Canım çok teşekkür ediyorum. Şuan durumumuz ne açıkcası bende tam bilmiyorum. Ama görünürde kulakta kızarıklık ve boğazda birşey yok. 3te götürdüğümde kbb ciye tekrar sorarım kulakta kızarıklık vs var mı diye. kızarıklık varsa tek backtrim mi yazdırayım acaba? Şuan artık ateş yok, haftasonu antibiyotik tedavisi aldığı için.
Teşekkür ederiz sizin de yakındır bence gerçi diş olayı genetikmiş anne baba ne zaman çıkardıysa o zaman çıkarıyormuş genelde kuzular. Çok sevindim ayrı ama bir taraftan da beni bir korku sardı şimdi ya ısırırsa diye :-/
yesoka90Yenidunya3
tabi ki doktor değilim ancak sanırım kuzu augmentin almıştı hafta sonu ve bactrim de augmentin gibi geniş spektrumlu bir antibiyotik dolayısıyla tekrar kullanmasına gerek olmayabilir diye düşünüyorum kulak için. Hatta ateşi de düştü diyorsun belki Neden bulamıyorlar sebebini acaba doğru düzgüm bakmıyorlar mı ya herşeyi biz mi araştırıp bulacağız of ne zor bu işler çok geçmiş olsun kuzuya kıyamam yaa...
yesoka90Yenidunya3
tabi ki doktor değilim ancak sanırım kuzu augmentin almıştı hafta sonu ve bactrim de augmentin gibi geniş spektrumlu bir antibiyotik dolayısıyla tekrar kullanmasına gerek olmayabilir diye düşünüyorum kulak için. Hatta ateşi de düştü diyorsun belki Neden bulamıyorlar sebebini acaba doğru düzgüm bakmıyorlar mı ya herşeyi biz mi araştırıp bulacağız of ne zor bu işler çok geçmiş olsun kuzuya kıyamam yaa...
Arkadaşlar bebek arabamız bozuldu kendi kendine freni kapanıyor ve tekerlekler kilitleniyor giderken. Zaten fazla büyük ve hantaldı satıp yeni bir şey almayı istiyordum. Önerebileceğiniz bir marka/model var mıdır?
Arkadaşlar bebek arabamız bozuldu kendi kendine freni kapanıyor ve tekerlekler kilitleniyor giderken. Zaten fazla büyük ve hantaldı satıp yeni bir şey almayı istiyordum. Önerebileceğiniz bir marka/model var mıdır?
kızlar tatil iptalimiz gerçekleşmiş hiç kesinti olmadan kredi kartımıza iade yapılmış inş babamda sağsağlim çıkar ameliyattan da bizde gönül rahatlığıyla gideriz tatile denizi okdr çok özledim ki geçen sene de erken doğum riskim sebebiyle yasaktı deniz güneş
Kbb ye götürdüm ve doktor 2 kulaktada birşey olmadığını söyledi. Antibiyotiğe devam edeceğim 5 gün. Hafta sonu tedavi başlandığı için kesme dedi. Bunuda kullanalım bakalım. Hacettepeden randevu almaya çalıştım alamadım ya
En güzelini yapıyorsun canım yoksa eve tıkılıp kalıyor insan o da insanın psikolojisini kötü etkiliyor. Ben de kabuğumu kırmaya çalışıyorum bugün arkadaşımın çocuğunun doğum günü vardı oraya gittim korkarak kesin durmaz yarım saat sonra ayrılırız diyordum ki bir de ne göreyim kuzumun hoşuna gitti bir sürü çocuk görmek. Herkes birşeyler yerken o da yedi, tanımadığı insanların kucağına gitti ilk kez başta biraz ağladı sonra sustu hatta güldü filan, arabasında uyudu sonra, birşeyler yiyip çay bile içebildim o kadar şaşırdım ve mutlu oldum ki 2-3 saat sorunsuz geçti çok şükür 8 ay sonunda böyle bir günümüz oldu..
Bende işe başladım ve telefon bozuldu bir süredir giremedim. Bebekler çocuklrı çok seviyor nedense benim oğlumda çocuk gördükçe çıldırıyor onlarla oynamak istiyor :)
Kızlar bizde dün denize gittik günübirlik, büyüğü biraz korktu sonra alıştı sevdi, ufaklık ise bayıldı neden çıkardık diye ağladı, kahkahalar atarak vakit geçirdi çok sevdi. Önümüzdeki hafta sonu cuma sabahtan gidip 3 gün tirilye taraflarında durma kararı aldık sonrasında da müsait olduğumuz her zaman gideceğiz. Ağustosta zaten bayram öncesi iki hafta yokuz inşallah. Çocuklara çok iyi geldi su :) İstanbulda olan arkadaşlara akçakese plajını(pazar hariç) tavsiye ederim.
oto koltuklarında kullanılan köpük,sünger ve plastiklerin ömrü üretimden itibaren 6 yılmış. o nedenle 2.el almayın diyorlar.maxi cosi tobi 1300 lira, be safe izi comfort x3 1400lira, britax-römer king II ats 1300 lira hepsiburadada jokerde 1700 ama tükenmiş.
Günaydın arkadaşlar,
Sabah kızımın ağzında bir beyazlık farkettim bakmaya çalışınca izin vermiyordu normalde ben de o nedenle ağlatmamak için bakmıyordum. Bu sabah nasıl olduysa elimi sokunca ağzına sesini çıkarmadı ve bir de ne göreyim mini mini tırtıklı dişlerimizin uçları çıkıvermiş
Genelde pek huylu olmadığı için ekstra bir huysuzluk farketmedim son günlerde
Teşekkür ederiz sizin de yakındır bence gerçi diş olayı genetikmiş anne baba ne zaman çıkardıysa o zaman çıkarıyormuş genelde kuzular. Çok sevindim ayrı ama bir taraftan da beni bir korku sardı şimdi ya ısırırsa diye :-/
Oğlumda ne zamandır ısırmıyırdu bugün bir ısırmıyırdu kanattı mememi ben yapmadınız diyorum bakıyorum yüzemedi babası yapmadınız dyince başlıyor ağlamaya :)
jenny48
canim bizde de Chicco Trio Love Travel Sistem Bebek Arabası vardi yaninda baston tarzi bebek arabasi olmasina ragmen kullanimi cok agir kaliyodu evet icerisinde bebek rahat ediyodur fakat surusu olsun kaldirima cikmak olsun iskence gibi geliyodu katlandigindada kucuk olmuyordu bizde burdaki arkadaslarin onerisiyle liteway aldik memnunuz surus rahatligi cok guzel elinin altindan kayiyor sanki :)
Günaydın arkadaşlar,
Sabah kızımın ağzında bir beyazlık farkettim bakmaya çalışınca izin vermiyordu normalde ben de o nedenle ağlatmamak için bakmıyordum. Bu sabah nasıl olduysa elimi sokunca ağzına sesini çıkarmadı ve bir de ne göreyim mini mini tırtıklı dişlerimizin uçları çıkıvermiş
Genelde pek huylu olmadığı için ekstra bir huysuzluk farketmedim son günlerde