2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.

Herşeyden bir hayır vardır . doğru zamanda sağlıklı bir bebek haberi vereceksin bize inanmıyorum.

Hiç korkcak bişi yok ben baya baya alışkınım kaç kere ameliyat oldum kürtajj da oldum hiç bi yan etki görmedim yanlız dr u dinle hiçbişi yeme denilen saatten itibaren çünkü o kusturabilio

Aynı haldeyim 2 gün bulantıda olmuyor enerjk oluyorum geziyorum. Ama bugün bulantı dan çok mahvoldum gene de şükür

Doktor bı rısk gorurse yaptırmamı onerır. Ama hersey yolundayken yaptırmıcam canım buda brnım kararım.

Yok bn genel olarak sordum hani bazıları diyor ya anne karnında tespit edilen bazı seyler oluomuş bilmediğimden sordum yani

Ya ben dün az bulantili bol istahliydim. Barsaklarim bozuldu ve toparlayamadim hala. Bugun birsey yiyemedim de pek. Barsak bozuklugu yasayan biri daha vardi sanki.

Aynı haldeyim 2 gün bulantıda olmuyor enerjk oluyorum geziyorum. Ama bugün bulantı dan çok mahvoldum gene de şükür
Yaa dimi bıde haftasonu hasta hıssedıyorum bazen kalkmadan dınlenıyım dıyorum ama bkıyorum kı daha kotu gelıyo. Haftaıcı ıse gıdıyorum hıc bukadar kotu olmuyorum dıyorum sanırım hareket etmek de ıyı gelıyo allah yardım etsın hepımıze

Hiç korkcak bişi yok ben baya baya alışkınım kaç kere ameliyat oldum kürtajj da oldum hiç bi yan etki görmedim yanlız dr u dinle hiçbişi yeme denilen saatten itibaren çünkü o kusturabilio

Canim cok üzüldüm. Umarım hersey gonlunce en kisa zamanda

Bellatrix Lestrange allah yardımcın olsun insallah kısa surede toparlanırsın canım.

Teşekkür ederim kızlar.

Bayanlar br mutfağı bile tek seferde toplayamiyorum biraz topluyorum biraz oturuyorum . Benm kadr çabuk ve çok yorulan varmı ??

Kızlar medical parkta dogum fıyatlarını ogrendınımzmı telefonda bılgı vermıyolarmıs gercı ben goztepeyı dusunuyorum ama cok fark varmıdır bılemedım

Evet yattıkca kötü oluyor bnde öle tespit ettim

Merhabalar ; allh nasip ederse sat a göre 1 ekim tahmini Doğum tarihim :)
Bir şey sormak istiyorum yaşayan var mı merak içindeyim kaç gündür.
Öncelikle ilk hamileliğim ve tüp bebek ile hamile kaldım.
Şuan Sat a göre 8+3 fakat p.tesi doktora gittiğimde ultrasonda 7+1 çıktı tüp bebek olduğu için geç döllenme gibi birşey söz konusu olamaz , doktor karnından baktığımız için biraz küçük olması normal bir kaç haftaya normale döner dedi ama aklıma takıldı işte Normal midir sizce??? Birde Bn hiç kusmadım , kokudan tiksinmiyorum , maşşlh iştahım yerinde daha çok açılıyorum hatta sadece acıkınca midem bulanıyor, uyku halim var o kadar bunlarda normal diyor doktor ama bi panik içindeyim

İyi aksamlar bayanlarr.
Rabbim kismet olursa ekim annesiyim.
İkinci bebeğim olucak.bieincisi tüo bebektii.

Size sorum var.birinci gebeligimde 32 haftada gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım.bu hamileliğimdede aynı risk varr.

Benim gibi bu durumu yaşayan varmı

Arkadaslar mrb.ben de 10cmlik cikolata kistinden dolayi tup bebek taptirmistim.adet tarihime gore 6+3um.en son 20.gun kan degerim 3432 cikti.yarin ilk defa muayeneye gidecegim ama yazilanlari okudukca tedirgin oldum.mide bulantisi, yorgunluk halsizlik hicbiri yok.sadece kasik agrisi ve arada lekelenme oluyor.benim gibi olan yok mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…