Kızlar son üç ayın yaza gelmesi kötü oluyormuş. Mesela ağustosta doğum yapmak çok kötü diyorlar. Ben öğretmenim, tüm yaz denizdeyiz ama çalışanlar için zor olur tabii. Ama bence hamilelik döneminde pozitif ayrımcılık yapılabilir yani iş yükü azaltılabilir
belki çok zorlanılırsa izin erken kullanılabilir en kötü. bir iki ay önden ayrılabiliriz en kötü. bakalım son aylara bir gelsek de tek derdim yaz olsa keşke :)
Ay valla bende hamileliğim yaza geldi diye bir yandan sevinip bir yandan üzülenlerdenim Seviniyorum çünkü hem yaz meyve sebzesinden yararlanacağız, bol bol sahillerde yürüyeceğiz, kış gibi sürekli üşümeyeceğiz ama bebişimiz kışın doğacak zıbınla gezdiremeyeceğiz. Hep sarıp sarmalayacağız ve sıcaktan uyuyamayacağız
Kızlar günaydın. Benim kontrolünde yarın akşam. İlk hamileliğimde 27 kilo aldım 17 sini verdim 10 kalmıştı. Şimdiki dr.um 15 alacaksın max diyor. Ama daha şimdiden 1.5 kilo almışım..
Ben yine 95 le girerim doğuma(
Ozlmlvnt bende hiç beklemediğim zamanda gebe kaldım kilom var Allah'tan boy var ama bu sefer çok irilesecegim Oğlumda 68 ile başladım 95 ile bitirdim Bakalım bu sefer ne olacak sanırım shrekin karısı gibi olacagim
Günaydın kızlar. Benim de ilk gebeliğim yazın ortasıydı. Zordu hem benim için hem bebeğim için. Hele o lohusa zamanını anlatmayayım bile.53 le gebe kaldım. 61 le doğum yaptım. Normal doğumdu. İnşaallah bu da öyle nasip olur. Yüzüstü yatmak huyum değil ama sırt üstü uyumayı çok özlemiştim
Ay valla bende hamileliğim yaza geldi diye bir yandan sevinip bir yandan üzülenlerdenim Seviniyorum çünkü hem yaz meyve sebzesinden yararlanacağız, bol bol sahillerde yürüyeceğiz, kış gibi sürekli üşümeyeceğiz ama bebişimiz kışın doğacak zıbınla gezdiremeyeceğiz. Hep sarıp sarmalayacağız ve sıcaktan uyuyamayacağız
Canım benim bir arkadaşım temmuzda doğum yaptı ve çok kötü diyor. Yaz mevsimi ev yanıyor ama dışarı çıkamıyorum diyor. Tüm gün evde çocuk pişik oluyor, herkes denize giderken ben evde bunalıyorum diyor. Ekim güzel bir ay. Havalar tam soğuk da değil. Hem de sonraki baharda yazda tam dışarı çıkılacaği zaman bayağı büyümüş olacak.
Çalışanlar için bu söylediklerin hayal canım :) Yaz ayına denk gelmesi beni korkutuyor. Çoğu gebe arkadaşım yaz geceleri uyuyamadılar sıcaktan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canim cok yaza dogmus olmuyor ekim guzel serin olur ben temmuzda dogum yaptim pisti bebekte bende bence bu iyi surekli emiyo bunaliyosun sicaktan uyuyamiyosun sabaha kadar zaten
Canım görürsün inşallah. Ben 4+4te gördüm vajinal ultrasonla. Dün de kalbini gördük yani vajinal ultrason çok da korkulacak bir şey değil. Hele tüp bebek tedavisinde kanka olduk cihazla :)
Günaydın kızlar. Benim de ilk gebeliğim yazın ortasıydı. Zordu hem benim için hem bebeğim için. Hele o lohusa zamanını anlatmayayım bile.53 le gebe kaldım. 61 le doğum yaptım. Normal doğumdu. İnşaallah bu da öyle nasip olur. Yüzüstü yatmak huyum değil ama sırt üstü uyumayı çok özlemiştim
Canım görürsün inşallah. Ben 4+4te gördüm vajinal ultrasonla. Dün de kalbini gördük yani vajinal ultrason çok da korkulacak bir şey değil. Hele tüp bebek tedavisinde kanka olduk cihazla :)
Seninle aramız az görünüyor ama ben sanırım kalp sesini duyamam :) Ovulasyon testiyle hamile kaldım ben yumurtlama günüm 3 Şubat, 12 Şubat'ta da hamile olduğumu öğrendim. Benim velet çok erken belli etti kendini reglime 5 gün kala :) Öğreneli 11 gün oldu daha muayene olmadım işte. Doktor vajinal bakalım derse ben de hayır demem :)
Kızlar beslenmeyle ilgili neler yapıyorsunuz?
Ben her gün mutlaka kalsiyum için süt yoğurt, magnezyum için soda, omega3 için her gün ceviz, üç günde bir balık yiyorum. Bunları kesin yapıyorum. Diğer yemeklerden de varsa yiyorum . Nasıl sizce??
Seninle aramız az görünüyor ama ben sanırım kalp sesini duyamam :) Ovulasyon testiyle hamile kaldım ben yumurtlama günüm 3 Şubat, 12 Şubatta da hamile olduğumu öğrendim. Benim velet çok erken belli etti kendini reglime 5 gün kala :) Öğreneli 11 gün oldu daha muayene olmadım işte. Doktor vajinal bakalım derse ben de hayır demem :)
Kızlar beslenmeyle ilgili neler yapıyorsunuz?
Ben her gün mutlaka kalsiyum için süt yoğurt, magnezyum için soda, omega3 için her gün ceviz, üç günde bir balık yiyorum. Bunları kesin yapıyorum. Diğer yemeklerden de varsa yiyorum . Nasıl sizce??
ooo sen iyi gidiyorsun. ben işten eve gidince ne bulursam yiyorum mecburen gün içinde fındık ceviz badem falan aldım iş yerine arada atıştırıyorum, bazı akşamlar süt içiyorum
Canım benim bir arkadaşım temmuzda doğum yaptı ve çok kötü diyor. Yaz mevsimi ev yanıyor ama dışarı çıkamıyorum diyor. Tüm gün evde çocuk pişik oluyor, herkes denize giderken ben evde bunalıyorum diyor. Ekim güzel bir ay. Havalar tam soğuk da değil. Hem de sonraki baharda yazda tam dışarı çıkılacaği zaman bayağı büyümüş olacak.
Canim cok yaza dogmus olmuyor ekim guzel serin olur ben temmuzda dogum yaptim pisti bebekte bende bence bu iyi surekli emiyo bunaliyosun sicaktan uyuyamiyosun sabaha kadar zaten
Can'ım geldim ben. Herşey yolunda demek isterdim ama yarın sabah küretaj olacağım. Kalbi atmıyor ve kese iyice rahim ağzına yaklaşmış. Sabah 9:30 da inş hastanede olacağız.