• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İçindeki bi madde kan hücrelerini parçalayıp zehirliyo 1-5 yaş arası erkek çocuklarnı etkilermiş genelde,emziren annelerin de tüketmemesi gerekiyo ben de geçen ki haberden öğrendim idrardan kan gelmye baslıyo her doktr bilmezmiş ztn.herkesin aklında bulunması lazım
Uyarı ve bilgi için teşekkür ederim canim..

bugün 9.ay kontrolümüzü yaptırdık. 9250gr 71cm geldi baş çevresi biraz büyük 47cm. kan tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı,bağışıklık sistemine dair doktor viral enfeksiyon olabilir dedi ama oğlumda ateş,burun akıntısı falan yok. HGB,HTC,MCV,MCH,RDW-SD,MPV,GRA düşük; LYM,Alkalen fosfataz,AST(SGOT) yüksek çıktı.
demir 53,demir bağlama 293,kalsiyum 9.9,üre 20.3
Maşallah kuzuya ne güzel kilo almış ;)
Kırmızı kan hücrelerinin yıkımını başlatıyor. İki yaşına kadar verilmiyor
Öyleymiş canım bilmiyordum kusura bakma lütfen . Hiç öyle bir bilgiye denk gelmedim.ne ebeler nede Dr uyarı yapmadı bu konuda da ayrıca sinir oldum şimdi !!!

Evet canim biz nilufer tarafindayiz ..ayy su ucretsiz bitince hemen araba almak istiyorum bebekle arabasizlik cok zormus.. Ev kredisi de zaten insanin elini kolunu bagliyor .. Tahminim zaten 6 ay daha ucretsize devam edebilcem butun stoklarimiz bitiyor ..
Bende eylülde iş başı yapacağım canım, maddiyat el vermiyor.. Müdürüm de anlayışlı sağolsun günde 3-4 saat çalışmak çok iyi gelecek bebeğe de bana da çünkü çok sıkıldığımı farkettim son zamanlarda sürekli ev hayatı bana göre değilmiş onu anladım

Günaydın kızlar, 10 saatlik yolculuk maceramız başlıyor.. Allah yardımcımız olur inşallah.. yesoka90 yesoka90 tişört çok kullanışlı oldu :KK37:

Eklentiler

• 9237D7A3-3B1F-423A-9389-F0701E89B6B2.webp
    9237D7A3-3B1F-423A-9389-F0701E89B6B2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 81
Bende eylülde iş başı yapacağım canım, maddiyat el vermiyor.. Müdürüm de anlayışlı sağolsun günde 3-4 saat çalışmak çok iyi gelecek bebeğe de bana da çünkü çok sıkıldığımı farkettim son zamanlarda sürekli ev hayatı bana göre değilmiş onu anladım

Bende oyle canim ve yaz vakti evde olmak iyice bunaltici oldu hemm bebek hem bizim icin .. Keske bende ogretmen olabilseydim diye cok istiyorum benim oyle bi imkanim olmuycak uzerine bide bakalim bakici mi kres mi nasil yapcam bide onlar var .. Zaten ev kredisi de bizi tamamen bagladi oyuncakciya girdigimizde bile hepsine. El atiyor ve herseyde pahali Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Zaten sorgulayınca ruh hastası oluyorsun canım ben ilk kızımda yaşamıştım, bebek durmuyor, makat çatlağı olduğunu anlayıp doktora gidip sordum adam yüzüme hasta olan sensin dedi,sendromdan çıkamamışsın bi kendine gel dedi :)sonuç olarak kızımın gerçekten makat çatlağı varmış. Bütün salak doktorlar beni buluyor. doktorlar karşılarında koyun istiyor.. Onları da anlamaya çalışıyorum tamam çok yoğunlar zor iş ama bu kadarı pes dedirtiyor. Allah muhtaç etmesin.
bn olayı bulamadm canım nr çıktı kaka tahlilinden bahsediyosunuz herakde geçmiş olsun

Günaydın kızlar, 10 saatlik yolculuk maceramız başlıyor.. Allah yardımcımız olur inşallah.. yesoka90 yesoka90 tişört çok kullanışlı oldu :KK37:
hayırlı yolculuklar
biz de naaipse temmuz sonu bodruma gidicez bnm oğlan iice kudurdu koltuğuna keyifle oturuodu şimdi yarım saat sonra çığlık kıyamet kalkmak istio çünkü kapı kulpluyla pencere düğmesiyle oynamak istio sabit duramıo çocuk kurt var nasık geçicek yolculuk die merak ediyorum deneyimlerini bekliyorum

