hayal edemiyorum ben bitaneyle zor geldim koltuğuna oturmak istemio kucağa alsam hem tehlikeli hem de heryeri kurcalıo arabanın camını açıo kapıyı açmaya çalışıo biz açarken gördü heraldeBende öyle planlıyorum yolda uyuyor genelde benimkiler, kardeşimin kızıda bende üç çocuk arabanın arkası kreş gibi olacak inşallah rahat gideriz bizde.
Ben çocuklardan önce çalışıyordum çocuklara bakacak kimse olmadığı için artık çalışamıyorum ama iki oğlumdada herşeyi eşimle birlikte yapıyoruz..Gece sırayla kalkıyoruz.Ben istemiyorum eşim kendisi isteyerek yapıyor.Bence eşler çocuk bakımındada her konuda birbirine destek olmalı aksi halde anneler çok bitkin yorgun tükenmiş oluyor zamanla.Yani ben çevremdekilerden hep öyle gördüm..Şimdiden kolay gelsin.Çalışan hanımlar, eşlerinizle evde nasıl bir görev dağılımınız var ? Eylülde başlayacağım ben, çalıştığı içinbu zamana kadar gece hiç eşimi kaldırmadım-benimki emmediği için ara sıra yardım istemek zorunda kalmıştım eşimden-
Şimdi artık arada beslemeye kaldırmalı mıyım acaba ? Ya da uyutma işini ona mı bıraksam? Sizler nasıl idare ediyorsunuz?
Kucakta tehlikeli evet.hayal edemiyorum ben bitaneyle zor geldim koltuğuna oturmak istemio kucağa alsam hem tehlikeli hem de heryeri kurcalıo arabanın camını açıo kapıyı açmaya çalışıo biz açarken gördü heralde
bn çalışıyorum eşimse öğretmen ama emdiği için gece eşimi kaldırmak saçma oluo bn emzirip geri yatırıyorum genelde uyanmıo ama uyanıpta oynamak gezmek isterse eşim gezdirio ztn eşimin uykusu hafif biz emerken oda uyanıo illa ki alıştım bn artk uykusuzluğa
Ben çocuklardan önce çalışıyordum çocuklara bakacak kimse olmadığı için artık çalışamıyorum ama iki oğlumdada herşeyi eşimle birlikte yapıyoruz..Gece sırayla kalkıyoruz.Ben istemiyorum eşim kendisi isteyerek yapıyor.Bence eşler çocuk bakımındada her konuda birbirine destek olmalı aksi halde anneler çok bitkin yorgun tükenmiş oluyor zamanla.Yani ben çevremdekilerden hep öyle gördüm..Şimdiden kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim canım. Evet doktor hemen açtı. Altını değiştirirken iki tarafa aç dedi. Ben pişik için hametan krem kullanmıştım, o yapmış. Size de geçmiş olsunYettim kızlar :)))
Ayy sayfalar almış başını gitmiş anca okudum :) benim telin klavye bozuldu bı ara o yüzden yazamadım.sonra düğünler vs vs..
Bi ara bebisler düşmüş kazalar yaşanmış çok üzüldüm çok geçmiş olsun kızlar..
Bebeği hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Bizde yuvarlanıp gidiyoruz.benim cadı ayaklandı iyice hiç oturmuyor.ellerimden tutup bütün odaları geziyoruz.bende bel denen bişi kalmadı.biraktigim an ağlamaya başlıyor.yemek olarak iştah biraz gitti istemiyor sıcaktan diye düşünüyorum bende.dislerimiz hala yok! Yerleri kabardikca kabardi..
@yesoka90 canım inşallah değerleri bir an önce düzelir geçmiş olsun
@nisandeniz canım vajina yapışıklığı bizde de vardı Dr ayırdı bi daha da olmadı .her altını açtığımda oraya masaj yapmamı istedi.sizinde inşallah ilerlemez..
zafrina89 canım baban için acil şifalar diliyorum.bebegin için bir düzen oluşur insallah.iyi tatiller
liliyaa canım babasını unutmaz bence de.biraz yabancilama olabilir tabi.ama ne de olsa canı kanı tez zamanda kavuşur düzen kurarsiniz inşallah
Yenidunya3 canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer bebeğin poposu
Şehir içi sorun olmuyo inceliyo etrafı ama şehirlerarası nefret etti resmen gerçi eşimde ben de hiç sevmiyoruz uzun yolu.Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın korusun kuzuları
Rabbim sabır versin canım .benimki de arabada durmamaya başladı bu aralar.onceden ne güzel bakıyordu sağa sola alıştı sanırım !
