2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim sağol. Hepimize sağlıklı, keyifli bir hamilelik olsun. Saglikli, hayirli minnoslarimizi kucagimiza alalim.

Canim bende de var. Gece yatmadan sut iyi geliyor gibi. Bazen hafifleme oluyor sonra yine coşuyor.

hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın her şey yolundadır. benim de yoktu hiç ağrım sızım ara ara bulantı oluyodu o kadar. içini rahat tut canım :)

günaydın kızlar şişkinlik bende bir nebze rahatladı. akşam 8 gibi süt içiyordum onu gündüze çektim. azda olsa rahatlattı beni.
yarın öğleden sonra keseyi görmek için randevum var. bu stres doğuma kadar bitmeyecek di mi

kızlaaar bana yardımcı olun kafam çok karıştııı... ben şimdi özel sağlık sigortam yarın bekleme sürem dolacak bundan sonra doğum masrafları falan her şey sigortamdan kullanacağım. sigortam geçerli olana kadar nisa hastanesine gideyim sonra medical parka geçerim diye düşünüyordum. ama doktorumdan çok memnunum şuanda. diyorum ki 7. aya kadar tüm takiplerimi burda yaptırsam testler falan her şey, en son 7. ayda iki üç muayene medical parktaki doktoruma gidip son kontrollerimi yaptırıp doğumu da orda yaptırayım diyorum. sonuçta hastane kalitesi de önemli odaları ameliyathanesi anestezisti falan..
nisanın test fiyatları falan da daha uygun olduğu için limitim de rahat rahat yeter böylece bana ne dersiniz?
mantıklı mı düşünüyorum?

Çalışan bayanlar Allah yardımcınız olsun... Bende normalde memurum ama heyet raporluyum... Ben böyle zorlanıyorken. Sizin işiniz çok zor..
Senin tehliken devam etmiyor dimi inşallah. Kadın doğum doktorun mu verdi raporu. Benimde rapora ihtiyacım var ama fiziksel değil psikolojik:)))

Kızlar bunlar da ultrasonlar. Fikir olması için paylaşmak istedim. Artık şekli şemalı toparlanmaya başlamış bebeğimin biraz kilolanmış sanki heheh
Bi maşallahınızı alırız.

Maaşallah kız bu kocamaann 2 hafta bile ne kadar fark ediyor

Senin tehliken devam etmiyor dimi inşallah. Kadın doğum doktorun mu verdi raporu. Benimde rapora ihtiyacım var ama fiziksel değil psikolojik:)))

Maaşallah kız bu kocamaann 2 hafta bile ne kadar fark ediyor
evet kilo almış benim fasulyem teyzesi. :) kesinlikle gün gün bile demek ki gelişmeler çok oluyor. yirmi gün sonra gittiğimde herhalde her şeyi yerli yerinde olacak inşallah :)
darısı başına canımm.

6 haftalık olduk ama hic bulantım olmadı çok sık atıştırıyorum. Şişkinlik olur heralde . Yoksa hemen kilo mu aldım :)
Valla kilo benim için kaçınılmaz olacak zaten 10 kilo fazlabaşladım. Bir önceki gebeliğe göre..
Dün sürülebilir çikileta kavanozuna düştüm:))

Hadi hayırlı haberler alırsın va verirsin canınm

Yeterli açılma olduktan sonra hafif derecede verilsede fena olmaz aslında hani bacağını kasılmaları sancıları hafif hissetsk ama çok olmasa bn normal doğum istiyorum ya. Sezeryanda iz kalır göbek kalır hem korkuyorum da o belden yapılan iğneden..

valla ben de hepsinden korkuyorum inan :) hepsinin kendine göre zorluğu çok. ama normal doğum ne zaman geleceği sancının nerede yakalayacağı belli değil ya ben ondan çok tırsıyorum sanırım. sezaryende gün veriyor hazırlanıp gidiyorsun ya en azından çantan kıyafetim tam takır falan o güven veriyor sanırım bana :)

Dualarım senınle bendede yok bugun hıc belırtı keske boyle rahat gecse 9 ay dıye dusunuyorum benımde cuma kontrolum . Hıc tedırgın olma guzel haberlerle gel ınsallah sende mısafırlıge gıtme ama tamam mı merakta bırakma bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…