2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım ben 69 kiloydum şuan 73 e cıktım sabah şok oldum ama baya bi şişim midem göğüslerim böyle giderse 90 ı gececeğm :)
Canm ben ilk hamileliğimde 63 ile kalmistim 85 ile Doğuma gittim bebeğim 7 aylıkken bütün kilolarımı vermiştim hiçbir diyet vs yapmadan bebek eğer cok emen bir bebekse coook çabuk veriliyor kilolar en uzun 1.5 yılda verilir bakalım ikinci de daha zor veriliyor diyorlar kilo icin.

Mezgit nie yasakki cnm sebebi neymiş bide hamsi istavrit çipurada kısıtlama var mı

Mezgit nie yasakki cnm sebebi neymiş bide hamsi istavrit çipurada kısıtlama var mı
ben bir tek civa içerenlerin yasak olduğunu duydum canım. hamsi levrek falan mevsimine göre haftada en az diyorlar. benim doktorum hiçbir şey söylemedi yasak diye.

canım ben 69 kiloydum şuan 73 e cıktım sabah şok oldum ama baya bi şişim midem göğüslerim böyle giderse 90 ı gececeğm :)
Ben maksimum 65 i görürm bence doğumdan sonrada geri 10 kilo gider zatn :) umarm öyle olur yani valla şimdiden iyi almissin

B
Acaba bazı deniz mahsülleri mi dedi ilk defa duydum Blntkbra . Halbuki Beyin gelişimi için çok önemli der hep dr.lar sasırdım
Bilmiyorumki canimmm doktorum aslinda cok guven veren ve elektrik aldigim bir doktor kesinlikle tum deniz mahsulleri yasak dedi bir tek somon yiyebilirsun suanda dedi iste

İlerke cnm cihazdan cihaza bile farkediyor

Dip balıkları çok civa içeriyormuş. İnternetten araştırınca nelerin yasak olduğunu bulabilirsin canım.
Mesela içinde çiğ yumurta olduğu için mayonez, brusella riskine karşı bütün şarküteri ürünleri, aşırı mikroorganizma içerdiği için keçi sütü, peyniri gibi bir sürü yenmemesi gereken şey var.

düşük tehlikesi var diyince kestim ben, ha canım istiyor ama çok istediğinde bi portakal rahatlatiyo, öğrendiğinden beri 1 tane sigara yi içememişimdir sanki onu içersem knamam olucakmış gibi geliyo bugün bi hafta oldu o krizler filan da gitti

Oooo portakalmi dur bende deneyeyimmm masallah sana darisi benim basimaaa banada dusuk riski var dediydi sukur atlattik ama ona ramen vazgecemedim sanirim kotu bir anne adayiyim olmuo bir turlu iste tamamen kesemiyorum lanet seyi

Hiç bakmadım bakayım bi mayonez yedim geçenler de dünnde keçi peyniri almıltım midem kaldıramadı die yiyemedim

B

Bilmiyorumki canimmm doktorum aslinda cok guven veren ve elektrik aldigim bir doktor kesinlikle tum deniz mahsulleri yasak dedi bir tek somon yiyebilirsun suanda dedi iste

Mevsim balıkları yenilebilir diye biliyorum hamsi somon uskumru palamut ...
diğer kalkan mezgit levrek barbunya sanırım dip balıkları ve yüksek civa içeren balıklar beyin gelişimi etkiler diye yasak sanırım

Oooo portakalmi dur bende deneyeyimmm masallah sana darisi benim basimaaa banada dusuk riski var dediydi sukur atlattik ama ona ramen vazgecemedim sanirim kotu bir anne adayiyim olmuo bir turlu iste tamamen kesemiyorum lanet seyi

kötü annelik değil bence ben aralıktan beri savaşıyorum sigarayla hatta sigara icebileyim diye erken test yatırmıştım bebek yoksa rahatca içeyim diye, ki yok çıktı içiyordum güzel güzel 10 gün sonra supriz yaptı :) ilk hafta zorlandım kaçak kaçak bi iki fırt çektim. Cuma artık düşük tehlikesi var diyince bebeğin canından kkıymetli değil geçici sonra kavusuciim dedim :)

Kızlar bende sigara konusunda bebiş yapmayı düşündüğümde azaltmıştım. Hatta paket almayıp eşimden içiyordum epey azaltmıştım. Öğrendiğim zaman 1 tane yaktım keyif sigarası sanki içmem gerekiyormuş gibi Ondan sonra eğer canım çok çok isterse eşimden çekiyorum 1 defa. Ama içim bulandığı için bayadır hiç çekmedim bile diyebilirim. Bende bu şekilde çözüm buldum. Muhtemelende bir kaç zamana kadar hiç çekmem.

Selam kızlar,bende sigarayı bıraktım ağızda yaralar çıktı ve şimdide gribim cnm sıkılıyo henüz gelişim aşamaları bebeklerin,ateşimde var okuldan izin alıp geldm yatıyorum limon portakl suyu içiyorum ot çay içemiyorum bana etkili doğal bişeler söyleseniz canlar?

canım bal tarçın toz zencefil biraz limon sıkıp karıştırıp pekmez gibi yersen iyi geliyor bayağı.
ağzın için de tuzlu su ile gargara hep işe yarar :) geçmiş olsun

Karanfil tavsye etmsti bi arkads o saNırım koruma amaçlı? Normlde de tüketrim aslında.atayım bikç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…