Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz
canım folik asit ilk üç ay bebek beyin gelişimi için çok çok önemli sen onu mutlaka sor bilerek mi vermedi unuttu mu diye
ama vermeliydi kesin diye düşünüyorum
Bi doktor unuttu digerleridemi unuttu dusuk tehlikem icin kac doktora gittim yazmadi..bende ilk hamileligimde kullandim ama baya gecince nezamn kullandigimi unuttum haliyle..yarn ozeldeki doktora sorarim
Mazaretimm vaaarr asabiyiimm ben dersin soranlara :))) ayni ben de öyleyim bi anım bi anıma tutmuyor bu aralar en çok da minik kızıma tahammülüm Yok sanki inadına aksilesti bu aralar yeni kardeş simdiden teshirini gösterdi sanırım :) neyse bugünler de geçecek inşallah sabır diyorum
Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz
Bi doktor unuttu digerleridemi unuttu dusuk tehlikem icin kac doktora gittim yazmadi..bende ilk hamileligimde kullandim ama baya gecince nezamn kullandigimi unuttum haliyle..yarn ozeldeki doktora sorarim
aynen canım belki bilerek vermemiştir onu mutlaka öğren. bana hamilelik düşünürken 3 ay kullandırdı depom dolsun diye. şimdi de ilk üç ay kullandırıyor.
Kuzular foliki asit olarak ben folbiol diye bi ilaç kullanıyorum ilacım bugün bitiyor yenisini alacam devletteki doktorum 3 aya kadar devam et dedi, işyerindeki arkadaşlarda decavit kullandık biz dediler. Siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne tavsiye etti
Kuzular foliki asit olarak ben folbiol diye bi ilaç kullanıyorum ilacım bugün bitiyor yenisini alacam devletteki doktorum 3 aya kadar devam et dedi, işyerindeki arkadaşlarda decavit kullandık biz dediler. Siz ne kullanıyosunuz doktorunuz ne tavsiye etti
Canim kotu ornek olmiyim ama bende sigaraya dayanamiorum zorda kalinca krize girdigimde west in one isimli sigarasini buldum diger sigaralarin oranlarinin 7 kat dusurulmus hali ....
Bundan 7 paket iceceksinki nirmal sigaralardan 1 paket icmis gibi oluosun ben bununla caresini buldum biliyorum bu bile cok zararli ama girdigim stres uzuntu vs de bebise zararli napcami sasirdim walaaa
Canm ben ilk hamileliğimde 63 ile kalmistim 85 ile Doğuma gittim bebeğim 7 aylıkken bütün kilolarımı vermiştim hiçbir diyet vs yapmadan bebek eğer cok emen bir bebekse coook çabuk veriliyor kilolar en uzun 1.5 yılda verilir bakalım ikinci de daha zor veriliyor diyorlar kilo icin.