Kadir tuğcu bu değerlere demir kullandırmıyor sizin değerler çok iyiymiş tütütü maşallah. Bizim hgb 9,3 düşün ona bir doz kullan dedi. Ayrıca demirin referans aralığı niye öyle anlayamadım erişkin değeri bakmışlar gibi aralık. 9 aylık için demir referans değeri alt sınırı 34 diye biliyorum ki sizin onun üstünde yine. Sen bir testi yapan kuruluşla görüş istersen canım.
Hayır:) kıymalı nohut dimi? Yarın öyle yapayım yeter ki yesin şu kıymayı. Ben demir takviyesi vermiyorum hala. Doğru mu yapıyorum acaba? Demir depoları boş neredeyse hatırlarsan.
Canım benim değerler senin gibi çıksa vermezdim takviye ama yanlışa sürüklemekte istemem. Nohutu başta sade yap canım eğer içine ilave edeceksen kıyma yerine parça et koy bence. Sende yersin miss. Bebişe de eti tiftik eder verirsin. Özellikle kuzu gerdan eti çok güzel oluyor yumuşacık benim kızlar çok seviyor. Tavsiye ederim.
Benim ufaklıkta arada gözünü kapatıp cee yapar gibi açtığı 4 dkyı saymazsak(gerçekten 4 dk :)) 8 saat uyanık kaldı ve utanmadan uyumaya direndi. Sen bebeksin annecim uyuman lazım diyorum 'ne diyon sen bacı' der gibi yüzüme.bakıyor.
Benim ufaklıkta arada gözünü kapatıp cee yapar gibi açtığı 4 dkyı saymazsak(gerçekten 4 dk :)) 8 saat uyanık kaldı ve utanmadan uyumaya direndi. Sen bebeksin annecim uyuman lazım diyorum 'ne diyon sen bacı' der gibi yüzüme.bakıyor.
Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım . Dua edin sabah çıkalım ( hep benim hatam
Çalışan hanımlar, eşlerinizle evde nasıl bir görev dağılımınız var ? Eylülde başlayacağım ben, çalıştığı içinbu zamana kadar gece hiç eşimi kaldırmadım-benimki emmediği için ara sıra yardım istemek zorunda kalmıştım eşimden-
Şimdi artık arada beslemeye kaldırmalı mıyım acaba ? Ya da uyutma işini ona mı bıraksam? Sizler nasıl idare ediyorsunuz?
Her şey bende:) arada çok uyutamazsam eşime veriyorum onun haricinde hepsi bende. :) zaten gün içinde görmüyorum özlüyorum babaya vermek içinden gelmiyor
Kızım için kıymalı nohutlu soğan sarımsakli kabak yaptım. İçine salça bile koydum. Kimyon ve z.yagi da. Yemedi...
Emeğime mi aciyayim, aç kalmasına mi, kıymaya mi... Sinirim bozuldu
Benimkide bu aralar kaşığa ağzını açmıyor hiçbirşeye açmıyor. Anneannesi gün içinde bir şeyler yediriyor ama akşam ben yediremiyorım. Akşam yemeğimiz karpuz karpuz çıldırıyor :)
Kadir tuğcu bu değerlere demir kullandırmıyor sizin değerler çok iyiymiş tütütü maşallah. Bizim hgb 9,3 düşün ona bir doz kullan dedi. Ayrıca demirin referans aralığı niye öyle anlayamadım erişkin değeri bakmışlar gibi aralık. 9 aylık için demir referans değeri alt sınırı 34 diye biliyorum ki sizin onun üstünde yine. Sen bir testi yapan kuruluşla görüş istersen canım.
medicalpark bahçelievler de yapıldı test canım. o doktora da gittiğime pişman oldum. hiç bişi bilmiyo demiri düşük kullan dedi. ben soruyorum şu nasıl bu nasıl burasına da bakın. ben söyleyince bakıyo. indimli muayene fiyatı 170 tl bi de :/ neyse bu sidefer i bitereyim de sonra keserim büyük ihtimalle. Teşekkür ederim canım senin bebiş de hemen toparlar inşallah :*