- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Ben çok endişeliyim yaa. Sen de öyle misin? Hamile kalınca hep mutlu olacağım sanıyordum ama hep bebiş için korkuyorum. Yarın kalbini duyarız inşallahBnmkıde elma cekırdegıı aaa tesafufe bak
Canim ben ilki dusmustu o yuzden uc ayi beklemistim oğlumda dr gidisler hamilere ucretsiz eger kesiliyorsa soyle.canim yoksa bekle az daha ben suan calismiyorumkızlar bir şey soracaktım yaa ben iş yerime hamileliğimi henüz söylemedim. daha çok erken her şey sağlıkla ilerlesin diye bekliyorum ama bir yandan da söylemek gerek. çalışan hamileler siz nasıl söylediniz, ne zaman söylediniz?
O kadar normalkı tabıkıde endıselıyım hep bı merak ve dogana kadarda bıtmeyecek , benım ıkıncı hamılelıgım sızden bıraz daha rahatım o yuzden :) ılkınde nası telaslıydım ılk once keseydı sımdı kalp sonra ıkılı test sonra ayrıntılı ultrason sonra hamılelık sekerı olcumu sonra kanda proteın kacagı varmılar sonra dogum sancıları bı bakmıssın bırmıs bebe kucagında:)))buyuyunce hamılelık gunlerını ozluyosun bence tadını cıkaralkm arkadasım baska yasayamam ben kendı adıma strese sokupta anı kacırmak ıstemıyorum:)) bu stresler ne zaman ara vercek bılıyomusun kıpırdanmaya basladıgında ıste en cok o anları ozleyeceksınBen çok endişeliyim yaa. Sen de öyle misin? Hamile kalınca hep mutlu olacağım sanıyordum ama hep bebiş için korkuyorum. Yarın kalbini duyarız inşallah
Bu arada ınsallah dualarım hepımız ıcın burdakı tum anne adaylarının bebeklerını kucaklarında gormeyı nasıp etsın Allahım(amin)Ben çok endişeliyim yaa. Sen de öyle misin? Hamile kalınca hep mutlu olacağım sanıyordum ama hep bebiş için korkuyorum. Yarın kalbini duyarız inşallah
Değerim düşük çıkınca kan verme işini abarttım , korkumdanSon değer gayet iyi ama çok erken ve sık kan vermişsin :) Ben değerim 1000 olduğunda vajinal ultrasonda keseyi gördüm ama her doktor vajinal bakmıyor.
Gozun aydin canim:)Yettim kızlarrbebegi gorduk ayy kafası falan cok tuaf oldum. Hersey yolunda kalp atıslarını gorduk. Cok ıyı bı sorun yok. 1,6 mm. Haftasıyla aynı. Tahmını dogum tarihi 2 ekim. Hayırlısı olsun. Bi daha ki randevu 4 hafta sonra
Benimki de elma çekirdeği kadarmış
Bnmkıde elma cekırdegıı aaa tesafufe bak
Canım 37 ayın sonunda tüp bebekle hamile kalabildim. Yarın bir kalbini duysam o zaman rahatlayacagimO kadar normalkı tabıkıde endıselıyım hep bı merak ve dogana kadarda bıtmeyecek , benım ıkıncı hamılelıgım sızden bıraz daha rahatım o yuzden :) ılkınde nası telaslıydım ılk once keseydı sımdı kalp sonra ıkılı test sonra ayrıntılı ultrason sonra hamılelık sekerı olcumu sonra kanda proteın kacagı varmılar sonra dogum sancıları bı bakmıssın bırmıs bebe kucagında:)))buyuyunce hamılelık gunlerını ozluyosun bence tadını cıkaralkm arkadasım baska yasayamam ben kendı adıma strese sokupta anı kacırmak ıstemıyorum:)) bu stresler ne zaman ara vercek bılıyomusun kıpırdanmaya basladıgında ıste en cok o anları ozleyeceksın
Cok ıyı anlıyorum senı ınsallah kuzum ınsallah bence duyacaksın gum gum seslerı duyuncaada sevıncten aglaya aglaya bıze haber vereceksın merak etmeCanım 37 ayın sonunda tüp bebekle hamile kalabildim. Yarın bir kalbini duysam o zaman rahatlayacagim
Ayy inşallah canimmCok ıyı anlıyorum senı ınsallah kuzum ınsallah bence duyacaksın gum gum seslerı duyuncaada sevıncten aglaya aglaya bıze haber vereceksın merak etme
Merhaba bende ekimde kucagima alacagim kismetse
İyi akşamlar kızlar. Bir haftadır ağrım var ama normaldir diye takmadim. Bugün zirve yaptı ama ders anlatırken aglayacaktim neredeyse. Yarın kontrolde inşallah kötü bir haber almayiz.
Selam kizlar..bende bugun gordum bebisimi. Doktorun dedigine gore 6 hafta 1 gunluk benim hesabima gore 7.0 didaha cok küçük 4mm. Dun beni birazcik korkuttu doktora gittim esimle aramizda kan uyuşmazlıgi var doktor yerlesme kanamasida olabilir kan uyuşmazlığı kanamasida dedi.test yaptilar cok şükür temiz cikti. Yoksa igneyi biraz erken yapacaklardi.
