2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben tam 24 kılo aldım ılk 40 gunde 14 kılo gıttı cocugum 1 yasına geldıgındede eskı kılomdaydım arkasında kosturmaktan gıdıyo kılolar merk etmeyınn
ben de bir şekilde veririm diye düşünüyorum kafam rahat. sağlıklı olalım da diğerleri önemli değil. fazlam kalırsa da kalır anne olacağım sonuçta o kadar olsun :)

Can'ım çıktım şimdi kürtajdan ama o lanet anesteziden ağlayarak uyandım bir kaç saat sonra imza atıp çıkacağım
çok geçmiş olsun canım, anezstesi çok zor iş annem de gözle ilgili bir ameliyat olmuştu o da ağlayarak uyanmıştı hep sayıklıyordu.
Allah acil şifa versin. hayırlısı olsun

Kızlar benimde aslında sat 29.12.2016 şuan sata göre 8+0 olması gerekiyor ama 6+2 gözüküyor. Geçen hafta cuma sorunsuz bir şekilde keseyi görmüştük. İlerleyen zamanlarında bu açığı kapatır değil mi? Gerçi geç döllenme var ama neredeyse 2 hafta olur mu geç döllenme

selam arkadaşlar nasılsınız ? ben iki gündür pek iyi değilim geçmek bilmeyen bir baş ağrısı başladı. deli gibi uykum olmasına ragmen gece deliksiz uyuyamıyorum ( enerjim çok düşük neden böyle oldu anlamadım

canım ilk keseyi görünce bana da geç döllenme demişti 2 hafta geç söylemişti. kalp atışını duyunca çok şükür tam adet tarihine uyumlusun dedi. sadece 1-2 gün geri o da önemli değil dedi. bence senin de böyle olur, rahat ol :)

Canım çok bir şey yok aslında. Süt, soda, ceviz,üç günde bir de balık

Sade soda sevmem meyvelide zararlı die içmek istemiyorum ceviz haftada 1 balık gnde 1 yumurta. Hergün süt yada yoğurt.. Efa die omega 3 e başlattı drum bunun dısında badem fındık fln bnm sebzeyle aram yok akşamlarda midem çok bulanıyor die malesef cnm ne isterse onu yer oldu tost yedim dün mesela

Can'ım çıktım şimdi kürtajdan ama o lanet anesteziden ağlayarak uyandım bir kaç saat sonra imza atıp çıkacağım
Can'ım Allah baska sıkıntı gostermesın inşallah,anestezı etkısını bılıncaltı cok etkılıyo ama sımdı ıyısen sorun yok kendıne cok ıyı bak olurmu .eve gıdınce bıraz daha ıyı hıssedersın kendını bol sıvı al dınlen

Bayanlar bn 45 kiloyum bakalm ne kadr alacağım :) çok sorun yok alabilirim 25kiloya kadr zatn epey br zayifm
Bende 45 kiloyum ikincide 42yle başladım 49la doğuma girdim ama kilo almadığım için galiba hamilelik yaza gelmesine rağmen hiç zorlanmadım son güne kadar çok aktiftim

Ben bugun dr a gıttım bnm dr bebegı bıle goremedı kı aramızda bı gun var senle yolk sac olusmus bebek ıcın erken dedı:))) baska dr bulmak sart oldu bana

Bebeği görememn cok normal çünkğ erken onunki erken göründü bana aramızda 16 gün var daha 6 gün önce gördüm çok acele ediyorsunuz yeni gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…