2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bir arkadasim daha anlatmisti sanirim vucuttaki ödem gidiyormus bu sekilde terleme bu sebeple olabilir. Dogru gecelik haricinde cikis kiyafetiyle beraber bir kac yedek bir sey de koymak lazim

Eyvah eyvah en korktugum sey..ben cocugumu bir cizgide buyutmeye calisacagim ama malesef ise donmek zorunda kalacagim min. 6 ay sonra, anneanne babaanne kisiligine sekil verecek ah bu sartlar ne cok zor
bn 3 aylıkken başladım ve gerçekten zor kendini fikirlerini esnetmezsen inanılmaz sinir konusu bir durum. bnm annem bakıo normalde o başka bir şekikde yetiştiriyor. arada 1 2 ay babaanne geliyo o başka şekilde. anne olarak ztn ben o kdr az görebiliyorum ki kişiliğinde halinde tavrında ne kadar etkili okabiliyorum tartışılır.

bu akşam ilk defa 7de uyudu sağolsun 2bucuktan beri uyumuyor...
bnm kü 4 ü biraz geçiodu uyudu şükür 10 da uyumuştu gece de erkende diil aslında. ayağa kalkıp evin içinde loş ışıkta sıraladı baya. yürüme çalışmaları yapıyo heralde. bi yerde okumuştm bebekler yeni çğrendikleri şeylerin pratiğini uyku arasında da yaparlar diye. gerçi bayadır sıralıyo ama

Bir arkadasim daha anlatmisti sanirim vucuttaki ödem gidiyormus bu sekilde terleme bu sebeple olabilir. Dogru gecelik haricinde cikis kiyafetiyle beraber bir kac yedek bir sey de koymak lazim
hamilelikte hiç ödemim olmamıştı ztn toplam 12 kg almıştım ama doğumdan sonra bir şiştim ki aman Allah ım dedim noluyoruz. doktor 10 gün içinde geçicek dedi gerçekten de 10 güne hiç bişey kalmadı

Benim kiz götünü devirip uyuyor :/

günaydın, hayırlı cumalar herkese..Benimde kız gece hiç uyumuyor sanki, habire dönüyor gözleri kapalı. sonrada ağlıyor. Bu arada kızım artık kendi kalkıp ayakta duruyor. Dün İlk defa 1-2 adım attı gibi :))) oğlumda yeni sürünmeye başladı :))
Kızlar dil gelişimi açısından sürekli konuşun, şuan ben ne dersem kızımda tekrarlıyor. Oğlumda henüz bir şey yok ama. Oyuncakları falan anlatıyorum zaman oldukça. Renkleri vs..Ama gördüm ki kızım oğlumdan daha pratik zekalı :)))

Maşallah ya Allah esirgesin

Oluruna birak cok faZla kasma olan sana oluyor diyosun :)

Bende kilo 13 suan icin, ama ödemim inanilmaz var bastirdigim yer bembeyaz kaliyor ki o kadar su iciyorum sicaklar mahvetti..demek dogumdan sonra oluyor boyle seyler sonra kilolarin verilmesi kolay oluyor mu peki?

Yememe sorunumuz ile ilgili birşeyler denedim.
Sanırım benimki kaşık kabul etmiyor. Sabah peynirli patatesli kek yaptım onu parçaladı paramparça oldu ama yedi. Dün gece de size tavsiye edeceğim bir yiyecek yaptım.
Üç tane kuru incirin sert yerlerini kestim. İki cevizi dövdüm havanda. Biraz bebe bisküvisi biraz keçi boynuzu unu koydum ıslatacak kadar su ekleyip yuvarladım. Yarım saat dolapta beklettim. Eline top top verdim bayıldı. Eline yiyecek veriyor ve yere atmasından bıktıysanız eline yapıştığından atamıyor da yere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…