En azından oralrda kaçış alanı var çok iddialıymış bundan sonraki gezi planlarınız.pazartesi biz de tekrar yola çıkıcaz bi tırsmıyo diilim :)Hadi yaaa çok kötü olmuş :/ bir hafta da dursalardı keşke :/ bende bu sebeple uzun yol gerektiren tatili göze alamadım haftasonları avşa ağva filan takılıyoruz. Çünkü biri değil ikisi de bebek. Aynı kendimi gördüm anlattıklarında. Haftasonu Ankara’ya gidiyoruz sonra bayram sonuna full gezicez şehir şehir bakalım huniyi nerede takacağım.
Teşekkürler canım:)))Çok teşekkür ederim canım. Evet doktor hemen açtı. Altını değiştirirken iki tarafa aç dedi. Ben pişik için hametan krem kullanmıştım, o yapmış. Size de geçmiş olsun
Mutsuz kadın-anne = mutsuz çocuk, mutsuz erkek mutsuz yuva..Tek başına yapanlara Allah yardım etsin gerçekten eşim benim kolum kanadım..İş hayatı olsun olmasın erkek eşine yardım ederse o evde huzur mutluluk oluyor ki evde olmak her açıdan daha yorucu ve bunaltıcı..Aklı olan erkek mutlu olmak istiyorsa önce eşini mutlu etmeli bence gerisi kolay.Çok katılıyorum size. Anneyiz tamam ama superman de değiliz. Sabrımız, enerjimiz bitiyor bi’ yerde.
Canım bizim bebeler çok benziyor boyumuz-kilomuz aynı. Boyu hep uzundu ama kilosu düşüktü hep. Ek gıdaya geçtiğimizden beri kilosu da arttı. Aşırı gelişim mi oluyormuş bu? Ben ve eşim de uzunuz hatta ailede de çok var genetik bir durum yani kızım da bu nedenle iridir diye düşünüyordum. Perşembe gününe randevu aldım ben de bakalım ne çıkacak demir. Doktora da soracağım bu aşırı gelişim durumunu.Kızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..
Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!
Üst dişler olabilir canım kızım da bu şekildeydi 10 gün kadar önce çıldırmış gibiydi resmen. Hemen sonrasında dişler patladı.kızlar çıldırmak üzereyim.oglum uyanıyor kucağıma aldiğimda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor, zaptedemiyorum üstünü cekistiriyor ağlarken sanki bir yeri kopmuş gibi Allah korusun. tam uyuyor yatağına koyarken uyanıyor. 1saattir 3defa uyuttum uyandı, şimdi yatırabildin. sıcaktan uyuyamıyor ona mı ağlıyor, üst dişler mı çıkacak, gaz mı anlamadım gitti.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şuan iyidir inşallah kuzucuk.Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım ( hep benim hatam
ben de sidefer aldım. daha önce kullanmıştı bi yan etki görmedim. demir içeriği düşükmüş o biraz kafamı kurcalıyo. neyse inşallah toparlarız demirini bebişlerimizin.Ferromixini düşünüyorum canım şayet bağırsağı rahat etmezse purferro o da olmazsa novaferrum düşünüyorum.
Evet canım bana da hemşiremiz demişti. İri bebeklerde kansızlık olur diye. Gerçekten de oldu. Toparlarlar inşallahKızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..
Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!
şükür canım iyiyiz. Herşey yolunda şimdilik :)) Her yere kilit almayı düşünüyorumÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şuan iyidir inşallah kuzucuk.
Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi iyi ki nefes borusuna gitmemiş Allah beterinden korusunşükür canım iyiyiz. Herşey yolunda şimdilik :)) Her yere kilit almayı düşünüyorum
Allah beterinden korusun canım. Atlatmışsınız çok şükür. Ben de hiç gözümü üzerinden ayırmıyorum. Tv zaten izlemiyorum, o uyanıkken telefona bile bakmıyorum ama böyle de paronoyak gibi oldum. Artık güvenli yerlerde yalnız bırakmaya başlasam mı diyorum.şükür canım iyiyiz. Herşey yolunda şimdilik :)) Her yere kilit almayı düşünüyorum
çok çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun..şükür canım iyiyiz. Herşey yolunda şimdilik :)) Her yere kilit almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?