2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım çok zor bir durum sıkıntının ne olduğu belli değil. Kışın bende büyük kızımda aynısını yaşadım Allah şifa versin. Bir sor istersen doktora.

Teşekkür ederiz sizin de yakındır bence gerçi diş olayı genetikmiş anne baba ne zaman çıkardıysa o zaman çıkarıyormuş genelde kuzular. Çok sevindim ayrı ama bir taraftan da beni bir korku sardı şimdi ya ısırırsa diye :-/

yesoka90 Yenidunya3 tabi ki doktor değilim ancak sanırım kuzu augmentin almıştı hafta sonu ve bactrim de augmentin gibi geniş spektrumlu bir antibiyotik dolayısıyla tekrar kullanmasına gerek olmayabilir diye düşünüyorum kulak için. Hatta ateşi de düştü diyorsun belki Neden bulamıyorlar sebebini acaba doğru düzgüm bakmıyorlar mı ya herşeyi biz mi araştırıp bulacağız of ne zor bu işler çok geçmiş olsun kuzuya kıyamam yaa...

Mesaj eksik çıkmış neden anlamadım.
Ateş düştüğünen göre belki augmentin işe yaramıştır geçiyordur tamamen.

Arkadaşlar bebek arabamız bozuldu kendi kendine freni kapanıyor ve tekerlekler kilitleniyor giderken. Zaten fazla büyük ve hantaldı satıp yeni bir şey almayı istiyordum. Önerebileceğiniz bir marka/model var mıdır?

Bu arabadan kullanan var mı? Jokerde indirimde ama bilemiyorum nasıldır.

Eklentiler

• 263CCD98-C14C-4840-9BF4-0AC7FEEADB10.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 54
Canım ben şu anda satın alacak olsam chicco ohlala alırdım

kızlar tatil iptalimiz gerçekleşmiş hiç kesinti olmadan kredi kartımıza iade yapılmış inş babamda sağsağlim çıkar ameliyattan da bizde gönül rahatlığıyla gideriz tatile denizi okdr çok özledim ki geçen sene de erken doğum riskim sebebiyle yasaktı deniz güneş

Kbb ye götürdüm ve doktor 2 kulaktada birşey olmadığını söyledi. Antibiyotiğe devam edeceğim 5 gün. Hafta sonu tedavi başlandığı için kesme dedi. Bunuda kullanalım bakalım. Hacettepeden randevu almaya çalıştım alamadım ya

Bende işe başladım ve telefon bozuldu bir süredir giremedim. Bebekler çocuklrı çok seviyor nedense benim oğlumda çocuk gördükçe çıldırıyor onlarla oynamak istiyor :)

Bızde hemen hemen her haftasonu erdek e gidiyoruz. Denize bayılıyor, or da kalbalığı filan da görünce bambaşka oluyor çok neşeleniyor :)

Bunu bende bilmiyordum .

Gözün aydın :)

Oğlumda ne zamandır ısırmıyırdu bugün bir ısırmıyırdu kanattı mememi ben yapmadınız diyorum bakıyorum yüzemedi babası yapmadınız dyince başlıyor ağlamaya :)

Chicco lıteway aldık biz burda tavsiye edilmişti. Çok memnunız

Chicco lıteway aldık biz burda tavsiye edilmişti. Çok memnunız

jenny48 canim bizde de Chicco Trio Love Travel Sistem Bebek Arabası vardi yaninda baston tarzi bebek arabasi olmasina ragmen kullanimi cok agir kaliyodu evet icerisinde bebek rahat ediyodur fakat surusu olsun kaldirima cikmak olsun iskence gibi geliyodu katlandigindada kucuk olmuyordu bizde burdaki arkadaslarin onerisiyle liteway aldik memnunuz surus rahatligi cok guzel elinin altindan kayiyor sanki :)

Hayirli olsun canim incileriniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…