2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Herkese günaydın
Biz de sabah kan verdik daha kan alınmadan yıktı ortalığı benim cadı kızım Damarları ince olduğu için elinin üstünden aldılar kanı çok kısa sürdü ama hiç bir şekilde oyalayamadık çok ağladı malesef.
Öğleden sonra çıkacakmış sonuç. Bu arada sadece hemogram ve demir bakılacakmış. Doktora b12, d vitamini ve tsh da bakılsın filn dedim ama ısrarla gerek yok dedi. 1,5 yaş civarında doğru sonuç alıyoruz o değerlerden o zaman mini bir check up yapacağız zaten şu an için gerek yok dedi. Demir iyi çıkarsa takviyeyi bırakacağız dedi. Bakalım bekliyoruz.

Bu arada kızımın gece çok sık uyandığını, uykuya dalarken çok zorlandığını söyledim doktora. Normal olanı bu aylarda gecede 1 en fazla 2 kez uyanması dedi. Bay bay forte diye bir damla tavsiye etti düzeni bozmadan her gün aynı saatte uykudan 1 saat önce verip 15-20 gün kullanın düzen oturunca kesin dedi. Tatil dönüşü başlayın dedi bir de tatilde düzenli olmak zor olur diye.

Bu medicalpark doktorları İstanbul için konuşuyorum gerçekten beş para etmez yaa bende gittiğime pişman olmuştum aynen.
İnşaallah canım.

İnşaallah sonuçlar güzel çıkar iyi haberlerini bekliyoruz.
Siz kullanın bakalım işe yararsa bizde kullanırız :) ne dualar ederiz o doktora :)

Siz kullanın bakalım işe yararsa bizde kullanırız :) ne dualar ederiz o doktora :)
Canım çıktı sonuçlar iyi dedi doktor demiri keselim dedi. Ferritin ve hemoglobin değerleri normal aralıkta. Bazı yüksek ve düşük değerler çıkmış ama onlar hakkında bir şey söylemedi doktor.

Eklentiler

• E8C45CA5-9FC9-408B-BA9C-1A74C3E0ADB3.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 58
Bayram dönüşü başlayacağız bakalım tek hayalim gece 1-2 kez uyanması şöyle biraz dinlensek de kendimize gelsek ne iyi olurdu

Canım çıktı sonuçlar iyi dedi doktor demiri keselim dedi. Ferritin ve hemoglobin değerleri normal aralıkta. Bazı yüksek ve düşük değerler çıkmış ama onlar hakkında bir şey söylemedi doktor.
Sonuçlar çok iyi hatta hgb bayağı yüksek canım maşallah. O değerlere benim doktor da hiç takılmıyor tek kayda aldığı wbc ve hgb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…