Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım bence çok kalın şeylere gerek yok ama yaşamadan bilemiyor insan her ihtimale karşı kalın bir çift çorap, kısa kollu pijama takım üzerine giyebileceğin pamuklu bir sabahlık veya hırka; emzirme atleti al mutlaka. Herkesin tercihi farklı olur eminim ama ilk günler sürekli emzirme modunda olacağın için sütyen yerine emzirme atleti daha pratik olabilir en azından ben o şekilde rahat etmiştim. Yine de çantana bir de emzirme sütyeni koysan iyi olur çünkü insan denemeden bilemiyor nasıl rahat edebileceğini. Emzirirken ben çok terliyordum ilk günler o nedenle ekstra atlete ihtiyacım olmuştu sürekli değiştirmek zorunda kalmıştım. Bebiş için de çok kalın şeyler koyma bence kısa kollu body, üstüne bir tulum ve çorap yeterli. Hava sıcak olursa sadece uzun kollu body, üzerine patikli bir alt ve bir çift çorap yeterli olur bir de pamuklu battaniye yeter bence. Ben kasım başında doğum yaptım ve annemler üşür giydir filan dedi diye çok giydirmiştim çocuğu doktor çıkarttırmıştı gerek yok dehidre olur bebek diye