Kızlar beslenmeyle ilgili neler yapıyorsunuz?
Ben her gün mutlaka kalsiyum için süt yoğurt, magnezyum için soda, omega3 için her gün ceviz, üç günde bir balık yiyorum. Bunları kesin yapıyorum. Diğer yemeklerden de varsa yiyorum . Nasıl sizce??
Ayy valla bunların yarısını yesek yeter bana sanırım. Midem bulanacak diye çok biley yiyemiyorum. Düzenli meyve ve çiğ kuruyemiş var sadece söylediklerinden. Balık da haftada bir ancak şuan. Bulantılar tamamen bittiğinde başlayacağım ben de düzenli bir programa inş
Kızlar benim bir sorum olucak,Allıanz sigortalıyım doğumda teminatım var kullanmak istiyorum.Ancak burdaki arkadaslardan duyduguma göre ilk Beta HCG yi allıanz tan baktırmak gerekliymiş.yani ilk hamilelik tanısının konulması için.ABu sebeple baktırdığım beta HCG leri hep ücretli baktırdım sigorta kullanmadan şimdi Allıanz la ilk doktor muayeneme yarın gidicem Bata HCGH baktırmalımıyım özel sigortayla teminatın başlaması için bilgi sahibi olan varsa yönlendirirse çok sevinirim.....
Aynen canım yaşımız genç nasip olur benim niyetimde yoktu bu ay hamile kalmak zaten yaz sonu düşünüyordum çok ağır spor yaptığım bir dönemde oldu o yüzden sıkıntı oldu.
Kızlar benim bir sorum olucak,Allıanz sigortalıyım doğumda teminatım var kullanmak istiyorum.Ancak burdaki arkadaslardan duyduguma göre ilk Beta HCG yi allıanz tan baktırmak gerekliymiş.yani ilk hamilelik tanısının konulması için.ABu sebeple baktırdığım beta HCG leri hep ücretli baktırdım sigorta kullanmadan şimdi Allıanz la ilk doktor muayeneme yarın gidicem Bata HCGH baktırmalımıyım özel sigortayla teminatın başlaması için bilgi sahibi olan varsa yönlendirirse çok sevinirim.....
benim anadolu sigorta canım böyle bir talep olduğunu bilmiyorum hiç duymadım. poliçede mutlaka yer vermişlerdir diye düşünüyorum. ama zaten muayenede sigortayı kullanman için tanıya hamilelik yazması gerekiyor ve poliçe ona göre onaylanıyor yani zaten görecekler otomatik olarak bence
ama yine de emin olmak için ararsan için rahat eder bence :)
ooo sen iyi gidiyorsun. ben işten eve gidince ne bulursam yiyorum mecburen gün içinde fındık ceviz badem falan aldım iş yerine arada atıştırıyorum, bazı akşamlar süt içiyorum
benim anadolu sigorta canım böyle bir talep olduğunu bilmiyorum hiç duymadım. poliçede mutlaka yer vermişlerdir diye düşünüyorum. ama zaten muayenede sigortayı kullanman için tanıya hamilelik yazması gerekiyor ve poliçe ona göre onaylanıyor yani zaten görecekler otomatik olarak bence
ama yine de emin olmak için ararsan için rahat eder bence :)
Ayyy ne güzelll :) İnşallah benim de öyle olur. Bebeğim bir yaşını geçince bırakırım korunmayı, kendiliğinden olur inşallah. Üç kez yumurta takibi yaptırdım. Yumurtam çatlıyor, eşimde de sorun yok ama olmadı işte.
Ayy valla bunların yarısını yesek yeter bana sanırım. Midem bulanacak diye çok biley yiyemiyorum. Düzenli meyve ve çiğ kuruyemiş var sadece söylediklerinden. Balık da haftada bir ancak şuan. Bulantılar tamamen bittiğinde başlayacağım ben de düzenli bir programa inş
Ben bugun dr a gıttım bnm dr bebegı bıle goremedı kı aramızda bı gun var senle yolk sac olusmus bebek ıcın erken dedı:))) baska dr bulmak sart oldu bana