2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İyi geceler anneler;

Memur arkadaşlara bir sorum var, yardımcı olurlarsa sevinirim.
1 eylülde işbaşı yapacagım, ayın 15inde yarım maaş mı alırım yoksa tam mı?
Teşekkürler
Sanki hem ağustosun yarım maaşını hem de eylülün maaşını alırsın diye biliyorum.

Ben son kullanım tarihi olayını bilmiyordum. O nedir ki? HB ve joker fiyatları nedir? Çok para ya. Benim de elim gitmiyor:)
oto koltuklarında kullanılan köpük,sünger ve plastiklerin ömrü üretimden itibaren 6 yılmış. o nedenle 2.el almayın diyorlar.maxi cosi tobi 1300 lira, be safe izi comfort x3 1400lira, britax-römer king II ats 1300 lira hepsiburadada jokerde 1700 ama tükenmiş.

İyi geceler anneler;

Memur arkadaşlara bir sorum var, yardımcı olurlarsa sevinirim.
1 eylülde işbaşı yapacagım, ayın 15inde yarım maaş mı alırım yoksa tam mı?
Teşekkürler
Canım biliyorsun ki memurlar maaşı önden alıyor 15 eylülde 15 eylül-15 ekim arasını kapsayan 30 günlük normal maaşını alacaksın ayrıca 1eylül-15 eylül arasında çalıştığın 15 günlük maaşını da ağustosta almadığın için alacaksın yani 1,5 maaş alacaksın.

Günaydın arkadaşlar,
Sabah kızımın ağzında bir beyazlık farkettim bakmaya çalışınca izin vermiyordu normalde ben de o nedenle ağlatmamak için bakmıyordum. Bu sabah nasıl olduysa elimi sokunca ağzına sesini çıkarmadı ve bir de ne göreyim mini mini tırtıklı dişlerimizin uçları çıkıvermiş
Genelde pek huylu olmadığı için ekstra bir huysuzluk farketmedim son günlerde

O kadar güzel bir haber ki :) teşekkürler

Amin canım çok saol.. Sabah kızı götürdüm, damar yolunu çıkardılar, doktor augmentin 200 yazdı. bunuda kullanalım bakalım. Ayrıca öğleden sonra devletteki kbb ye de götüreceğim. Haftaya da Ankarada götüreyim diyorum.

Öyle mi? Bize de bir arkadaşımız verdi oto koltuğunu. Mothercare markası ama dediğin gibi plastikler genellikle beş yıl ömürlü oluyor, sonra erimeye başlıyorlar. Şu an görünürde bir bozulma yok ama ne yapsam ki. Taş gibi de koltuk

Ooo gözünüz aydın hayırlı olsun pirinçler :) ben çok çekmiştim ya, uyumama, ağıt, kucaktan inmeme, sürekli huysuzluk... :)

görünürde bir sorun olmuyor zaten,ama çarpma anında aynı korumayı göstermiyor Allah korusun. benim de aklım çok karışık, bir becerip alamadım

Canım doktora mesaj yoluyla bahsettim senin durumundan o da bana şöyle cevap yazmış: "Bebeğin kulağında kızarıklık var ve boğazında bir enfeksiyon tespit edilememiş, ateş varsa bebeğe iyi gelecek tek antibiyotik bactrim'dir. Ancak antibiyotiğe ihtiyacı olup olmadığını muayene etmeden bilemem. Ankara'da Hacettepe tıp'a götürme imkanları varsa çocuk kbb ve çocuk enfeksiyon hastalıkları bölümüne göstermelerini tavsiye ederim. Sevgiler. "

Ohh ohh ne iyi olmuş canım.bnde çok özledim denizi.is güç bi ayarlasakta gitsek artık bizde :))

Kaka hakkında yorum yapmadınız piki:)

Eki Görüntüle 2166610 ayakta duruyoruz biz:) henüz sıralama yok, heceleme de yok ama olsun.
Oysss kuzuma maşallah :)) bacaklar isirmalik
Canım kızlar yazmış gerçi ama kakayi bncede bu tahlile versen uzun sürdü bu durum ?!

Hayırlı olsun canım inciler.
Yaaaa bizimkiler ne zaman çıkacak pofff

Kızlar kımızı mercimek yendiğine göre yeşil mercimek de yer di mi bebeler :)
Evet canım ben veriyorum severek yiyor

Canım çok teşekkür ediyorum. Şuan durumumuz ne açıkcası bende tam bilmiyorum. Ama görünürde kulakta kızarıklık ve boğazda birşey yok. 3te götürdüğümde kbb ciye tekrar sorarım kulakta kızarıklık vs var mı diye. kızarıklık varsa tek backtrim mi yazdırayım acaba? Şuan artık ateş yok, haftasonu antibiyotik tedavisi aldığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…