2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canımm çok teşekkür ediyorum. Valla öyle birşey yapsan çok sevinirim. Ben burada adam gibi doktor bulamadım. Doğunun en kötü tarafı bu senden hayırlı haberler bekliyorum :))
Benim oğlumda daha emekleme vs hiç yok ama ablasının adını söyleyip elif gel gel diyor :)) kızımda elleri bırakıp öyle dikilme çalışmalarına başladı :))

İcindekiler kısmında ne yazıyor? Katkılı biseyse verme bence.
Ya sıklıktan ziyade sümüklü yapıyor. O da korkutuyor beni. Tahlil verecem sanırım. Nasıl yapmam gerekir, yarım saat içinde lab.a gitmesi gerekiyormuş. Direkt lab.a gidilebiliyor mu yoksa doktorun mi yönlendirmesi gerekir illa? İnşallah mikrobik değildir ya

Kaka hakkında yorum yapmadınız piki:)

Eki Görüntüle 2166610 ayakta duruyoruz biz:) henüz sıralama yok, heceleme de yok ama olsun.

Oyy Masallah yerim seniin saclarini bacaklarini yazin gelmesiyle Boyle bacaklari acikta kalinca ne tatli oldular hep isiriyorum :) bizimkide kakayi bol yapiyor eger kakada anormallik yoksa sindirimini rahat yapiyor diye yorumlar okumustum internette insaallah kotu bisey yokturcanim

Pastörize inek sütü ve probiyotik yoğurt kültürü yazıyor başka katkı maddesi vs yok bebek yoğurdu zaten kıvamı da hafif sulu bildiğimiz hazır yoğurtlar gibi değil. Bence doktordan önce bilgi alıp onun yönlendirmesiyle kaka yapar yapmaz direk laba götürülüyordur. Yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir. İnşallah sorun yoktur.

hastaneden örnek kabı alıp yapar yapmaz götürebilirsin. yarım saat içinde vermek gerekiyor.istem yapmadan tahlil yaptıracağın için ücretli olur sadece.cunku doktora gidip istem yaptirana kadar baya süre geçiyor. sonucu gösterirsin

Evet hep hayal ederdim yaz gelse de bacakları açıkta kalsa diye:)
Kakası sümüklü canım ya..

Sağol canım

Öyle yapayım o zaman çok sağol

Tamam çiğneme refleksi varsa sorun yok demektir hasta olduğu dönemlerde iştahsız olmaları çok normal geçici bir süreç bu..Artık yumurta beyazına da başlayabiliriz bu arada ben bir haftadır sabahları kıymalı yumurta yaparak beyazınida yediriyorum bir sorun yaşamadık çok şükür.

Kaka sorunu bizde de var.
Normal ek gıda kaldı kıvamında ama az az günde 3-4kez.

Kızlar oto koltuğu almaya gittik babymallda römer trifix ve e bebekte recaro denedik. Adac testlerinden geçmişlerdi.

Tam alalım almayalım derken neyse yarın bakalım dedik. Joker de indirim var arkadaşlar onu gördüm. Henüz koltuk almayanlar bir göz atabilirler. Euro dolar kur nedeniyle çok artıyor fiyatlar

Kaka hakkında yorum yapmadınız piki:)

Eki Görüntüle 2166610 ayakta duruyoruz biz:) henüz sıralama yok, heceleme de yok ama olsun.
Canım inşaallah kakası sorun olmaz sıcaktan da kimi bebek sık kaka yapar belki öyle birşey olabilir.
Maşaallah kuzuya ayaklanmış daha ne yapsın annesi aaaaa. O tontiş bacaklarda tam ısırmalık :)

Canım maşallah senin bebeklere, oğlun benim iki yaşındaki kızımdan iyi konuşuyor :) kız zaten yaşını beklemeden yürüyecek demek ki tütütü maşallah cidden. Bu kadar zor günlerinize göre bebeklerin gelişimi iyi canım. İnşaallah bir yerlerden Rabbim şifa gönderir de kuzun da sende rahat edersin canım. Böyle neden kaynaklandığını bilmeden durması çok zor oluyor.

Sümüklü ise kesinlikle tahlil ver. Başta doktora gideceksin o tahlil isteyecek sana laboratuvardan gaita kabı verecekler sonra onu bebek edince laboratuvara götüreceksin. Doktorun isteği 5 gün geçerli. Bizim burada öyle.

İyi geceler anneler;

Memur arkadaşlara bir sorum var, yardımcı olurlarsa sevinirim.
1 eylülde işbaşı yapacagım, ayın 15inde yarım maaş mı alırım yoksa tam mı?
Teşekkürler

biz de bir türlü alamadık. bugün hepsiburadada indirim vardı brimax römer king II ats ama 2014 üretim. alsam 2020de bitiyor güvenlik için son kullanım tarihi. 2yil kullanabileceğim.ne yapsam karar veremedim.

biz de bir türlü alamadık. bugün hepsiburadada indirim vardı brimax römer king II ats ama 2014 üretim. alsam 2020de bitiyor güvenlik için son kullanım tarihi. 2yil kullanabileceğim.ne yapsam karar veremedim.
Ben son kullanım tarihi olayını bilmiyordum. O nedir ki? HB ve joker fiyatları nedir? Çok para ya. Benim de elim gitmiyor:)

Sümüklü ve rengi siyaha çalıyor. tamam canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…