2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bende öyle planlıyorum yolda uyuyor genelde benimkiler, kardeşimin kızıda bende üç çocuk arabanın arkası kreş gibi olacak inşallah rahat gideriz bizde.
hayal edemiyorum ben bitaneyle zor geldim koltuğuna oturmak istemio kucağa alsam hem tehlikeli hem de heryeri kurcalıo arabanın camını açıo kapıyı açmaya çalışıo biz açarken gördü heralde

Ben çocuklardan önce çalışıyordum çocuklara bakacak kimse olmadığı için artık çalışamıyorum ama iki oğlumdada herşeyi eşimle birlikte yapıyoruz..Gece sırayla kalkıyoruz.Ben istemiyorum eşim kendisi isteyerek yapıyor.Bence eşler çocuk bakımındada her konuda birbirine destek olmalı aksi halde anneler çok bitkin yorgun tükenmiş oluyor zamanla.Yani ben çevremdekilerden hep öyle gördüm..Şimdiden kolay gelsin.

hayal edemiyorum ben bitaneyle zor geldim koltuğuna oturmak istemio kucağa alsam hem tehlikeli hem de heryeri kurcalıo arabanın camını açıo kapıyı açmaya çalışıo biz açarken gördü heralde
Kucakta tehlikeli evet.
Kardeşimin kızı 9 yaşında ve çok akıllı bendeyken de bebeğe hep o bakıyor ben iş yapıyorum :) Benim büyük 5 yaşını geçti onunda yolda hiçbir zorluğu olmuyor geçen sene hamileyken mecburen memlekete gitmek zorunda kaldık 15 saat gidiş 15 geliş kuzum sessiz sedasız gitti geldi..Bizi düşündüren bebek o yüzden sabah sizin gibi çıkıp risk almak istemiyorum.Bakalim yaşayıp göreceğiz.

Teşekkürler, uykusuzluğa alıştık mecburen, bakalım çalışmaya başlayınca nasıl olacak ..

Çok katılıyorum size. Anneyiz tamam ama superman de değiliz. Sabrımız, enerjimiz bitiyor bi’ yerde.

Çok teşekkür ederim canım. Evet doktor hemen açtı. Altını değiştirirken iki tarafa aç dedi. Ben pişik için hametan krem kullanmıştım, o yapmış. Size de geçmiş olsun

Şehir içi sorun olmuyo inceliyo etrafı ama şehirlerarası nefret etti resmen gerçi eşimde ben de hiç sevmiyoruz uzun yolu.

En azından oralrda kaçış alanı var çok iddialıymış bundan sonraki gezi planlarınız.pazartesi biz de tekrar yola çıkıcaz bi tırsmıyo diilim :)

Kızlar ya bir insanın yürümesi aslında ne kadar basit bir şey gibi görünüyor. Ama bebeğimin yürümesi bende ne çok duygu uyandırıyor. Bu aralar ayağa kalkmaya çalışıyor. Allah’ım ya nasıl bu kadar sevilir bir insan. Nasıl bu kadar tatlı olur ya Koltuktan koltuğa geçerken yürümeye başlayacak sanıyordum ama yerde otururken ayağa kalmaya çalışıyor.

Bu arada antibiyotik iğne vurdurmaya başladık. 14 temmuzdan beri sürekli idrar testi verdik, sonuçlar güvenilir çıkmadı, sürekli teste götürdük. Dünkü sonuçlara göre antibiyotik başlandı. İnşallah artık şifa bulur kuzum

Çok katılıyorum size. Anneyiz tamam ama superman de değiliz. Sabrımız, enerjimiz bitiyor bi’ yerde.
Mutsuz kadın-anne = mutsuz çocuk, mutsuz erkek mutsuz yuva..Tek başına yapanlara Allah yardım etsin gerçekten eşim benim kolum kanadım..İş hayatı olsun olmasın erkek eşine yardım ederse o evde huzur mutluluk oluyor ki evde olmak her açıdan daha yorucu ve bunaltıcı..Aklı olan erkek mutlu olmak istiyorsa önce eşini mutlu etmeli bence gerisi kolay.
Nasıl alıştırırsa öyle gidiyor baştan herşeyi ortak yapmak için konuşun bence.

Canım bizim bebeler çok benziyor boyumuz-kilomuz aynı. Boyu hep uzundu ama kilosu düşüktü hep. Ek gıdaya geçtiğimizden beri kilosu da arttı. Aşırı gelişim mi oluyormuş bu? Ben ve eşim de uzunuz hatta ailede de çok var genetik bir durum yani kızım da bu nedenle iridir diye düşünüyordum. Perşembe gününe randevu aldım ben de bakalım ne çıkacak demir. Doktora da soracağım bu aşırı gelişim durumunu.

Üst dişler olabilir canım kızım da bu şekildeydi 10 gün kadar önce çıldırmış gibiydi resmen. Hemen sonrasında dişler patladı.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şuan iyidir inşallah kuzucuk.

Ferromixini düşünüyorum canım şayet bağırsağı rahat etmezse purferro o da olmazsa novaferrum düşünüyorum.
ben de sidefer aldım. daha önce kullanmıştı bi yan etki görmedim. demir içeriği düşükmüş o biraz kafamı kurcalıyo. neyse inşallah toparlarız demirini bebişlerimizin.

Evet canım bana da hemşiremiz demişti. İri bebeklerde kansızlık olur diye. Gerçekten de oldu. Toparlarlar inşallah

şükür canım iyiyiz. Herşey yolunda şimdilik :)) Her yere kilit almayı düşünüyorum
Allah beterinden korusun canım. Atlatmışsınız çok şükür. Ben de hiç gözümü üzerinden ayırmıyorum. Tv zaten izlemiyorum, o uyanıkken telefona bile bakmıyorum ama böyle de paronoyak gibi oldum. Artık güvenli yerlerde yalnız bırakmaya başlasam mı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…