2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ayy valla bunların yarısını yesek yeter bana sanırım. Midem bulanacak diye çok biley yiyemiyorum. Düzenli meyve ve çiğ kuruyemiş var sadece söylediklerinden. Balık da haftada bir ancak şuan. Bulantılar tamamen bittiğinde başlayacağım ben de düzenli bir programa inş

Kızlar benim bir sorum olucak,Allıanz sigortalıyım doğumda teminatım var kullanmak istiyorum.Ancak burdaki arkadaslardan duyduguma göre ilk Beta HCG yi allıanz tan baktırmak gerekliymiş.yani ilk hamilelik tanısının konulması için.ABu sebeple baktırdığım beta HCG leri hep ücretli baktırdım sigorta kullanmadan şimdi Allıanz la ilk doktor muayeneme yarın gidicem Bata HCGH baktırmalımıyım özel sigortayla teminatın başlaması için bilgi sahibi olan varsa yönlendirirse çok sevinirim.....

benim anadolu sigorta canım böyle bir talep olduğunu bilmiyorum hiç duymadım. poliçede mutlaka yer vermişlerdir diye düşünüyorum. ama zaten muayenede sigortayı kullanman için tanıya hamilelik yazması gerekiyor ve poliçe ona göre onaylanıyor yani zaten görecekler otomatik olarak bence
ama yine de emin olmak için ararsan için rahat eder bence :)

canım ben 69 kiloydum şuan 73 e cıktım sabah şok oldum ama baya bi şişim midem göğüslerim böyle giderse 90 ı gececeğm :)

hamile kaldığımi öğrenmeden önce 54.5 tim. Simdi 55 le hamilelige başladı yazdı doktor. Çok dikkat ediyoum ilk 3 ay kilo almamak hedefim :)

ooo sen iyi gidiyorsun. ben işten eve gidince ne bulursam yiyorum mecburen gün içinde fındık ceviz badem falan aldım iş yerine arada atıştırıyorum, bazı akşamlar süt içiyorum
İş yerinde içmek için küçük kutu süt, bir de soda alsan yeter canım.

çok sağol canım teşekkür ederim öyle yapıyım ben en iyisi

Evet cnm ilk tüp bebektii.sebepsiz infertiliteydi.
İnşallah seninde kendiliğinden gelirr
Ayyy ne güzelll :) İnşallah benim de öyle olur. Bebeğim bir yaşını geçince bırakırım korunmayı, kendiliğinden olur inşallah. Üç kez yumurta takibi yaptırdım. Yumurtam çatlıyor, eşimde de sorun yok ama olmadı işte.

Canım çok bir şey yok aslında. Süt, soda, ceviz,üç günde bir de balık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…