2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
selamlar kizlarr
ne cok mesajlar var bu Sabah masallah :))
yaw bi benmiyim bilmiyorum ama ben cok asiri asabilestim ya kaldiramiyorum kimseyi herkesle kavga ediyorum ediyorum sonra diyorum ben boyle seylerden kavga etmezdim
ayni hafta icinde hem aileden hem isten hemde coluk cocukla bile kavga ettim nolcak benim bu sonum
zaten asabiydim hepten gittim gittim

aman artık alalım ne olcak, şöyle bi baktım hep anne olanlara vermişler.. Bebekler güçsüz kalmasın :) benim de sürekli ezinti oluyo. Sen biraktin mi sigarayı. Birde program indirdim yediklerimin kalorisini ekliyorum

merak etme yalnız değilsin malesef bende kavga edip edip neden ettim diye üstüne bide agliyorum

W
Canım çok bir şey yok aslında. Süt, soda, ceviz,üç günde bir de balık
Kizlar doktorum bana deniz mahsulleri yasak suanda dedi 3. Aydan sonra balik yagi takviyesine baslayacagiz zaten o tuzden suanda eger xok istersen haftada 2 kere sadece somon baligi yiyebilirsin dedi

Mazaretimm vaaarr asabiyiimm ben dersin soranlara :))) ayni ben de öyleyim bi anım bi anıma tutmuyor bu aralar en çok da minik kızıma tahammülüm Yok sanki inadına aksilesti bu aralar yeni kardeş simdiden teshirini gösterdi sanırım :) neyse bugünler de geçecek inşallah sabır diyorum

Canim o bende de var sinirlilik bu ara okuyomus oglumda cok inat huysuz azonce parka goturdum yerlere yatti gelmemek icin iki saat oynattim yoruldum havada serin biraz oyy yordu sinir etti beni ins gecer bu donem

W

Kizlar doktorum bana deniz mahsulleri yasak suanda dedi 3. Aydan sonra balik yagi takviyesine baslayacagiz zaten o tuzden suanda eger xok istersen haftada 2 kere sadece somon baligi yiyebilirsin dedi
Sen haftada iki kez ye canım. Bu aralar somon çok çıkıyor. Hamilelikte her balık yenmiyor zaten. Mezgit gibi dip balıkları yasak. Somon, palamut, uskumru gibi bol yağlı balıkların yağı beyin gelişimini sağlıyor

Ne bilim yaaa doktor yasak diyincede yiyesim gelmio ki somonda hic sevmemmmm inadina oluyor aankiiii hahahahahhah

aaa yani ben şuanki görüşüne göre 6+2'yim 8.haftada doktora gitmeyi düşünüyorum yani o zaman 11 haftalık olabilir mi?

Bnm başlatda 12 gündü şimdi 8 e düştü bgn 9+1 olmam gerekirken 8+0 ız. Bnm sat da 21 aralık ama dr 29 aralığa çekti

Demekki ilerleyebilir benimkide. Çünkü şuanki tarihe bakılırsa baya adete yakın döllenmiş gözüküyor. Bak şimdi daha çok sabırsızlandım

tam adet tarihinle uyumludur bence canım biraz geriden gelmiştir herhalde.

Ne bilim yaaa doktor yasak diyincede yiyesim gelmio ki somonda hic sevmemmmm inadina oluyor aankiiii hahahahahhah
ben sadece cıva içeren balıklar zararlı diye biliyorum canım. ton balığı kılıç balığı köpek balığı gibi..
diğerlerine gelince haftada iki kez mutlaka yiyin mevsim balıkları yazıyor her yerde.
bilemedim ben de şimdi doktor öyle dediyse..

Ben almak istiyorum zatn kilo doğumdan sonra 55 olarak kalsam çok iyi olur

adı ne programın canım? bıraktım sayılır bi yerde görürsem çekiyorum bi iki tane maalesef

Evet ben de tüp bebeğin farklı olabileceğini her seferinde söylüyorum. Kesin bir bilgim yok. Normalle aynı zamanda koyuluyor rahme. Yani beş günlük embriyo reglin 19.günü falan koyuluyor. Fark olur mu bilmiyorum.

Oluyor oluyor yumurtalar eşit büyğsğn die iğne gaptın büyümesi gerken zamandan önce büyütülüp toplandı 3_5 gün illa farkediyor cnm biliyorum

W

Çok ilginç omega 3 ve balık bebeğin beyin gelişimi için lazım bebek için de il 3 ay çok önemli

adı ne programın canım? bıraktım sayılır bi yerde görürsem çekiyorum bi iki tane maalesef
Canim kotu ornek olmiyim ama bende sigaraya dayanamiorum zorda kalinca krize girdigimde west in one isimli sigarasini buldum diger sigaralarin oranlarinin 7 kat dusurulmus hali ....
Bundan 7 paket iceceksinki nirmal sigaralardan 1 paket icmis gibi oluosun ben bununla caresini buldum biliyorum bu bile cok zararli ama girdigim stres uzuntu vs de bebise zararli napcami sasirdim walaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…