2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
Merhaba kizlar yarin kontrolum var kalp atisina bakicaz ..benim merak ettigim kac tane doktora gottim hic vitamin vermediler dusuk tehlikem oldugu icinmi..sadece progestan iciyorum siz folik asit iciyomusunuz
Folik asite hamile kamadan üç ay önce başlamak gerekiyor canım.
 
Sanirim devlet doktorlari bazilari bastan saliyo yarin ozele godiyorum ozamn oda bana vitamin yazar..tesekr ederim
Yazmasına gerek yok canım çok ucuz. Adı : Folbiol
Bir de kızlar folik asidin beyin gelişimiyle ilgisi yok. Omurilik açıklığı, damak yarıklığı gibi bedensel anormalileri engelliyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından tavsiye ediliyor.
 
benim doktorum çocuktaki zihin engelini yüzde 80'e kadar önleyebiliyor demişti ama belki de o fiziksel demiştir de ben mi öyle anladım :)
 
Allah yardımcın olsun canım. Ben de isterdim ilk hamileliğimin ikiz olmasını ama kısmet değilmiş ..
hadi yaa. şahsen ben şok oldum ve cok şaşkın oldum zor oldu kabul etmek nedense ama şuan görünce unuttum hepsini :) hep kendimle dalga geçiyordum ikiz görürsünüz diye ve oldu :) çalışınca zor olur diye düşündüm ondan biraz düşünceli oldum sanırım ilk zamanlar ama Allah sabrını verir inş annem bakıcı ben idare edicez inş :)
 
Ben de çalışıyorum ilk doğumumda son ana kadar çalıştım ama ikiz olsaydı daha erken izni ayrılırdım sanırım. Çünkü son gunler artık sıkıntılı olmaya başlamıştı.
benim teyzem de ikiz doğrdu 36+2 de doğum yapmış yani ikizde coğu zaman erken alınıyor zaten ben de çalışmayı düşünüyorum inan evde olsam zaman da gecmez kendi mi de cok dinlerim diye düşünüyorum .
 

Allah sabrını verir canım , sağlıkla gelsinler inşallah
 
benim doktorum çocuktaki zihin engelini yüzde 80'e kadar önleyebiliyor demişti ama belki de o fiziksel demiştir de ben mi öyle anladım :)
İnternette güvenilir sitelerden inceleyebilirsiniz aslında. Allah başa vermesin nöral tüp defekti rahatsızlıklarından koruyor.

İnsandaki nöral tüp adı verilen yapı beyin dokusundan başlayıp, boylu boyunca omuriliği de içine alacak şekilde aşağı doğru uzanan bir yapıdır. Bu yapı, döllenmeden sonraki 2. ile 3. hafta arasında gelişimini tamamlar.
Bu yüzden hamile kalmadan önce bu vitamine başlamak gerekiyor. Tabii vitamini kullanmayan herkeste rahatsızlık olacak anlamına gelmiyor
 


evet calısında gunler daha hızlı geçiyor gerçekten , hem de ister istemez kendini çok salamıyorsun daha dinç oluyorsun.
 
Sacimdan çok beyaz var boya nasıl yaptınız bitkisel boya konusunda fikirleriniz nedir
 
Sacimdan çok beyaz var boya nasıl yaptınız bitkisel boya konusunda fikirleriniz nedir
boya için bir sınırlama yok canım tabii saç sağlığın için en iyisi yine bitkisel boyalar. ben boyamıyorum saçlarımı ama hamileyken saç boyamada bir sıkıntı yok demişlerdi :)
 
Fasulye geliyor gözün aydın canım inşallah pazartesi bende görürüm keseyi
 
kesinlikle katılıyorum belki bunları erken konuşuyorum ama çalışınca daha iyi geçiyor günler ..




Sacimdan çok beyaz var boya nasıl yaptınız bitkisel boya konusunda fikirleriniz nedir

beyazlarımdan dolayı kendi saç rengime bende 2 ayda bir boyatıyorum . bence ilk 3 ay boyanmaması gerekiyor. bu arada denemedim ama beyaz kapatıcı spreyler çıkmış acil durumlar için kullanılabilir geldi bana :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…