Firsat buldukca bakmaya çalışıyorum buraya. Kalp atsini duyduk, bi takim kan testleri yapildi su an icin 11.haftaya kadar yapilmasi gereken bisey yada asi falan varmi
Benimde erkek oldu eksi yedim ilk gebeligimdeBaakk seen:))
Benim tam tersi oldu. O kadar çok acı ve ekşi istediki canım yoğurda pul biber ve limon sıkıp yedim. Tatlıdan tiksindim ilk aylar... Sonuç irkek oldu..
Şimdi canım ne istiyo bilmiyorum dolabın kapağını açıp açıp kapatıyorum .. Canımın çektiği şeyi bulamadıgım için habire biletler tıkınıyorum
Rabbim sıkıntısiz rahat bir gebelik nasip etsinKizlar bulantinin iyi oldunu soylerdi bebek icin hep doktorum ilk hamileligimde dusuk tehlikesininde azaltini...sabah bulantilarim basladi iki gundur bebegim varki benimleki bulaniyo diye dusunuyorum tabi korkuyorumda ilk hamileligimde bulanti yuzunden ilk bes ayi hastanede serumla gecirdim insAllah buda oyle olmaz..Allah bebislerimizi bize bagislasin
Canım çok sevindim gözün aydın darısı bizlere olsunYettim kızlarrbebegi gorduk ayy kafası falan cok tuaf oldum. Hersey yolunda kalp atıslarını gorduk. Cok ıyı bı sorun yok. 1,6 mm. Haftasıyla aynı. Tahmını dogum tarihi 2 ekim. Hayırlısı olsun. Bi daha ki randevu 4 hafta sonra
Aramıza hoşgeldin canım sağlıkla tamamlayalim inşallahMerhaba bende ekimde kucagima alacagim kismetse
Benimde oldu canım bugün ağrım dikkat et rapor mu alabilsekİyi akşamlar kızlar. Bir haftadır ağrım var ama normaldir diye takmadim. Bugün zirve yaptı ama ders anlatırken aglayacaktim neredeyse. Yarın kontrolde inşallah kötü bir haber almayiz.
Çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere olsun inşallahSelam kizlar..bende bugun gordum bebisimi. Doktorun dedigine gore 6 hafta 1 gunluk benim hesabima gore 7.0 didaha cok küçük 4mm. Dun beni birazcik korkuttu doktora gittim esimle aramizda kan uyuşmazlıgi var doktor yerlesme kanamasida olabilir kan uyuşmazlığı kanamasida dedi.test yaptilar cok şükür temiz cikti. Yoksa igneyi biraz erken yapacaklardi.
Firsat buldukca bakmaya çalışıyorum buraya. Kalp atsini duyduk, bi takim kan testleri yapildi su an icin 11.haftaya kadar yapilmasi gereken bisey yada asi falan varmi
degerin istikrarlı yükseliyor 14 Şubat 21.60 16 şubatta 58.98 20 Şubat 254.7 benimde değerler korkma canım aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar :) Beta hcg 15 şubat 6.3 16 şubat 19.6 17 şubat 31.8 ve son olarak 20 şubat 133.3 çıktı. Yarın yine tahlil vereceğim.. Sizce değerlerim nasıl? Beta hcg kaç olduğunda doktora gitmeliyim? İlk gebeliğim çok acemiyim bu konularda
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBen de cumartesiye randevu aldim kızlar. Keseyi görebilmek umuduyla gidiyoruz :) Insallah sizler gibi bana da kalp.atislarini görmek nasip olur :)
Bende senin gibiyim sende benim gibi çok beklemissin canım bende bu bebeğe kavuşmak için iki kere miyon ameliyati oldum mutlu olmaktan çok endiselerim var ama sonra bunları oğlumda da yaşamıştım diyorum Allah'a emanetizBen çok endişeliyim yaa. Sen de öyle misin? Hamile kalınca hep mutlu olacağım sanıyordum ama hep bebiş için korkuyorum. Yarın kalbini duyarız inşallah
Masallah gözün aydın canımKızlarr iyi akşamlar yazamadım size hemen kusura bakmayın eve geçemedik misafirlik işi çıktıı Çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey yolunda dedi doktor. Son adet tarihi ile uyumlu dedi. Toksoplazma ve tiroid testi istedi tekrar onları yaptırdım onlar da temiz çıktı yine. Yirmi gün sonra bebekle ilgili testler için gel dedi. Heralde ikili test için gün verecek.
Darısı kalp atışı bekleyenlerin başına inşallah.
Rabbim tüm bekleyişleri mutlulukla sonuçlandırsın inşallahAA uzun alıntı yaptı ama
Hayir canim tam zamani kizimda 7 ci haftada rahatlikla ultrasyonla duymustum insAllah sende duyarsin..bence cuma gunu sata gore 7 haftalik keseye gore 6 haftalik olucam nasip herseyKusura bakma canım ancak yazabiliyorum 7+1 olucak nasipse inşallah duyarız kalp atışlarıni sanırım vajinal ultrason yapıcak yine karindan duymak için hala erken bence
Gozun aydin canim darisi bize insAllahKızlarr iyi akşamlar yazamadım size hemen kusura bakmayın eve geçemedik misafirlik işi çıktıı Çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey yolunda dedi doktor. Son adet tarihi ile uyumlu dedi. Toksoplazma ve tiroid testi istedi tekrar onları yaptırdım onlar da temiz çıktı yine. Yirmi gün sonra bebekle ilgili testler için gel dedi. Heralde ikili test için gün verecek.
Darısı kalp atışı bekleyenlerin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?