Kızlar geçen gün baston/kabin boy bebek arabası konuşulmustu. Biz kızıma dogumdan once maxi cosi stella almistik malum travel sistem ve ben tek iken kullanmakta epey zorlaniyorum. Bugun kabin boy diye tabir edilen tek elle 3sn de açılıp kapanabilen hafif ancak içi geniş kızıma yine aynı konforu saglayabilecek bebek arabası aldık. Mamas&papas armadillo city2. 872tl. ebebekte büyük indirim var hicbir magazalarinda kalmamıs ist merkez depoda 14tane kaldigini soylediler ordan siparis edildi. Epey arastirdim memnun kalacagimi dusunuyorum. Travel zor deyip ikinci bebek arabası arastiranlara tavsiye ederim.
Chicco ohlala(550tl) modeline baktım mamas&papasla kiyasladigimda kalite farkı cok. Chicco liteway(700tl) baktım baston ve cok cok ağır, bagajda fazla yer kaplayacak yani kısacası amacımdan şaşmıs olucam.
Maclaren sherpa(650tl) ve maclaren techno xt(1280tl ki bunun 2018 modeli 2800tl) de baktıklarım arasında sherpa modelinde kızım cok asagida kaldı ve sanki bezde oturuyo gibi konforsuz geldi, xt de indirim cok cok iyi konforu yuksek ancak baston ve ağır xt alsaydım yine amacımdan şaşmış olacaktım. Bunlara kıyasla mamas&papas tercihim oldu.
Eki Görüntüle 2168917
Eki Görüntüle 2168918
Eki Görüntüle 2168919
Eki Görüntüle 2168920