2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Cnm sen bunlara takılma benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu bunda sadece miğde bulantısı var.her hamilenin belirtisi farklıdır.sen kalbini ferah tut.herşeye takılırsan dokuz ay sana stres yapmaktan zor geçer.senin rahat olman lzm

Benimde göğüs hassasiyeti dışında hiç belirtim yok bulantı kusma hiçbişey yok endişelenme benim diğer gebeliklerimdede bulantı kusma hiç olmadı

Kuzenim preeklemsi geçirdi ilkini 34 ikinciyi 31 haftalık doğurdu sezeryanle aldılar diyim daha dogrusu.. maleseef ikincide risk daha coktu. Şimdi ikisinde tosun gibi

Canım benim de tüp bebek. 30 ocakta transfer oldum. Bende de sadece karın ağrısı var yorulunca. Bugün kalbini gördük çok şükür

Spinalde bir kere ilaç veriliyor epiduralde belde katater kalıyor doğumdan sonra da ara ara ilaç verilebiliyor.
Ben epidural istemiştim ama zayıf olduğum için yapmamışlardı.
Bana bir kere belden iğne yapıldı spinial mi olıyo o zaman .. Ne olduğumuzda bilmiyorum yahu .acilen sezeryana alındıgım için soramamışdım bile Dr.a

Benimde göğüs hassasiyeti dışında hiç belirtim yok bulantı kusma hiçbişey yok endişelenme benim diğer gebeliklerimdede bulantı kusma hiç olmadı

Ben de gogus hassasiyeti bile yok canim:).ama en azindan benim gibi birileri varmis sevindim.bu arada benim dogum tarihi de seninle ayni cikti nasipse.sen jalp atisini duydunmu

Tedirgin olma bnm bgn 9+0 olması gerekirken ultrasona göre 7 +6. . 8 gün açık var başta 12 di yavaş yavaş kapanıyor bence

Rapunzell herseyin hayırlısı canım çok geçmiş olsunn Allah oğlunu bagışlasın.
Bgn markete ugradım üzüm gördüm saldırdım resmen aşerme olayı şımarıkça geliyodu dedm bu aşermeyse çok acayp oldm ben eve gdp bi yiyişim var.bu arada grip oldm galiba ne tavsye edersiniz?ya bide ben de depresif haller var konuşmama isteği üşenme daha doğrusu hayırlısı diyelim.ben hala Ankarada doktor netleştremedim

Cnm sen kasım annesimiydin ilkinde?

Ben hamileliği öğrendiğimden beri mutfağa girmiyorum sadece yemek yapıyorum gerisini kocam hallediyo
Ben çalışmıyorum evdeym hep eşim ona rağmen yardmci oluyor. Oda diyorki daha bu aylarda boyleyse sn 7.aydn sonra brsey yapamazsın yorgunlktan diyor bebeklerimiz iyi olsunda..

Ben de öyleyim malesef allah daha büyük sorun vermesin boşver yavaş yavaş yapalım benim biraz kanama oldu o yüzden kaç gündür yatiyorum
Amin canm haklisin Allahım daha büyük sorunlar vermesin :) ben mi çok tembelim diyordum bende benm gbilerde varms..

Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.

canım Allah sana sağlık sıhhat versin, Allah nasip ederse yaşımız genç inşallah gönlündeki ni rabbim nasip eder

Kızlar sizde lekelenmeler oluyor mu ben 3 gündür progestan içiyorum şimdi tekrar oldu çok moralim bozuldu dün hiç olmamıştı ağlıypcam şimdi böyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…