2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ama yazın hamilelik zor diyenlerde var. Belki dediğin gibi meyve sebze ile.az kilo alırız. Benim ilki kışa geldi oohh çok rahat yedim içtim yattım:)))
yaz çok kurak geçmezse sıkıntı olmaz inşallah okadar. sahil kenarlarında bol bol yürüyüş yaparız efil efil e lbiseler giyeriz :)

yaz çok kurak geçmezse sıkıntı olmaz inşallah okadar. sahil kenarlarında bol bol yürüyüş yaparız efil efil e lbiseler giyeriz :)
Çalışanlar için bu söylediklerin hayal canım :) Yaz ayına denk gelmesi beni korkutuyor. Çoğu gebe arkadaşım yaz geceleri uyuyamadılar sıcaktan. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Çalışanlar için bu söylediklerin hayal canım :) Yaz ayına denk gelmesi beni korkutuyor. Çoğu gebe arkadaşım yaz geceleri uyuyamadılar sıcaktan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
evet çalışmak sıkıntı, beni sabahları eşim bırakıyor işe akşam minibüse biniyorum normalde. ama yazın kokulu kokulu çekemem, yürüyeceğim eve kadar akşamları hem yürüyüşümü yapmış olurum düzenli ne yapayım :)
akşam da klimalı olan salonda uyurum en kötü kurak dönemlerde diyorum, yataktan feragaat edeceğim biraz

yaz şimdiden gözümü korkutuyor kamuda gıda mühendisiyim gün boyunca gıda işletmelerini denetliyoruz sürekli dışardayım yaz zaten işkence oluyor bize birde karnım burnumda düşünemiyorum gıda işletmesi olması dolayısıyla kokularıda tahmin edebilirsiniz şuan bile çoğu mutfağa giremez hale geldim arkadaşlar girip bakıyor ben tutanak tutuyorum.

mide bulantısı ve hassaslık geçtikten sonra okadar rahatsız etmez bence kokular canım. kendmizi toplarmaış oluruz. yine de limon kolonyası çantada gezdirmekte fayda var. herhalde yazın güzel olacağını düşünen bir tek ben varım forumda

Allah benim sonumu hayır etsin :) İşe gidebilmek için servisle yakalar arası yolculuk yapıyorum. Ve daha şimdiden insanların parfümleri kokuları beni rahatsız etmeye başladı :)) Evimizde klima yok kiracıyız diye vantilatörle aşk yaşarım diye düşünüyorum ben de

Son düzenleme:
her odaya gezer o vantilatör gibime geliyor :)
uzak yerlerde çalışanlar için evet biraz daha zor canım Allah şimdiden hepimize kolaylık versin. :)

her odaya gezer o vantilatör gibime geliyor :)
uzak yerlerde çalışanlar için evet biraz daha zor canım Allah şimdiden hepimize kolaylık versin. :)
Ben de öyle tahmin ediyorum canım :) Cumartesi doktora randevu aldım inşallah keseyi görürüm 5+3 olacağım o zaman :)

belki az kilo alırız sıcak dolayısıyla bu açıdan bende mutlu hissediyorum

bana da güzel bir döneme denk geldik gibi geliyor. gelsin çilekler kirazlar off

Kızlar son üç ayın yaza gelmesi kötü oluyormuş. Mesela ağustosta doğum yapmak çok kötü diyorlar. Ben öğretmenim, tüm yaz denizdeyiz ama çalışanlar için zor olur tabii. Ama bence hamilelik döneminde pozitif ayrımcılık yapılabilir yani iş yükü azaltılabilir

@rappunzel Canım çok geçmiş olsun. Allah evladına uzun ömürler versin inşallah. hayırlı bir zamanda Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…