2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
teşekkürler ellerine sağlık. Hemen ekran görüntüsü alıyorum :)

Benimki de uyumadı uyusun diye bebek arabasına bindirdik 9gibi çıkıp 10gibi geldik 12 de anca uyudu. Sabah da 6:30da kalktı. Ama bir sürpriz var iki diş göründü:) yamuk çıkıyor sanki:/

Hadi hayırlı olsun incileriniz canim .. Bizim diş doktoru bi arkadaşımız var nekadar doğru bilmem ama görmedi açıkçası sadece telefonla arayıp sormuştuk benim oglumunda dis araları çok açık ve yamuk bunlar geçici dis, problem edilecek bişey yok kalicilari çıkınca bakalım dedi

Maşallah ya Allah esirgesin
Saol canım, senin kız bence popo büyütüyor :)) bacakları falan tombik tombikti. Benim kızı görsen hiç kilo almıyor, bacaklar safinazın ki gibi. Geçen eşime diyorum bu hiç kilo almıyor, oda oğlanı göstererek bu kilolu da napıyor yerinden oynamıyor diyor :))

Maşallah , ne varsa kızlarda var; erkekler tembel :))

Tecrübeli anneler;

Önümüzdeki hafta 800 km’lik bir araba yolculugumuz olacak, bu yolculugu oto koltugu ile mi önerirsiniz yoksa, arka koltuğa yatak mı yapalım, omurgası için hangisini önerirsiniz? Otokoltuklarının çok fazla yatış eğimi olmadıgından size sormak istedim. Eşim uzun süre otokoltugunda bırakma taraftarı değil.. sizler neler yaptınız?

Bir arkadasim daha anlatmisti sanirim vucuttaki ödem gidiyormus bu sekilde terleme bu sebeple olabilir. Dogru gecelik haricinde cikis kiyafetiyle beraber bir kac yedek bir sey de koymak lazim
Gecelik zaten ilk gün lazım. İkinci gün lohusa pedi kullanmak yeterli olmuştu. O yüzden ben tişört ve eşofman giymiştim.
H&m’de mama marka emzirme tişörtleri var. Hastaneden beri evde de onlar çok rahat geldi bana

Uzun yol yapmadık ama 2-3 saatte bir durup devam etmeniz daha uygun sanki. Arkayı düzenleseniz araba durup kalkarken fren yapınca falan boşta kalır. Kucağınızda olsa siz tutarsınız ama yatakta sorun olur sıkılır gibi bilemedim.
Diz mesafesini de dolduracaksınız galiba. İsterseniz yatak yapın bir şehir içi turlayın bakalım sevecek mi:)

Canım biz de 800-900 kmlik uzun yola çıkıcaz. Önce arkaya yatak yaparız Oto koltuğuna gerek yok diye düşünmüştük. Ama şu yazıyı okuyunca oto koltuğu almaya karar verdik. Eşim başta mırın kırın etti, ona da okuttum yazıyı hemen oto koltuğu arayışlarına girdi:) biz yoyko da karar kıldık. Yatış eğilimi var, yeterli olmasa da idare edicez.

Bende kilo 13 suan icin, ama ödemim inanilmaz var bastirdigim yer bembeyaz kaliyor ki o kadar su iciyorum sicaklar mahvetti..demek dogumdan sonra oluyor boyle seyler sonra kilolarin verilmesi kolay oluyor mu peki?
bn hamilelik öncesi kilomdayım ztn ödem gidince fazladan 2 kg kalmıştı sadece

Aynen yiyor içiyor yatıyor :)) eşin doğru demiş masallahi var kızının az kaldı okumayı sökecek :)

Canım kaç cm korkuluk? Bizimki 83 cm boyundan fazla yani. İstersen ek gibi birşey yaptır çünkü şimdiden göğsüne geliyorsa biraz daha büyüyünce daha tehlikeli olur.

bizimki uyanıyor ya oturup ya da ayağa kalkıp ağlıyor. her gece böyle, bazen 4 bazen 6 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…