim yaa. Sen de öyle misin? Hamile kalınca hep mutlu olacağım sanıyordum ama hep bebiş için korkuyorum. Yarın kalbini duyarız inşallah
Bu arada ınsallah dualarım hepımız ıcın burdakı tum anne adaylarının bebeklerını kucaklarında gormeyı nasıp etsın Allahım(amin)

Gozun aydin canim:)

Canım 37 ayın sonunda tüp bebekle hamile kalabildim. Yarın bir kalbini duysam o zaman rahatlayacagim

Merhaba bende ekimde kucagima alacagim kismetse

Hoşgeldin canim
Hayırlısı ile al kucağına bebisini

İyi akşamlar kızlar. Bir haftadır ağrım var ama normaldir diye takmadim. Bugün zirve yaptı ama ders anlatırken aglayacaktim neredeyse. Yarın kontrolde inşallah kötü bir haber almayiz.

Geçmiş olsun benim de azaldı ağrılar ama evde olunca dinleniyorum her fırsatta uzun sure ayakta kalınca nuks ediyor . Umarım güzel haberlerle gelirsin . Olumsuz birşey olsa kanaman falan olurdu

Hadi gözün aydın .. yakın zamanda Birsey yok Zaten dr un da bilgilendirir .
aşılar icin Mayıs da çağırdı beni sag oca hemsiresi . Bulunduğun yerdeki sağlık ocağına kayıt yaptırdıysan bilgi verirler canim

Kızlarr iyi akşamlar yazamadım size hemen kusura bakmayın eve geçemedik misafirlik işi çıktıı Çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey yolunda dedi doktor. Son adet tarihi ile uyumlu dedi. Toksoplazma ve tiroid testi istedi tekrar onları yaptırdım onlar da temiz çıktı yine. Yirmi gün sonra bebekle ilgili testler için gel dedi. Heralde ikili test için gün verecek.
Darısı kalp atışı bekleyenlerin başına inşallah.

Benimde erkek oldu eksi yedim ilk gebeligimde

Rabbim sıkıntısiz rahat bir gebelik nasip etsin

Canım çok sevindim gözün aydın darısı bizlere olsun
Merhaba bende ekimde kucagima alacagim kismetse
Aramıza hoşgeldin canım sağlıkla tamamlayalim inşallah
İyi akşamlar kızlar. Bir haftadır ağrım var ama normaldir diye takmadim. Bugün zirve yaptı ama ders anlatırken aglayacaktim neredeyse. Yarın kontrolde inşallah kötü bir haber almayiz.
Benimde oldu canım bugün ağrım dikkat et rapor mu alabilsek

Çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere olsun inşallah
degerin istikrarlı yükseliyor 14 Şubat 21.60 16 şubatta 58.98 20 Şubat 254.7 benimde değerler korkma canım aramıza hoşgeldin
Ben de cumartesiye randevu aldim kızlar. Keseyi görebilmek umuduyla gidiyoruz :) Insallah sizler gibi bana da kalp.atislarini görmek nasip olur :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Bende senin gibiyim sende benim gibi çok beklemissin canım bende bu bebeğe kavuşmak için iki kere miyon ameliyati oldum mutlu olmaktan çok endiselerim var ama sonra bunları oğlumda da yaşamıştım diyorum Allah'a emanetiz

Masallah gözün aydın canım

Kusura bakma canım ancak yazabiliyorum 7+1 olucak nasipse inşallah duyarız kalp atışlarıni sanırım vajinal ultrason yapıcak yine karindan duymak için hala erken bence
Hayir canim tam zamani kizimda 7 ci haftada rahatlikla ultrasyonla duymustum insAllah sende duyarsin..bence cuma gunu sata gore 7 haftalik keseye gore 6 haftalik olucam nasip hersey

Gozun aydin canim darisi bize insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…