2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bize bilgi verirmisinz ? Nasıl oluyor epidural sezeryan dün br haber okudum epidural anestezi uygulanan bir kadın bitkisel hayata girmis ama sanırm ona sezeryan için verilmiş.. yada bn yanls anlamista olabilirm .

İşte sezaryen doğum yapmadığım için bilgi vermem zor Normal doğumuda epiduralsiz yaptım zaten. İnş bu da normal olursa ondan da epidural istemeyeceğim. Normal doğumda istediğini sor

İşte sezaryen doğum yapmadığım için bilgi vermem zor Normal doğumuda epiduralsiz yaptım zaten. İnş bu da normal olursa ondan da epidural istemeyeceğim. Normal doğumda istediğini sor
Normal dogummmuuuu dusununce hile aklim cikacak kadar cokkk korkuyorum normal dogumdannnn

Canim ben normal dogum yaptimins yine nirmal yaparim merak etme ondada belirtileri var isaretler geliyor ben cok rahat gitmistim isaretler gelince

Hahahaaa.. bnde epidural ile normal doğum yaptn diye anlıyorum. O yüzden tecrübelerini paylaş istedim yanls okumuştum k.bakma :) normal doğum eminim epey sancı sonrası olmuştur zor Allah yardımcımz olshn

epiduralde sorun olacağını sanmıyorum çünkü birden vermiyorlar ilacı ve bilincin yerinde zaten uyanmak gibi bir durum yok. ablam epidural normal yapmıştı çok rahat etmişti

epiduralde sorun olacağını sanmıyorum çünkü birden vermiyorlar ilacı ve bilincin yerinde zaten uyanmak gibi bir durum yok. ablam epidural normal yapmıştı çok rahat etmişti

Normal dogummmuuuu dusununce hile aklim cikacak kadar cokkk korkuyorum normal dogumdannnn
Canim dogum sekli adi üstünde normaldir digerleri ameliyat zorunlu kalmadikca yapılmaması fikrindeyim hepsi zor kolay bisey yok ama bebegi gorunce bitiyor ertesi gun kalkip isini yapabiliyorsun ki benim normal.opmasina ragmen cok dikisim vardi

Hahahaaa.. bnde epidural ile normal doğum yaptn diye anlıyorum. O yüzden tecrübelerini paylaş istedim yanls okumuştum k.bakma :) normal doğum eminim epey sancı sonrası olmuştur zor Allah yardımcımz olshn

epidural yaptıranların çoğunun belinde sıkıntı olduğu için istemiyorum. Çoğu kişi bel ağrısı çekiyor. İstisnalar vardır belki ağrı çekmeyen ama benim çevremde istisnasız herkes belden yakınıyor.

İnan bunları düşünecek zamanın olmuyo sadece doğum anından bahsediyorum tabi. O telaşede ne oluyo ne bitiyo farkına varmadan bebişi görüyosn bi anda :)
Peki sana komik gelebilir belki amaaaa dogum sancisi aninda nerenin agridigini yada nasil bir aci olsugunuu tarif edebilirmisinnn ve bebek cikar cikmaz hersey bitiyor diyorlar hic zerre aanci kalmio diolar olemi sencede

Bana doktor doğum sırasında eğer şimdi ıkınmayı kesmezsen yırtılırsın demişti o an tabi insanın kendisini tutması zor ama işte tuttum çok şükür sadece attığı kesinin dikişi var 2 tane. Doktor çok önemli o yüzden deli gibi doktor arıyorum şimdi ankarada..

Bn bi ameliyat gecirdm lokal mi epidural mi inan bilmiyorum belden iğne yaptılar 4 saat geçmedi etkisi bn kendimdeydm ameliyat sırası ve sonrasında gayet normaldim belimde ağrı oldu 2 ay ama geçti sonra.

Peki sana komik gelebilir belki amaaaa dogum sancisi aninda nerenin agridigini yada nasil bir aci olsugunuu tarif edebilirmisinnn ve bebek cikar cikmaz hersey bitiyor diyorlar hic zerre aanci kalmio diolar olemi sencede
Canim gozun korlmasin allah yardim.ediyor dayanilmayacak seyi yuklemez emin ol ben 7 saat cektim son anlar daha siddetleniyor ama anlatildigi gibi dayaniomayacak agri degil bel karin agriyor tuhaf bjr sanci anlatilmaz yasanir:)sizde normalden korkmayin

Yoo valla bunları konuşmak mutlu ediyo beni :) Acıyı tarif etmek zor şu kadar acıyo diye ama benim canımın yandığı 2 saatti toplam ve bi anda kesiliyo diyemem sonrası için hafif ağrı sızı oluyo..Sancı karnımdan geldi direk. 40 hafta bu sancı nasıl bişey diye gezdim ama kimse tarif edemedi. Zormuş tarifi yani..

evet epidural ile normal doğum :) ki ablamın canı çok tatlıdır
Himm rahat geçmiş demk ya bn bunu muhakkak doktoruma danismaliym hic sanmıyorum ama adam normal doğum diyormuş başka brsey demiyormus bakalm yinede olmadı doktor bile değiştirirm..

Birde arkadaşlar suda doğum var ama malesf ülkemizde yaygın degl belki bizim burda hc yoktur diyorum ki acaba sancim gelince gitsem hastaneye doğum zamanı gelmişse gelsem eve sıcak suda oturup guzl br duş alip geri gitsem çok kolaylaştırıyor muş gerçi hastanede de duş. Var ama küvet vs. Yok :))))) esergun tuncer82

evet bak bende duş aldım ama tamamen bilinçsizce ben temiz temiz gideyim diye duş aldım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…