2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz

Folikasit içiyorum artı olarak omega3 olarak efa kullanıyorum

canım folik asit ilk üç ay bebek beyin gelişimi için çok çok önemli sen onu mutlaka sor bilerek mi vermedi unuttu mu diye
ama vermeliydi kesin diye düşünüyorum
Bi doktor unuttu digerleridemi unuttu dusuk tehlikem icin kac doktora gittim yazmadi..bende ilk hamileligimde kullandim ama baya gecince nezamn kullandigimi unuttum haliyle..yarn ozeldeki doktora sorarim

Baş ağrısı uykuyu alamamaktan ve hormon değişikliğinden bence
Bende geceleri çok uyanır oldum

ister istemez ilk hamileliğimle kıyaslıyorum.. ilkinde hamile değilmişim sankii :) umarım gecer ya cunku çok etkiliyor beni

bende bana inadına yaptığını dusunuyorum artık oğlumun . sabah krese götürürsek bin bir eziyet çıktık evdeen

Acaba bazı deniz mahsülleri mi dedi ilk defa duydum @Blntkbra . Halbuki Beyin gelişimi için çok önemli der hep dr.lar sasırdım

benim doktorumda balık ve cezir yeeye özen göster ilk üç ay dedi

Hiç bakmadım bakayım bi mayonez yedim geçenler de dünnde keçi peyniri almıltım midem kaldıramadı die yiyemedim

Mayonezi bende salatada yedim ama çok fazla değildi , hiç mi yememek lazım ya

Kızlar doktordan çıktık şimdi kesemizi gördük çok şükür bebeğinde gölgesini :) 10 gün sonra kalp atışına gidicez haftasıyla uyumluymuş

gözünüz aydınn

Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz

Vitaminler 3. aydan sonra veriliyor canım..

Bi doktor unuttu digerleridemi unuttu dusuk tehlikem icin kac doktora gittim yazmadi..bende ilk hamileligimde kullandim ama baya gecince nezamn kullandigimi unuttum haliyle..yarn ozeldeki doktora sorarim
aynen canım belki bilerek vermemiştir onu mutlaka öğren. bana hamilelik düşünürken 3 ay kullandırdı depom dolsun diye. şimdi de ilk üç ay kullandırıyor.

Kuzular foliki asit olarak ben folbiol diye bi ilaç kullanıyorum ilacım bugün bitiyor yenisini alacam devletteki doktorum 3 aya kadar devam et dedi, işyerindeki arkadaşlarda decavit kullandık biz dediler. Siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne tavsiye etti

kilolar konusulmus inşallah çok kilo almayız vermesi kolay olsun .

ilk hamileliğime 66 ile başladım 20 kilo aldım. suan 66 yım bakalım bunda kaç alıcamm

folic 1 kullanıyorum ben canım

Zaten doktorlar cok strese girdiğinizde günde 3-5 taneye kdr içilebilir diyorlarmış ne kdr doğru bilmioyrum ama napım tiksinmedim ben hiç

canım ya ikiz benim bir de :)

canım ben folic-1 kullanıyorum

ben gebelikten önce folik 1 içtim gebe kalınca vinalac başlattı hemen bende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…