sürekli bisiler atistiyorum, meyve filan akşam yemeğinde ekmek yememeye çalışıyorum. Tam buğday ekmeği alicam bol su içmem gerekiyo onu beceremiyorum işte, birde ben sigara kullaniyordum bırakınca istahim açıldı kontrol etmek zorundayım, sen 2iz annesi mi olacaksın ?
sürekli bisiler atistiyorum, meyve filan akşam yemeğinde ekmek yememeye çalışıyorum. Tam buğday ekmeği alicam bol su içmem gerekiyo onu beceremiyorum işte, birde ben sigara kullaniyordum bırakınca istahim açıldı kontrol etmek zorundayım, sen 2iz annesi mi olacaksın ?
şuan itibariyle çift kese görünüyor canım Allah nasip ederse ikiz olacak. ben de sigara içiyordum ama iştahım açılmadı benim midem ağrıyor aç kalınca yiyorum hemen tam buğday ekmeği yeriz zaten hep biz.ama inan fazla yemiyorum benim bünye almaya yatkın zaten :)
günaydın kızlaarr, yüzüstü yatma olayını ne yaptınız? ben doktora sormuştum karnınız büyümeden sıkıntı yok istediğin gibi yat dedi ama yine de içim rahat etmiyor. sırtüstü de uyuyamıyorum kolay kolay. sizde durum ne?
Ozlmlvnt bende hiç beklemediğim zamanda gebe kaldım kilom var Allah'tan boy var ama bu sefer çok irilesecegim Oğlumda 68 ile başladım 95 ile bitirdim Bakalım bu sefer ne olacak sanırım shrekin karısı gibi olacagim
kilo konusunu nedense hiç kafama takmıyorum herhalde alacağım kilonun farkında değilim :))
bebişim sağlıklı olsun da bir şekilde emzirme bitince veririm pilates fitness falan diyet napalım :) sağlık olsun da gerisi boş..
ben şuan 65im. boy kilo endeksime göre 10-12 kilo arası almam gerekiyormuş. inşallah max 10 alırım ve doğumda yarısını veririm
hayalleer hayalleeeerrr :)
Ben bugun dr a gıttım bnm dr bebegı bıle goremedı kı aramızda bı gun var senle yolk sac olusmus bebek ıcın erken dedı:))) baska dr bulmak sart oldu bana
internette gebelikle ilgili bir sitede vardı canım tam adını hatırlamıyorum şimdi boy kiloya göre otomatik hesaplama yapıyordu.
benim boyum 1.70 iki üç aydır da kilom 64-65 arası. ona göre ortalama 10-12 kg almam gerekmiş yazıyordu.
şuan itibariyle çift kese görünüyor canım Allah nasip ederse ikiz olacak. ben de sigara içiyordum ama iştahım açılmadı benim midem ağrıyor aç kalınca yiyorum hemen tam buğday ekmeği yeriz zaten hep biz.ama inan fazla yemiyorum benim bünye almaya yatkın zaten :)
kilo konusunu nedense hiç kafama takmıyorum herhalde alacağım kilonun farkında değilim :))
bebişim sağlıklı olsun da bir şekilde emzirme bitince veririm pilates fitness falan diyet napalım :) sağlık olsun da gerisi boş..
Ne güzel görünmüş canım. Sanırım benim kesin olsun diye vajinal bakıyor. Çünkü dünyanın hormonunu alıyorum iğnelerle haplarla. Olumsuz bir şey varsa ilaçları erkenden keselim diye de olabilir.