2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim yatip dinlenecek zaman bile bulamjyorum hastada halsizde olsam çocuk anlamaz ki surekli oyun istiyor o uyursada ev islerim var gecede surekli uyanip emziriyorum uykumda boluk porcuk
Allah yardımcın olsun valla zor bn dedigm gbi br ev işi ona bile eriniyorum taksit taksit yapıyorum yoruluyorum durmadan bugn bahçeyi temizlesn eşimle hemen geldm uyudm

İyi geceler anne adayları benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim yaşım 33 ve 14 yıllık evliyim benimde 3 buçuk yaşında bi oğluşum var ve şimdi 7 haftalık hamileyim ve benim hem oğlum hemde şimdiki hamileliğim tüp bebek tedavisiyle oldu şükürler olsun Rabbim cümlemizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Of bugün içimde bir korku var bebeğin kalp atışı varmı yok mu ? Çok tedirginim. Acaba kalp atışı durduğu karında anlaşılır mı ? Hisedermiyiz ?

Nabcaz çok erken değil mş kıyafet almak için fazla külolarm vardı veremeden süpriz oldu kaç aydır tutmuyordu kürtajdan sonra. Kilo veririm bu ay dedim hamile oldumu öğrendm

Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.
Canim benim cok uzuldum Rabbim saglikli nasip etsin bir dahaki gebeliginde inseallah..amin..Allah yar ve yardimcin olsun

Of bugün içimde bir korku var bebeğin kalp atışı varmı yok mu ? Çok tedirginim. Acaba kalp atışı durduğu karında anlaşılır mı ? Hisedermiyiz ?

Böle bişi imkansız cnm 2 düşük yapmış. Ve hiç kalp atısı duymamış biri olarak gecen hafta drun kapısından girecekken bile eşime ben negatifiim diodum oda duygularını içine sakla benide etkleme diodu çok şükür duyduk ama

Canım kötü bir şey yoktur merak etme. Ben de duyana kadar telaşla bekledim acaba atıyor mu diye. Sonra duydum. Senin de öyle olur inşallah. Kötü bir şey olsa vücut sinyal verirsi bence içini ferah tut.

Büyük derken süpürge paspaa toz alsam yetcek kaynana camları silmişti... Bunlarıda mı yapmasam
Bence de yapma canım ben bir tek mutfak temizliği ve toz almayı yapıyorum. Gerisini eşime devrettim i. Bir süre daha dinlendir vücudu bence

Canım gunaydin ankarada memnun kaldığın bi doktor olursa banada soylermisin 8.haftaya girecem bende. Kecioren tarafındayım yakında olsun istiyorum ama bulamadım henüz;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…