2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

İzmir zaten kış gormuyor bende ona guveniyorum, 2 hastane cikisi ust uste evet bebek pismistir icinde yazik kiyamam :) ben bir sutyen bir atlet koyayim hangisini giymek nasip olursa artik. Tesekkur ederim fikir verdiginiz icin sizde saglikla buyutun insallah :)

Amin insallah sizde saglikla buyutun insallah :) nasil alisirsa oyle gider diyorlar hep bende cok kat kat giydirmeyi dusunmuyorum ki cit kirildim olmasin annesi gibi. Tesekkur ederim dediklerinizi not alicam mutlaka :)

Amin insallah sizde saglikla buyutun insallah :) nasil alisirsa oyle gider diyorlar hep bende cok kat kat giydirmeyi dusunmuyorum ki cit kirildim olmasin annesi gibi. Tesekkur ederim dediklerinizi not alicam mutlaka :)
bende düşünmüyodum ama anneannne babaanne saolsun :)

Maşallah :) ne güzel :) İzmir’in havasını bilmiyorum ama ben 10 ekimde Samsun’da askılı gecelik ile durmuştum. Bazıları ameliyathanede aşırı üşüyor, uzun süre tekrar ısınamıyor diye duydum.
Bense doğumdan sonra aşırı terlemeye başladım. Yanıma beş tane havlu almıştım ama yetmedi. Sürekli sırtıma havlu koyuldu, yüzüm ve saçlarım havluyla silindi ama terlemem hiç durmadı. İyi ki bol bol pamuklu tişört götürmüşüm. Sık sık değiştirdim.

Kızlar ya kızım kaydırağa tırmanmaya başladı. Gülmekten kendimizi alamadık. Çok eğlenceli :) altına şort giydirmiştim, dizleri ve ayakları kaymadı hiç, yine de düşmesin diye tek elimle poposuna destek verdim. Delice tırmandı defalarca. Sonra da yorulup bir güzel uyudu :)

Canım çilek mobilyanın büyüyen karyolasından bizimki. Korkuluğu yükseltilince baya derin oluyor çıkması imkansız gibi.
Benimki de görünüş olarak aynı. Ama bebek ayağa kalkınca göğüs kafesinin ortasına geliyor beşiğin kenarı. Zaten kafası ağır, biraz aşağı eğilse kesin düşer. Bir de beşik koruyucuya basıyor atlamak için.

Canım çilek mobilyanın büyüyen karyolasından bizimki. Korkuluğu yükseltilince baya derin oluyor çıkması imkansız gibi.
Biraz önce yatağı kaldırıp altına baktık. Daha derinde bir yer daha varmış. En az 20cm daha derinleşti beşik. Yarın bebeği içine koyup neresine kadar beşikten dışarıda kalıyor diye bakacağım

Yaa ama çok tatlıımaşallah annesi tam yemelik oldu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…