valla ben de hepsinden korkuyorum inan :) hepsinin kendine göre zorluğu çok. ama normal doğum ne zaman geleceği sancının nerede yakalayacağı belli değil ya ben ondan çok tırsıyorum sanırım. sezaryende gün veriyor hazırlanıp gidiyorsun ya en azından çantan kıyafetim tam takır falan o güven veriyor sanırım bana :)
Sancı ole pat dıye gelmıyo korkma ben 11 saat sancıdan sonra zorunlu sezeryana gırdım sancılar basta acıtmıyo sadece kasılma seklınde oluyo hazırlıksız yakalanma gıbı bısey yok yanı merak etme Allah oyle buyukkı herseye yavas yavas hazırlıyo senı bırden noldum a ugramıyosunuz:)
Kızlar ben zorunlu epidural sezeryan oldum. Hiçbir sıkıntı zorluk aksilik yaşamadım hastane çok iyi bir hastane değildi d.bakırdaydım o zaman...
Evet doğum kilom var ama sarkık ölü bi göbeğim yok ama olabilirdi de dünyanın sonu değil bunlar. Normal doğuracam diye tutturmuştum ama bebeğimin kalbi durdu karnımda .. Yani herşeyin hayırlısını isteyelim. İki doğum şeklide güzel çünkü sonu güzel:)))
Kızlar ben zorunlu epidural sezeryan oldum. Hiçbir sıkıntı zorluk aksilik yaşamadım hastane çok iyi bir hastane değildi d.bakırdaydım o zaman...
Evet doğum kilom var ama sarkık ölü bi göbeğim yok ama olabilirdi de dünyanın sonu değil bunlar. Normal doğuracam diye tutturmuştum ama bebeğimin kalbi durdu karnımda .. Yani herşeyin hayırlısını isteyelim. İki doğum şeklide güzel çünkü sonu güzel:)))
canım sen deneyimlisin sana ekstradan da sorayım :) ben şimdi özel sağlık sigortam yarın bekleme sürem dolacak bundan sonra doğum masrafları falan her şey sigortamdan kullanacağım. sigortam geçerli olana kadar nisa hastanesine gideyim sonra medical parka geçerim diye düşünüyordum. ama doktorumdan çok memnunum şuanda. diyorum ki 7. aya kadar tüm takiplerimi burda yaptırsam testler falan her şey, en son 7. ayda iki üç muayene medical parktaki doktoruma gidip son kontrollerimi yaptırıp doğumu da orda yaptırayım diyorum. sonuçta hastane kalitesi de önemli odaları ameliyathanesi anestezisti falan..
nisanın test fiyatları falan da daha uygun olduğu için limitim de rahat rahat yeter böylece bana ne dersiniz?
mantıklı mı düşünüyorum?
kızlaaar bana yardımcı olun kafam çok karıştııı... ben şimdi özel sağlık sigortam yarın bekleme sürem dolacak bundan sonra doğum masrafları falan her şey sigortamdan kullanacağım. sigortam geçerli olana kadar nisa hastanesine gideyim sonra medical parka geçerim diye düşünüyordum. ama doktorumdan çok memnunum şuanda. diyorum ki 7. aya kadar tüm takiplerimi burda yaptırsam testler falan her şey, en son 7. ayda iki üç muayene medical parktaki doktoruma gidip son kontrollerimi yaptırıp doğumu da orda yaptırayım diyorum. sonuçta hastane kalitesi de önemli odaları ameliyathanesi anestezisti falan..
nisanın test fiyatları falan da daha uygun olduğu için limitim de rahat rahat yeter böylece bana ne dersiniz?
mantıklı mı düşünüyorum?
Bence eger medıcal parkta guvenebılecegın dr un varsa bastan onla devam et ama tahlıl tetkık gıbı seylerını dıger hastanede hallet derım ben benımde sıgortam var ama lımıtlı ben central hospıtale gıdıyorum oranında fıyatları uygun bnm temınatım yetecek gıbı ama tahlıl tetkık fıyatlarını sormadım daha yuksekse baska hastanede yaptırmayı dusunuyorum. medical park goztepemı bu arada ve dr buldun mu?
valla ben de hepsinden korkuyorum inan :) hepsinin kendine göre zorluğu çok. ama normal doğum ne zaman geleceği sancının nerede yakalayacağı belli değil ya ben ondan çok tırsıyorum sanırım. sezaryende gün veriyor hazırlanıp gidiyorsun ya en azından çantan kıyafetim tam takır falan o güven veriyor sanırım bana :)
Bn 30. Haftadan sonra hazirlarm çantayı valla ne olr ne olmaz .. suan doğuma çok odaklandm ne var sanki diyen ben tirsiyorum hafiften Allah ım kolay doğumlar nasip etsn. Bide suda doğum kolay oluyor diyorlar suan en çok onu araştırıyorum..
