2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
günaydın kızlaarr, yüzüstü yatma olayını ne yaptınız? ben doktora sormuştum karnınız büyümeden sıkıntı yok istediğin gibi yat dedi ama yine de içim rahat etmiyor. sırtüstü de uyuyamıyorum kolay kolay. sizde durum ne?

Günaydın, ben şuan hiç dert etmiyorum istediğim gibi yatıyorum valla zaten bi kaç ay sonra istesek de yüz üstü yatamayız

Günaydın kızlar
İki gün izin aldım evde yatiyorum
Aranızda sağlık ocağinda hcgb baktiran varmı evime çok yakın yarın gidip test yaptırıp yükselme nasıl diye merak ediyorum

Günaydın kızlar
İki gün izin aldım evde yatiyorum
Aranızda sağlık ocağinda hcgb baktiran varmı evime çok yakın yarın gidip test yaptırıp yükselme nasıl diye merak ediyorum
ilk testimi orda yaptırmıştım ben. sonucu bir gün sonra veriyorlar maalesef.

Ozlmlvnt bende hiç beklemediğim zamanda gebe kaldım kilom var Allah'tan boy var ama bu sefer çok irilesecegim
Oğlumda 68 ile başladım 95 ile bitirdim
Bakalım bu sefer ne olacak sanırım shrekin karısı gibi olacagim

Kızlar günaydın. Benim kontrolünde yarın akşam. İlk hamileliğimde 27 kilo aldım 17 sini verdim 10 kalmıştı. Şimdiki dr.um 15 alacaksın max diyor. Ama daha şimdiden 1.5 kilo almışım..
Ben yine 95 le girerim doğuma(

ben şuan 65im. boy kilo endeksime göre 10-12 kilo arası almam gerekiyormuş. inşallah max 10 alırım ve doğumda yarısını veririm
hayalleer hayalleeeerrr :)

Ama yazın hamilelik zor diyenlerde var. Belki dediğin gibi meyve sebze ile.az kilo alırız. Benim ilki kışa geldi oohh çok rahat yedim içtim yattım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…