- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Densiz ruhsuz kadın.seviyesi aklı gündüz 11 de bira almasından belli.daha fazla tartışarak iyiki seviyesine inmemissin canım...Bugün sabah büyük oğlumu spora götürdüm ordan çıkışta Migrosa gittik bir iki bişey aldım Aptamilin kaşık mamaları indirimdeydi birkaç kutu ondan derken bebek arabasını sürdüm kasada sıra beklemeye başladım oğlum benimle önümde bekleyen gudubet kadınla aramizdan geçmeye çalışırken kadının ayağına takıldı dönüp bir bağırdı ki neye uğradığımı şaşırdım "çocuğunuzla ilgilenin biraz bu ne canım ayağıma vurdu siz nasıl annesiniz" öylece donakaldım.Birkaç saniye sonra ayağınıza dokundu sadece 5 yaşında bir çocuk, sanırm sizin çocuğunuz yok dedim o da bana yok olsa sizin gibi anne olmam sahip çıkarım" dedi. Daha birsürü şey dedi hatırlamıyorum..Allahtan dileğim yasattiginizi yaşarsınız diyebildim o kadar.
Şimdi kendime kızıyorum sabahın 11'inde tek derdi markete gelip iki bira almak olan insanlıktan nasibini almamış o kadına gerekli cevabı veremedim, şaşırdım çünkü..
Ben ki dışarıda ayağımın üstünden bisikletle geçen çocuklara hamileyken koşup karnima çarpan çocuklara bile sesimi çıkarmamışken bu insanlar nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyorlar..Seviyesine düşmemekle iyi yaptım ama içimde kalan şeyleri de Allaha havale ediyorum..