- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Bu arada kızımın gece çok sık uyandığını, uykuya dalarken çok zorlandığını söyledim doktora. Normal olanı bu aylarda gecede 1 en fazla 2 kez uyanması dedi. Bay bay forte diye bir damla tavsiye etti düzeni bozmadan her gün aynı saatte uykudan 1 saat önce verip 15-20 gün kullanın düzen oturunca kesin dedi. Tatil dönüşü başlayın dedi bir de tatilde düzenli olmak zor olur diye.
Bugün kızım kendi rekorunu kırdı, tam 7 saat uyanık kaldı. Sonra da ağlıyor niye uyumamış, sanki ben tuttum uyumasın diye.
Kızlar rekor bizde o zaman bugün tam 10 saat uyumadı ! Az önce 2 saatlik uğraş sonucu uyudu ama bende bittim tabiBenim ufaklıkta arada gözünü kapatıp cee yapar gibi açtığı 4 dkyı saymazsak(gerçekten 4 dk :)) 8 saat uyanık kaldı ve utanmadan uyumaya direndi. Sen bebeksin annecim uyuman lazım diyorum 'ne diyon sen bacı' der gibi yüzüme.bakıyor.
Canım bu damlayi kardeşim ilk bebeğinde kullanmıştı hiç uyumuyor diye.ise yaramıştı onlarda.simdi bana da diyor kullan rahat edersin diye ama ilaçla uyutmak istemedim isinamadim bu fikre bir türlü ..ama artık sabrimin sonlarında yım bende.sizde ise yarayacak mı bakalımBu arada kızımın gece çok sık uyandığını, uykuya dalarken çok zorlandığını söyledim doktora. Normal olanı bu aylarda gecede 1 en fazla 2 kez uyanması dedi. Bay bay forte diye bir damla tavsiye etti düzeni bozmadan her gün aynı saatte uykudan 1 saat önce verip 15-20 gün kullanın düzen oturunca kesin dedi. Tatil dönüşü başlayın dedi bir de tatilde düzenli olmak zor olur diye.
Değerler çok güzel maşallah. Demir yok burda? Senin kullandığın takviye neydi?
Teşekkür ederim canım, koşturmaca geçiyor, Eskişehir’deyim. 3 hafta önce kızım emeklemeye başladı, sürekli hareket halinde , dışarıda hala kucakta, bir gün 9 km yürüdüm kucağımdayken, babada da durmuyor. Birkaç hafta önce de 6. hastalık geçirdi. 3 gün yüksek ateş ve 4. Gün döküntü döktü, 5. Gün sonunda geçti döküntüler. Bu ikinci ateşlendiğinde daha soğukkanlıydım. Tembellik yapmayı özledim, acaba mümkün olacak mı? Sen nasılsın canım?Frida K nerelerdesin canım nasılsın? Kuzucuk nasıl?
Benim vakit bana yetmez oldu.: (
Geçmiş olsun canım uyguladigim tek şey ıhlamur..Ben test ettiğim için ballı ıhlamur verdim bir kere balgamı olduğunda, sende sade ıhlamur içir su yerine.
KızlarEowynn_arwn Frida K nerelerdesiniz?
@Cennet irmagi uzunnn zamandır yazmadin iyimisiniz?
Benim de aynı : (Bizdede herşey çöp oluyor bu aralar çok canım sıkılıyor
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun evlatlarımızı.Yok canım küçük yassı pillerden. Oyuncak pilleri varya ondanşükür iyiz. 7 saat kaldı midede, çıktığında simsiyahtı pil. Resim ekleyebilirsem eklicem
Hoşgeldin canım :* bizde seni özledik :))Teşekkür ederim canım, koşturmaca geçiyor, Eskişehir’deyim. 3 hafta önce kızım emeklemeye başladı, sürekli hareket halinde , dışarıda hala kucakta, bir gün 9 km yürüdüm kucağımdayken, babada da durmuyor. Birkaç hafta önce de 6. hastalık geçirdi. 3 gün yüksek ateş ve 4. Gün döküntü döktü, 5. Gün sonunda geçti döküntüler. Bu ikinci ateşlendiğinde daha soğukkanlıydım. Tembellik yapmayı özledim, acaba mümkün olacak mı? Sen nasılsın canım?
Benim vakit bana yetmez oldu.: (
Merhabalar, biz Eskişehir’deyiz, her gün zamanı yeterli kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor.Öyle olunca hayatımda bazı ihtiyaçlarım lüks kategorisine girdi maalesef : (
burada yoğun geçiyor, en kısa sürede sakinliğe kavuşmayı hayal ediyorum. Umarım her şey yolundadır sizde : )
Bu arada sizleri de özledim kızlar.
Evet kullanıyorum memnunum. içeriğini araştırmadim ama yanlış hatirlamiyorsam üzerinde BPA içermez yazıyordu.Wee baby suluk sen mi kullanıyordun ? Memnun musun içeriğini araştırdım mi ?
ben sıcaksa tek body giydiriyorumkızlar çocuklara tshirt giydirirken alttan citcitli bady giydiriyorum altına beli açılır diye.cok mu fazla sicaklarda?tek başına sort tshirt giydiren var mı ?
aslında 29 derece ama nem %70leri geçince sürekli terliyor yawrum. gece üstünü örtmüyorum. evde zaten bady ile ama dışarı çıkartırken tedirgin oluyorum.cok mu az mı giydiriyorum diye.ben sıcaksa tek body giydiriyorum
Evet kullanıyorum memnunum. içeriğini araştırmadim ama yanlış hatirlamiyorsam üzerinde BPA içermez yazıyordu.
kızlar çocuklara tshirt giydirirken alttan citcitli bady giydiriyorum altına beli açılır diye.cok mu fazla sicaklarda?tek başına sort tshirt giydiren var mı ?
Akıtma hiç yapmıyor bayadır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Aslında büyüdüler bardağa geçiş yapabiliriz. Ben de pipete geceyim önce . Suluk disardayken kolaylık oluyorTamam canım çok sağol pipeti sulupunı almayı düşünüyorum bende oğlum pipetle içmeyi öğrendi çok hoşuna gidiyor. Bu arada senin suluk akıtma yapıyor mu?
Gayet başarılı bir performans:)Kızlar rekor bizde o zaman bugün tam 10 saat uyumadı ! Az önce 2 saatlik uğraş sonucu uyudu ama bende bittim tabi
Canım bu damlayi kardeşim ilk bebeğinde kullanmıştı hiç uyumuyor diye.ise yaramıştı onlarda.simdi bana da diyor kullan rahat edersin diye ama ilaçla uyutmak istemedim isinamadim bu fikre bir türlü ..ama artık sabrimin sonlarında yım bende.sizde ise yarayacak mı bakalım
Çok fazla bence ya. Tek başına giydir yazık . Ağustos ayindayizkızlar çocuklara tshirt giydirirken alttan citcitli bady giydiriyorum altına beli açılır diye.cok mu fazla sicaklarda?tek başına sort tshirt giydiren var mı ?
canım odaya bir girdim oğlum yutkunuyordu sanki, elimi ağzına soktum bir şey yok. Yere bir baktım 3 pil olması gerekirken 1 tane var. Tabi ben sapıttım, çığlık atmaya başladım. bebeklerde korktu. Hemen eşimi aradım çabuk gel diye..Sonrası malum..Rabbim kimseye yaşatmasın. Şuanda o kadar şükrediyorum ki iyi ki yutabilmiş diyeBuarada pili yumruğunu nasıl anladın? Oğlunda bir rahatsızlık oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?