Herkese günaydın
Biz de sabah kan verdik daha kan alınmadan yıktı ortalığı benim cadı kızım Damarları ince olduğu için elinin üstünden aldılar kanı çok kısa sürdü ama hiç bir şekilde oyalayamadık çok ağladı malesef.
Öğleden sonra çıkacakmış sonuç. Bu arada sadece hemogram ve demir bakılacakmış. Doktora b12, d vitamini ve tsh da bakılsın filn dedim ama ısrarla gerek yok dedi. 1,5 yaş civarında doğru sonuç alıyoruz o değerlerden o zaman mini bir check up yapacağız zaten şu an için gerek yok dedi. Demir iyi çıkarsa takviyeyi bırakacağız dedi. Bakalım bekliyoruz.
Bu arada kızımın gece çok sık uyandığını, uykuya dalarken çok zorlandığını söyledim doktora. Normal olanı bu aylarda gecede 1 en fazla 2 kez uyanması dedi. Bay bay forte diye bir damla tavsiye etti düzeni bozmadan her gün aynı saatte uykudan 1 saat önce verip 15-20 gün kullanın düzen oturunca kesin dedi. Tatil dönüşü başlayın dedi bir de tatilde düzenli olmak zor olur diye.
medicalpark bahçelievler de yapıldı test canım. o doktora da gittiğime pişman oldum. hiç bişi bilmiyo demiri düşük kullan dedi. ben soruyorum şu nasıl bu nasıl burasına da bakın. ben söyleyince bakıyo. indimli muayene fiyatı 170 tl bi de :/ neyse bu sidefer i bitereyim de sonra keserim büyük ihtimalle. Teşekkür ederim canım senin bebiş de hemen toparlar inşallah :*
Bu arada kızımın gece çok sık uyandığını, uykuya dalarken çok zorlandığını söyledim doktora. Normal olanı bu aylarda gecede 1 en fazla 2 kez uyanması dedi. Bay bay forte diye bir damla tavsiye etti düzeni bozmadan her gün aynı saatte uykudan 1 saat önce verip 15-20 gün kullanın düzen oturunca kesin dedi. Tatil dönüşü başlayın dedi bir de tatilde düzenli olmak zor olur diye.
Canım çıktı sonuçlar iyi dedi doktor demiri keselim dedi. Ferritin ve hemoglobin değerleri normal aralıkta. Bazı yüksek ve düşük değerler çıkmış ama onlar hakkında bir şey söylemedi doktor.
Canım çıktı sonuçlar iyi dedi doktor demiri keselim dedi. Ferritin ve hemoglobin değerleri normal aralıkta. Bazı yüksek ve düşük değerler çıkmış ama onlar hakkında bir şey söylemedi doktor.
Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım . Dua edin sabah çıkalım ( hep benim hatam