Hadi ya ben de wellcare kullanıyordum memnundum ama bu sefer ocean indirimdeydi diye 3-4 kutu almıştım keşke almasaymışım :-/
Ocean iki kutuda da aynı sorun oldu eczacıda sorunlu dedi bu kez wellcare aldim ama belki senin şişelerde sorun yoktur yinede istersen acilmamis kutulari iade etmeyi dene

Kızlar makarnalutfen marka irmik aldım her aksam yatmadan bikac saat once yarim çay bardağı su ve 1 tatlı kasigi irmikle muhallebi yapıp icine elma/armut katiyorum. Pirinc unuda almistim ama bi yarari olmadigi bebegi kof yapip sisirdigini okuyunca kullanmiyorum onu. Irmigin bi zararı olur mu?

Ohh keyfini yesinler ..sizde mi tatile canim hayirli guzel yolculuklar dilerim

Hayırlı yolculuklar canım ben kaçırmışım köye mi gidiyorsunuz? Tişört fikri çok iyiymiş gercekten

hayırlı yolculuklar
biz de naaipse temmuz sonu bodruma gidicez bnm oğlan iice kudurdu koltuğuna keyifle oturuodu şimdi yarım saat sonra çığlık kıyamet kalkmak istio çünkü kapı kulpluyla pencere düğmesiyle oynamak istio sabit duramıo çocuk kurt var nasık geçicek yolculuk die merak ediyorum deneyimlerini bekliyorum
Sağolun kızlar, anneme gidiyoruz bu sefer köye değil :) Uyurken iyi ama uyanınca durmadı koltuğunda ağladı, sürekli ayakta durma hevesi var kucağıma oturtsam oturmakta istemiyor zıplayıp durdu koltukta oyuncakla oyalamaya çalıştım sonra yine sıkıldı , en son mola verdik Sivrihisar’da, opet bulduk çok güzel.. Köpek vardı ona baktık, salıncakta sallandı biraz baktık gözler gidiyor koyduk koltuğuna açtık buzuki Orhan’ı uyudu.. Şimdi bu uykudan uyanınca uzun süre uyumak istemeyecek işte o zaman dananın kuyruğu kopacak.. Birde hesap etmediğim birşey , İç Anadolu’da hava resmen soğuk sabahları! Yedeklerin içine hiç uzun almamıştım, bavul deşip uzun tulum buldum.. İyi ki bavulda da olsa yanıma uzun tulum almışım diyorum..

Bende oyle canim ve yaz vakti evde olmak iyice bunaltici oldu hemm bebek hem bizim icin .. Keske bende ogretmen olabilseydim diye cok istiyorum benim oyle bi imkanim olmuycak uzerine bide bakalim bakici mi kres mi nasil yapcam bide onlar var .. Zaten ev kredisi de bizi tamamen bagladi oyuncakciya girdigimizde bile hepsine. El atiyor ve herseyde pahali Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Aynen öyle canım , ev kredisi sıkıntısı bizde de var.. Keşke devletimiz bu konuda destekçi olsa, bu kadar minikken bırakmak zorunda kalmasak.. Bu kadar küçükken kreş olmaz zaten sanırım mecburen bakıcı olur...

Sağolun kızlar, anneme gidiyoruz bu sefer köye değil :) Uyurken iyi ama uyanınca durmadı koltuğunda ağladı, sürekli ayakta durma hevesi var kucağıma oturtsam oturmakta istemiyor zıplayıp durdu koltukta oyuncakla oyalamaya çalıştım sonra yine sıkıldı , en son mola verdik Sivrihisar’da, opet bulduk çok güzel.. Köpek vardı ona baktık, salıncakta sallandı biraz baktık gözler gidiyor koyduk koltuğuna açtık buzuki Orhan’ı uyudu.. Şimdi bu uykudan uyanınca uzun süre uyumak istemeyecek işte o zaman dananın kuyruğu kopacak.. Birde hesap etmediğim birşey , İç Anadolu’da hava resmen soğuk sabahları! Yedeklerin içine hiç uzun almamıştım, bavul deşip uzun tulum buldum.. İyi ki bavulda da olsa yanıma uzun tulum almışım diyorum..
Allah kolaylık versin. İyi ki almışsın uzun tulum. Mama aldın mı yanına ? Ek gida yani nasıl yaptin

Back
X