selamlar kizlarr
ne cok mesajlar var bu Sabah masallah :))
yaw bi benmiyim bilmiyorum ama ben cok asiri asabilestim ya kaldiramiyorum kimseyi herkesle kavga ediyorum ediyorum sonra diyorum ben boyle seylerden kavga etmezdim
ayni hafta icinde hem aileden hem isten hemde coluk cocukla bile kavga ettim nolcak benim bu sonum
zaten asabiydim hepten gittim gittim
şuan itibariyle çift kese görünüyor canım Allah nasip ederse ikiz olacak. ben de sigara içiyordum ama iştahım açılmadı benim midem ağrıyor aç kalınca yiyorum hemen tam buğday ekmeği yeriz zaten hep biz.ama inan fazla yemiyorum benim bünye almaya yatkın zaten :)
aman artık alalım ne olcak, şöyle bi baktım hep anne olanlara vermişler.. Bebekler güçsüz kalmasın :) benim de sürekli ezinti oluyo. Sen biraktin mi sigarayı. Birde program indirdim yediklerimin kalorisini ekliyorum
selamlar kizlarr
yaw bi benmiyim bilmiyorum ama ben cok asiri asabilestim ya kaldiramiyorum kimseyi herkesle kavga ediyorum ediyorum sonra diyorum ben boyle seylerden kavga etmezdim
ayni hafta icinde hem aileden hem isten hemde coluk cocukla bile kavga ettim nolcak benim bu sonum
Kizlar doktorum bana deniz mahsulleri yasak suanda dedi 3. Aydan sonra balik yagi takviyesine baslayacagiz zaten o tuzden suanda eger xok istersen haftada 2 kere sadece somon baligi yiyebilirsin dedi
selamlar kizlarr
Mazaretimm vaaarr asabiyiimm ben dersin soranlara :))) ayni ben de öyleyim bi anım bi anıma tutmuyor bu aralar en çok da minik kızıma tahammülüm Yok sanki inadına aksilesti bu aralar yeni kardeş simdiden teshirini gösterdi sanırım :) neyse bugünler de geçecek inşallah sabır diyorum
Mazaretimm vaaarr asabiyiimm ben dersin soranlara :))) ayni ben de öyleyim bi anım bi anıma tutmuyor bu aralar en çok da minik kızıma tahammülüm Yok sanki inadına aksilesti bu aralar yeni kardeş simdiden teshirini gösterdi sanırım :) neyse bugünler de geçecek inşallah sabır diyorum
Canim o bende de var sinirlilik bu ara okuyomus oglumda cok inat huysuz azonce parka goturdum yerlere yatti gelmemek icin iki saat oynattim yoruldum havada serin biraz oyy yordu sinir etti beni ins gecer bu donem
Kizlar doktorum bana deniz mahsulleri yasak suanda dedi 3. Aydan sonra balik yagi takviyesine baslayacagiz zaten o tuzden suanda eger xok istersen haftada 2 kere sadece somon baligi yiyebilirsin dedi
Sen haftada iki kez ye canım. Bu aralar somon çok çıkıyor. Hamilelikte her balık yenmiyor zaten. Mezgit gibi dip balıkları yasak. Somon, palamut, uskumru gibi bol yağlı balıkların yağı beyin gelişimini sağlıyor
Sen haftada iki kez ye canım. Bu aralar somon çok çıkıyor. Hamilelikte her balık yenmiyor zaten. Mezgit gibi dip balıkları yasak. Somon, palamut, uskumru gibi bol yağlı balıkların yağı beyin gelişimini sağlıyor
canım ilk keseyi görünce bana da geç döllenme demişti 2 hafta geç söylemişti. kalp atışını duyunca çok şükür tam adet tarihine uyumlusun dedi. sadece 1-2 gün geri o da önemli değil dedi. bence senin de böyle olur, rahat ol :)
Bende 45 kiloyum ikincide 42yle başladım 49la doğuma girdim ama kilo almadığım için galiba hamilelik yaza gelmesine rağmen hiç zorlanmadım son güne kadar çok aktiftim
ben sadece cıva içeren balıklar zararlı diye biliyorum canım. ton balığı kılıç balığı köpek balığı gibi..
diğerlerine gelince haftada iki kez mutlaka yiyin mevsim balıkları yazıyor her yerde.
bilemedim ben de şimdi doktor öyle dediyse..
@rappunzel Çok geçmiş olsun . Rabbim bir daha yaşatmasın . İstediğin zaman tekrar nasıp eylesin inşallah ...
Gozun aydın canim masallah ikiz annesi olacaksın he Allah tamamınıda erdirsin inşallah
Bende 61 kg boy 168 hedef 9kg almak :) İlkinde dikkat etmiştim gebelik şekeri de çıkınca tabi .. bi faydası o oldu bana :)
Benim de öyle oldu canim daha çok yeni henüz değişir o tarihler takma
Hormonal değişiklikten oluyor canim kan basıncı artınca gebeliğin ilk 3 ayında bas ağrısı normalmiş .. Bol bol dinlen, gürültüden uzar dur ve temiz hava . . Düzenli uyamadigin içinde tetikliyor tabi .. geçmiş olsun .
aman artık alalım ne olcak, şöyle bi baktım hep anne olanlara vermişler.. Bebekler güçsüz kalmasın :) benim de sürekli ezinti oluyo. Sen biraktin mi sigarayı. Birde program indirdim yediklerimin kalorisini ekliyorum
Evet ben de tüp bebeğin farklı olabileceğini her seferinde söylüyorum. Kesin bir bilgim yok. Normalle aynı zamanda koyuluyor rahme. Yani beş günlük embriyo reglin 19.günü falan koyuluyor. Fark olur mu bilmiyorum.
Canim kotu ornek olmiyim ama bende sigaraya dayanamiorum zorda kalinca krize girdigimde west in one isimli sigarasini buldum diger sigaralarin oranlarinin 7 kat dusurulmus hali ....
Bundan 7 paket iceceksinki nirmal sigaralardan 1 paket icmis gibi oluosun ben bununla caresini buldum biliyorum bu bile cok zararli ama girdigim stres uzuntu vs de bebise zararli napcami sasirdim walaaa