Kızlarr iyi akşamlar yazamadım size hemen kusura bakmayın eve geçemedik misafirlik işi çıktıı Çok şükür kalp atışını duyduk. Her şey yolunda dedi doktor. Son adet tarihi ile uyumlu dedi. Toksoplazma ve tiroid testi istedi tekrar onları yaptırdım onlar da temiz çıktı yine. Yirmi gün sonra bebekle ilgili testler için gel dedi. Heralde ikili test için gün verecek.
Darısı kalp atışı bekleyenlerin başına inşallah.
Kız nerdesın misafırlıgın zamanımı bız burda beklıyoruz ınsan 2 dakka tuvalete gırer yazar cık kırmızı kartmerak ettık tum topık hele rapunzeell
le beraber bı daha olmasın bak kuserız neyse guzel haberlerle geldıgın ıcın kırmızı kartı ıptal ettık hadı bakalım
Merhaba kızlar :) Beta hcg 15 şubat 6.3 16 şubat 19.6 17 şubat 31.8 ve son olarak 20 şubat 133.3 çıktı. Yarın yine tahlil vereceğim.. Sizce değerlerim nasıl? Beta hcg kaç olduğunda doktora gitmeliyim? İlk gebeliğim çok acemiyim bu konularda
Bayanlar biri beni doğum şekilleri konusunda bilgilendirebilirmi anlayamadım epidural sezeryan ne oluyo?? Ayrıca ağrısız doğum ne demk?? Ağrısız normal dogum mi oluyormuş
iyi geceler kızlar
sizde de başladımı mide bulantıları ayy çok kötü ya kusturmuyor resmen süründürüyor benı tuzluda işe yaramıyor her koku kötü geliyor sabah gözümü acar acmaz mide bulanmaya başlıyor..
iyi geceler kızlar
sizde de başladımı mide bulantıları ayy çok kötü ya kusturmuyor resmen süründürüyor benı tuzluda işe yaramıyor her koku kötü geliyor sabah gözümü acar acmaz mide bulanmaya başlıyor..
10 gündür hafif derecede vardı son 3 gündür şiddeti arttı tiksinme aşırı derecede var çalışıyorum mecbur bır sürü ınsan görüyorsun ayyy tek tek kokuları burnuma geliyo anlatılmaz yaa yasanır
10 gündür hafif derecede vardı son 3 gündür şiddeti arttı tiksinme aşırı derecede var çalışıyorum mecbur bır sürü ınsan görüyorsun ayyy tek tek kokuları burnuma geliyo anlatılmaz yaa yasanır
Kız nerdesın misafırlıgın zamanımı bız burda beklıyoruz ınsan 2 dakka tuvalete gırer yazar cık kırmızı kartmerak ettık tum topık hele rapunzeell
le beraber bı daha olmasın bak kuserız neyse guzel haberlerle geldıgın ıcın kırmızı kartı ıptal ettık hadı bakalım
yaaa evet ben de konuşamadığımız için çatladım vallahi :) bidaha ilk iş buraya yazıyorum :)
darısı hepinizin başına inşallah güzel haberlerle birlikte :)
Bayanlar biri beni doğum şekilleri konusunda bilgilendirebilirmi anlayamadım epidural sezeryan ne oluyo?? Ayrıca ağrısız doğum ne demk?? Ağrısız normal dogum mi oluyormuş
canım epidural belden bi iğne ile bel atını uyuşturarak ameliyat yapıyorlar. sen birşey hissetmiyorsun ağrı sızı ama bebeğini de hemen görebiliyorsun. ben kendimce bunu düşünüyorum şimdilik bakalım kısmet :)
epiduralli normal doğum da aynı iğne ile sanırım ağrı olmadan normal doğum şekli, ama açılmanın belli bir yerde olması gerekiyormuş bir arkadaşım o yüzden yapamamıştı onu istediği halde.
tam bilgim yok onla ilgili ama bana çok mantıklı gelmiyor nedense :)
iyi geceler kızlar
selam canım benim de bulantılarım var ama aşırı şiddetli değil sadece rahat ettirmiyor beni. ve daha çok gece başlıyor anlam veremedim. hemen kalkıyorum oturduğum yerden salak salak dolaşıyorum kafam dağılsın diye. bir on dakika sonra azalıyor ama o rahatsızlık hep var. inşallah bu kadarla kalırız da kusturmaz
Kızlar bunlar da ultrasonlar. Fikir olması için paylaşmak istedim. Artık şekli şemalı toparlanmaya başlamış bebeğimin biraz kilolanmış sanki heheh
Bi maşallahınızı alırız.
dikkat etmeye çalışıyorum ama azıcık bulantıdan dolayı çok da her şeyi yiyemiyorum
bu arada dün doktorum bebeği ilk 3 ay yollk sac besliyor zaten üzülme yiyemiyorum diye dedi. yolksac kaybolduktan asıl yediğine içtiğine aşırı dikkat etmen gerekecek, ilk aylardaki bulantı ve yiyememe de rabbim sayesinde böyle çözüme kavuşmuş demek.. çok şükür..
dikkat etmeye çalışıyorum ama azıcık bulantıdan dolayı çok da her şeyi yiyemiyorum
bu arada dün doktorum bebeği ilk 3 ay yollk sac besliyor zaten üzülme yiyemiyorum diye dedi. yolksac kaybolduktan asıl yediğine içtiğine aşırı dikkat etmen gerekecek, ilk aylardaki bulantı ve yiyememe de rabbim sayesinde böyle çözüme kavuşmuş demek.. çok şükür..
:) bir kilo almış olabilirsin normalmiş canım o.
benim de 6 haftanın ortasında başladı bulantım tam bulantı gibi bile değil midede rahatsızlık böyle anlamadım gitti :) inşallah hiç olmaz senin de.