2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar şimdi muayeneden geldim bebişler yerinde :) kalplerini duyamadık pztesi çağırdı hareket var ama dedi küçükler şuan sesleri gelmiyor dedi :)

canımm ne güzel bebişlerin keyfi yerinde demek ki. darısı başımıza inş. bizde alalım güzel haberler.

Bnm başlatda 12 gündü şimdi 8 e düştü bgn 9+1 olmam gerekirken 8+0 ız. Bnm sat da 21 aralık ama dr 29 aralığa çekti

Bebeği görememn cok normal çünkğ erken onunki erken göründü bana aramızda 16 gün var daha 6 gün önce gördüm çok acele ediyorsunuz yeni gelenler
Onunki derken beni mi kastettin canım? Ben acele etmiyorum, randevu tarihlerini doktor veriyor.

Onunki derken beni mi kastettin canım? Ben acele etmiyorum, randevu tarihlerini doktor veriyor.

Seninki tüp bebek diye önden gidebilşyor diğerleri de sennle kendilerini kıyasladıklarında üzülebiliyorlar... acele derken seni kastetmedim diğerlerini kızlar sabredin kendinize hedef koyun bn dedimki 8. Haftaya kadar bebeği göremezsem endişelencem dedim

Baş ağrısı uykuyu alamamaktan ve hormon değişikliğinden bence
Bende geceleri çok uyanır oldum

@rappunzel
Çok geçmiş olsun . Rabbim bir daha yaşatmasın . İstediğin zaman tekrar nasıp eylesin inşallah ...

kızlar şimdi muayeneden geldim bebişler yerinde :) kalplerini duyamadık pztesi çağırdı hareket var ama dedi küçükler şuan sesleri gelmiyor dedi :)

Gozun aydın canim masallah ikiz annesi olacaksın he Allah tamamınıda erdirsin inşallah

Bayanlar bn 45 kiloyum bakalm ne kadr alacağım :) çok sorun yok alabilirim 25kiloya kadr zatn epey br zayifm

Bende 61 kg boy 168 hedef 9kg almak :)
İlkinde dikkat etmiştim gebelik şekeri de çıkınca tabi .. bi faydası o oldu bana :)

Benim de öyle oldu canim daha çok yeni henüz değişir o tarihler takma

Hormonal değişiklikten oluyor canim kan basıncı artınca gebeliğin ilk 3 ayında bas ağrısı normalmiş ..
Bol bol dinlen, gürültüden uzar dur ve temiz hava . . Düzenli uyamadigin içinde tetikliyor tabi .. geçmiş olsun .

inşallah canım benim. ya ikiz gebelik riskli diyor içimizde bilgisi olan var mı acaba?
Canım sen ikiz annesi olarak secildiysen her zorluğa katlanacak gücü ve sevgini sabrını rabbim gördüğü için sana nasip etmiş
Ben ikiz annelerini seçilmiş özel kadınlar olarak görüyorum
Risk olarak bahsettiği erken doğum riski olarak görmüştür

amin canım saol inşallah :)

zaten teyzemin de çift yumurta ikizi 36+2 de almışlar bebekleri ama bazen biri yok oluyormuş kalbi duruyormul falan diyorlar doktr da olabilir dedi

Evet ben de tüp bebeğin farklı olabileceğini her seferinde söylüyorum. Kesin bir bilgim yok. Normalle aynı zamanda koyuluyor rahme. Yani beş günlük embriyo reglin 19.günü falan koyuluyor. Fark olur mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…