Bence eger medıcal parkta guvenebılecegın dr un varsa bastan onla devam et ama tahlıl tetkık gıbı seylerını dıger hastanede hallet derım ben benımde sıgortam var ama lımıtlı ben central hospıtale gıdıyorum oranında fıyatları uygun bnm temınatım yetecek gıbı ama tahlıl tetkık fıyatlarını sormadım daha yuksekse baska hastanede yaptırmayı dusunuyorum. medical park goztepemı bu arada ve dr buldun mu?
medical bahçelievler.. suat süphan bey, hamilelik öncesi görüştüm ben onunla iyi bir doktordu akradaşım da onda doğum yaptı. sonra hamileliğimi öğrenince sigortam da aktif değil diye nisada başladım. doktor da aşırı ilgili çok memnun kaldım. tetkikleri devlette de yaptırabilirim en kötü de, nisa evime beş dakika uzakta medical parka işten çıkıp gitmem mümkün değil hep cumartesiden cumartesiye kalır işlerim. o da kafamı karıştırdı çok.
Bn 30. Haftadan sonra hazirlarm çantayı valla ne olr ne olmaz .. suan doğuma çok odaklandm ne var sanki diyen ben tirsiyorum hafiften Allah ım kolay doğumlar nasip etsn. Bide suda doğum kolay oluyor diyorlar suan en çok onu araştırıyorum..
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)
ben hep sezaryen olurum diye düşündüm, korkuyorum normal doğumdan çünkü 48 saat sancı çeken falan var çevremde beni geriyorlar hayırlısı olsun her şeyin sağlıklı olsun sonu da önemli olan o
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)
ben hep sezaryen olurum diye düşündüm, korkuyorum normal doğumdan çünkü 48 saat sancı çeken falan var çevremde beni geriyorlar hayırlısı olsun her şeyin sağlıklı olsun sonu da önemli olan o
Heheheh benimki erkek galiba fazlalik ordan kaynaklanio hahahahahhahaha dollenme suresinde bir yanlislik var yada bazen ultrason ile sat arasinda bu tarz farklar olup sonradan kapaniomus fark gibi seyler duydum
Heheheh benimki erkek galiba fazlalik ordan kaynaklanio hahahahahhahaha dollenme suresinde bir yanlislik var yada bazen ultrason ile sat arasinda bu tarz farklar olup sonradan kapaniomus fark gibi seyler duydum
Aynen benm öğle canm bu ay iki kere mi yumurtlama oldu yoksa geçmiş yumurtlama oldu anlamadm hc o kadr geç olmazdı son adet 31 aralk normalde 15.16.gun catlar ama bu kez ayın 17sinde catlams yani 18. Gün takvimim öyle gosteriyo.. sat la uyumlu dgil bebegm 6+4 demişti doktor ama 7+2 deydm o gün.
canım sen deneyimlisin sana ekstradan da sorayım :) ben şimdi özel sağlık sigortam yarın bekleme sürem dolacak bundan sonra doğum masrafları falan her şey sigortamdan kullanacağım. sigortam geçerli olana kadar nisa hastanesine gideyim sonra medical parka geçerim diye düşünüyordum. ama doktorumdan çok memnunum şuanda. diyorum ki 7. aya kadar tüm takiplerimi burda yaptırsam testler falan her şey, en son 7. ayda iki üç muayene medical parktaki doktoruma gidip son kontrollerimi yaptırıp doğumu da orda yaptırayım diyorum. sonuçta hastane kalitesi de önemli odaları ameliyathanesi anestezisti falan..
mantıklı mı düşünüyorum?
benimde sigortam var 1 marttan itibaren hamilelik masraflarını kullanmaya başlayacağım bende ama yaptırırken acemiymişiz sanırım limitleri çok düşükmüş çok moralim bozuldu. Limit yükseltip yenisini de yaptıramıyomuşuz sanırım Şuan gittiğim doktora gitsem mi diye düşünürken hiç gidemicem sanırım.
Sezeryan sonrası bebeğimi rahat rahat kucagima alamayacagm bile bni endiselendiriyor keşke normal olsa güzelce epidural konusunu konuşacağım doktorla ..ımmmm bilgin varmı bnm genel anesteziye alerjim var uyanamiyorm geri kolayca acaba epidural dada sorun olurmu??
Günaydın kızçeler. Bugğn 16:20 sa randevum var çok heyecanlıyım. İnşallah herşey bizim için güzel olur. Hiç belirtim Yok tedirginim biraz da ne ağrı ne sızı ne şişkşnlik normal benim işte. Bana dua edin ❤
Belirtim yok diye korkma canım, her belirti herkeste olacak diye birşey yok canım çalıştığım yerde bir kız var; ya hiçbirşey hissetmeden geçti hamileliği maşallah ben normal zamanda ondan fazla dert yanarım , yani demem o ki sende böyle olabilirsin Allah hepimize sağlıklı kolay geçen bir hamilelik nasip etsin inşallah..
Bize bilgi verirmisinz ? Nasıl oluyor epidural sezeryan dün br haber okudum epidural anestezi uygulanan bir kadın bitkisel hayata girmis ama sanırm ona sezeryan için verilmiş.. yada bn yanls anlamista olabilirm .