2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Amin canm haklisin Allahım daha büyük sorunlar vermesin :) ben mi çok tembelim diyordum bende benm gbilerde varms..

Evi baştan aşağıya hortumla yıkayasım var ama malesef tembelim ve midem de ara ara bulanıyo hatta bgn öğürdüm kozamda yoğun çalışıyor yarın ii olursam ufaktan başlıcam kaynanalar bendeydi gittiler bgn

Asiye Hanıma gidiyorum canım cok iyi bir doktor. Bayagı tecrübeli. O yüzden kafam karıştı zaten. Medical park baya pahalı ama özel sigortam olduğu için düşünebilirim ancak orada

canım Allah sana sağlık sıhhat versin, Allah nasip ederse yaşımız genç inşallah gönlündeki ni rabbim nasip eder
Aynen canım yaşımız genç nasip olur benim niyetimde yoktu bu ay hamile kalmak zaten yaz sonu düşünüyordum çok ağır spor yaptığım bir dönemde oldu o yüzden sıkıntı oldu.

Asiye hanım iyi bir doktor canım. Ben memnun kaldım zaten aklımın karışma sebebi o. Yoksa hep medicalpark düşünüyordum ama hazır sigortam varken sanırım medicalde yapacağım doğumu inş.

Can'ım teşekkür ederim.

Kızlar sizde lekelenmeler oluyor mu ben 3 gündür progestan içiyorum şimdi tekrar oldu çok moralim bozuldu dün hiç olmamıştı ağlıypcam şimdi böyle olan varmi

Gebeliğimi öğrendiğim günden beri lekelenmelerim devam ediyor hatta arada peceteye kadar pembe kanamada oluo her seferinde başlarda düştü kesin dedim 2 düşük de olunca çok şükür kalp atısı duyulunca bi nebze rahatladım sende rahat ol bebişlerimiz sağlıklı inşallah

Evet nasipse yaz sonu sizin Doğum yaptığınız zamanlarda hamile kalmak istiyorum herşey benim için daha güzel olur umarım. Bugün herşey yolunda gitseydi yarın öğrencilerime söyleyecektim. Rektörlüğe söyledim artık bana 1 hafta izin vermişler. Umarım çabuk toparlanırım. nramelie

Bayanlar br mutfağı bile tek seferde toplayamiyorum biraz topluyorum biraz oturuyorum . Benm kadr çabuk ve çok yorulan varmı ??
Ben de acaip yoruluyorum. Bir şey bekliyor bazen gözüme çarpıyor işler ama resmen yapasım gelmiyor amaann yarın yaparım deyip yatıyorum.

Kızlar medical parkta dogum fıyatlarını ogrendınımzmı telefonda bılgı vermıyolarmıs gercı ben goztepeyı dusunuyorum ama cok fark varmıdır bılemedım
Canım sezaryen 5000 dedi sgk ile. Özel sigorta ile 5400 dedi. Normali tam bilmiyorum

Canım sagol inşallah öyledir ben Pzt gittim gayet sağlıklı dedi ama böyle olunca her lekeyi gördüğümde moralim bozulüyo sen kulla ıyo musun progestan

Canım bugün duydum karanfil ağızda tutup hafifçe çiğnemek yutmadan cok iyi geliyomuş. Dışarıdaki mikropları da kapmıyormuşsun. Deneyeceğim ben bahar nezlesi zamanı. Normalde her sene olurum çnkü

Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.
Uzulme canim korkma kurtaj bikez bende yasadim ins kolay atlatirsin bundada bir hayir var diye dusunmek gerek mis dr bana sagliksiz bebe uzulme demişti oyle düşün ins en kisa zamanda yine saglikli gebeliğin olsun

13 şubat ta 573 tü bir daha baktırmadım sat a göre 5+4 bugün
Canım bence sen keseyi rahatlikla görürsün

Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.
Canım çok üzüldüm Rabbim evladına saglik versin sana bagislasin çok geçmiş olsun

Canım yazmıştım,eski sayfalarda kalmış. Ekranda yanıp sönen minicik kalbini gördük çok şükür. Sen de aynı sevinci yaşa inşallah :)
Masallah masallah canım gözün aydın darısı bizlere olsun inşallah

Kızlar sizde lekelenmeler oluyor mu ben 3 gündür progestan içiyorum şimdi tekrar oldu çok moralim bozuldu dün hiç olmamıştı ağlıypcam şimdi böyle olan varmi
Canım benim öğrendigim 13 Şubattan beri var lekelenme korkma kırmızı akışkan olmadığı sürece ben oğlumda da bunu yaşadım 5-7 haftalar arasında

KIZKAR bnm gibi etekleri pantolanları tam kapanmayanlar var mı
Benimde bu hafta düğmeler kapanmiyor

Canım benimki idrarimdan sonra tuvalet kgidina geliyo pembe şekilde . İçim rahatladı sağol böyle açık açık yazım kusura bakmayin

Amin canm haklisin Allahım daha büyük sorunlar vermesin :) ben mi çok tembelim diyordum bende benm gbilerde varms..
Canim yatip dinlenecek zaman bile bulamjyorum hastada halsizde olsam çocuk anlamaz ki surekli oyun istiyor o uyursada ev islerim var gecede surekli uyanip emziriyorum uykumda boluk porcuk

Büyük temizlik için bekle derm erken daha düşük tehlikemiz var. Bn ablamla birlikte yapıcam br kaç hafta daha gecsinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…