2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Kullandıktan sonra paylaşır mısın deneyimini?

Bugün kızım kendi rekorunu kırdı, tam 7 saat uyanık kaldı. Sonra da ağlıyor niye uyumamış, sanki ben tuttum uyumasın diye.

Kızlar rekor bizde o zaman bugün tam 10 saat uyumadı ! Az önce 2 saatlik uğraş sonucu uyudu ama bende bittim tabi

Canım bu damlayi kardeşim ilk bebeğinde kullanmıştı hiç uyumuyor diye.ise yaramıştı onlarda.simdi bana da diyor kullan rahat edersin diye ama ilaçla uyutmak istemedim isinamadim bu fikre bir türlü ..ama artık sabrimin sonlarında yım bende.sizde ise yarayacak mı bakalım

Frida K nerelerdesin canım nasılsın? Kuzucuk nasıl?
Teşekkür ederim canım, koşturmaca geçiyor, Eskişehir’deyim. 3 hafta önce kızım emeklemeye başladı, sürekli hareket halinde , dışarıda hala kucakta, bir gün 9 km yürüdüm kucağımdayken, babada da durmuyor. Birkaç hafta önce de 6. hastalık geçirdi. 3 gün yüksek ateş ve 4. Gün döküntü döktü, 5. Gün sonunda geçti döküntüler. Bu ikinci ateşlendiğinde daha soğukkanlıydım. Tembellik yapmayı özledim, acaba mümkün olacak mı? Sen nasılsın canım?
Eowynn_arwn Frida K ne zamandır sesiniz çıkmıyor kızlar? Hu hu komşular :)
Benim vakit bana yetmez oldu.: (

Merhabalar, biz Eskişehir’deyiz, her gün zamanı yeterli kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor.Öyle olunca hayatımda bazı ihtiyaçlarım lüks kategorisine girdi maalesef : (
burada yoğun geçiyor, en kısa sürede sakinliğe kavuşmayı hayal ediyorum. Umarım her şey yolundadır sizde : )

Bu arada sizleri de özledim kızlar.

Hoşgeldin canım :* bizde seni özledik :))
Geçmiş olsun canım bizlerde de genelde hep aynı durum ..büyüdükçe bize zaman yetmez oldu benimkide ellerimi tutup oda oda geziyor ..belim sırtım ağrıdan duramıyorum artık..

kızlar çocuklara tshirt giydirirken alttan citcitli bady giydiriyorum altına beli açılır diye.cok mu fazla sicaklarda?tek başına sort tshirt giydiren var mı ?

Evet kullanıyorum memnunum. içeriğini araştırmadim ama yanlış hatirlamiyorsam üzerinde BPA içermez yazıyordu.

Tamam canım çok sağol pipeti sulupunı almayı düşünüyorum bende oğlum pipetle içmeyi öğrendi çok hoşuna gidiyor. Bu arada senin suluk akıtma yapıyor mu?

kızlar çocuklara tshirt giydirirken alttan citcitli bady giydiriyorum altına beli açılır diye.cok mu fazla sicaklarda?tek başına sort tshirt giydiren var mı ?

Ben şort body giydiriyorum sadece çok sıcak terliyor . Gece uyurkende ince çıtçıtlı atlet giydiriyorum sadece

Tamam canım çok sağol pipeti sulupunı almayı düşünüyorum bende oğlum pipetle içmeyi öğrendi çok hoşuna gidiyor. Bu arada senin suluk akıtma yapıyor mu?
Akıtma hiç yapmıyor bayadır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Aslında büyüdüler bardağa geçiş yapabiliriz. Ben de pipete geceyim önce . Suluk disardayken kolaylık oluyor

Gayet başarılı bir performans:)

Buarada pili yumruğunu nasıl anladın? Oğlunda bir rahatsızlık oldumu?
canım odaya bir girdim oğlum yutkunuyordu sanki, elimi ağzına soktum bir şey yok. Yere bir baktım 3 pil olması gerekirken 1 tane var. Tabi ben sapıttım, çığlık atmaya başladım. bebeklerde korktu. Hemen eşimi aradım çabuk gel diye..Sonrası malum..Rabbim kimseye yaşatmasın. Şuanda o kadar şükrediyorum ki iyi ki yutabilmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…