2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım bal tarçın toz zencefil biraz limon sıkıp karıştırıp pekmez gibi yersen iyi geliyor bayağı.
ağzın için de tuzlu su ile gargara hep işe yarar :) geçmiş olsun
Hmn fırlayp yapıyorum oğluma da çok yaptıgım bişe kendme aklıma gelmiyo.çok saol cnm

sut tarçın beyaz bi baharat vardı adını unuttum şimdi bana çok iyi gelmişti,

Sağa da yatma dio millet bebeği besleyen damar ordaymış ben bi sola ve sırtüstü yatıyorum çok zor bn genelde deli gbi yat ardım
O dedikleri 3/4 aydan sonra canım daha erken. Bebeğin başı o damara baskı yapıyormuş da ondan şimdi ne baskı yapacak nohut kadar şey:)

Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz

Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz
canım ilk üç aydan sonraymış vitaminler genelde. şuanda folik asit sadece önemli olan

Ben ilk günden itibaren multivitamin kullanıyorum. Bana omegada çok önemli dedi dr. ceviz, semizotu ve balık tüket mutlaka dedi. İlk hamileliğimde de öğrendiğim günden itibaren kullanmıştım. o zaman bende 3 ay progestan kullanmıştım.

Sanirim devlet doktorlari bazilari bastan saliyo yarin ozele godiyorum ozamn oda bana vitamin yazar..tesekr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…