Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz
Ben de çalışıyorum ilk doğumumda son ana kadar çalıştım ama ikiz olsaydı daha erken izni ayrılırdım sanırım. Çünkü son gunler artık sıkıntılı olmaya başlamıştı.
Yazmasına gerek yok canım çok ucuz. Adı : Folbiol
Bir de kızlar folik asidin beyin gelişimiyle ilgisi yok. Omurilik açıklığı, damak yarıklığı gibi bedensel anormalileri engelliyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından tavsiye ediliyor.
Yazmasına gerek yok canım çok ucuz. Adı : Folbiol
Bir de kızlar folik asidin beyin gelişimiyle ilgisi yok. Omurilik açıklığı, damak yarıklığı gibi bedensel anormalileri engelliyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından tavsiye ediliyor.
hadi yaa. şahsen ben şok oldum ve cok şaşkın oldum zor oldu kabul etmek nedense ama şuan görünce unuttum hepsini :) hep kendimle dalga geçiyordum ikiz görürsünüz diye ve oldu :) çalışınca zor olur diye düşündüm ondan biraz düşünceli oldum sanırım ilk zamanlar ama Allah sabrını verir inş annem bakıcı ben idare edicez inş :)
Ben de çalışıyorum ilk doğumumda son ana kadar çalıştım ama ikiz olsaydı daha erken izni ayrılırdım sanırım. Çünkü son gunler artık sıkıntılı olmaya başlamıştı.
benim teyzem de ikiz doğrdu 36+2 de doğum yapmış yani ikizde coğu zaman erken alınıyor zaten ben de çalışmayı düşünüyorum inan evde olsam zaman da gecmez kendi mi de cok dinlerim diye düşünüyorum .
hadi yaa. şahsen ben şok oldum ve cok şaşkın oldum zor oldu kabul etmek nedense ama şuan görünce unuttum hepsini :) hep kendimle dalga geçiyordum ikiz görürsünüz diye ve oldu :) çalışınca zor olur diye düşündüm ondan biraz düşünceli oldum sanırım ilk zamanlar ama Allah sabrını verir inş annem bakıcı ben idare edicez inş :)
İnternette güvenilir sitelerden inceleyebilirsiniz aslında. Allah başa vermesin nöral tüp defekti rahatsızlıklarından koruyor.
İnsandaki nöral tüp adı verilen yapı beyin dokusundan başlayıp, boylu boyunca omuriliği de içine alacak şekilde aşağı doğru uzanan bir yapıdır. Bu yapı, döllenmeden sonraki 2. ile 3. hafta arasında gelişimini tamamlar.
Bu yüzden hamile kalmadan önce bu vitamine başlamak gerekiyor. Tabii vitamini kullanmayan herkeste rahatsızlık olacak anlamına gelmiyor
benim teyzem de ikiz doğrdu 36+2 de doğum yapmış yani ikizde coğu zaman erken alınıyor zaten ben de çalışmayı düşünüyorum inan evde olsam zaman da gecmez kendi mi de cok dinlerim diye düşünüyorum .
boya için bir sınırlama yok canım tabii saç sağlığın için en iyisi yine bitkisel boyalar. ben boyamıyorum saçlarımı ama hamileyken saç boyamada bir sıkıntı yok demişlerdi :)
beyazlarımdan dolayı kendi saç rengime bende 2 ayda bir boyatıyorum . bence ilk 3 ay boyanmaması gerekiyor. bu arada denemedim ama beyaz kapatıcı spreyler çıkmış acil durumlar için kullanılabilir geldi bana :)
kızlar çok şükür ben de az önce keseyi gördüm. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama artık devlete gitmeyi düşünmüyorum hiç ilgilenmiyorlar malesef
10 gün sonra özele randevu alıyorum kalp atışı duyarım inş.