2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canı
canim kaçıncı haftadasın

Merhaba bende ekimde anne olacağım ama kesem gözükmedi bu normalmi? Geç döllenme oldu. Adetim 11 gün geciktiğinde kan testim 3.80 di. Baya geç döllenme yani. Bhcg artışlarımı yazmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir mi kimyasal gebelik olabilir mi diye. Şimdiden teşekkürler
10.02.2017- 3.80 (Adet gecikmesinden 11 gün sonra)
16.02.2017- 98.23
21.02.2017- 982.7
Yarın tekrar test yaptırcam onuda yazarım.

aa kalp atışlarını duyamadın mı bende haftaya 6+6 olduğum güne randevu aldım kalp atışlarını duyarım artık diye erken mi almışım o zaman yaa

Canım kimyasal olsa değerin kaç gündür artış göstermezdi diye düşünüyorum en son baya yükselmiş değerin

Canım kimyasal olsa değerin kaç gündür artış göstermezdi diye düşünüyorum en son baya yükselmiş değerin
Ay saol canım içimi rahatlattın. Hamilelik güzelde insan paronayaklaşıyo. Kese görünmedi, bebek görünmedi, kalp atışı derken ömürden ömür gidiyo :)

Ay saol canım içimi rahatlattın. Hamilelik güzelde insan paronayaklaşıyo. Kese görünmedi, bebek görünmedi, kalp atışı derken ömürden ömür gidiyo :)
baya bi geç döllenme olmuş senin yaa:) değerin biraz daha artsın kese için tekrar doktora git bakalım. doktorun ne dedi peki

baya bi geç döllenme olmuş senin yaa:) değerin biraz daha artsın kese için tekrar doktora git bakalım. doktorun ne dedi peki
Değerin iyi gidiyo dedi. Ama 2 günde bir bhcg ye bakmamız lazım dedi. Progestan ve folik asit verdi. Yarın bir daha test yapcak. Senin kese gözüktümü canım?

Canım ben 3 yıldır solgar ın kullanıyorum. Yalnız SGK ya da özel sağlık sigortası karşılaşmıyor

Canım ben 5+0 da devlete acile gitmiştim kesesini orada görmüştüm. Kesesini gördüğüm için randevumu haftaya erteledim özele gideceğim haftaya

o zaman duyarsın inş. canım. bende özele aldım randevu bu kadın hiç sallamıyor gibi geldi bana keseyi gördü kese doğru yerde 2 hafta sonra gel dedi. insan bi kaç mm onu söyler neyse üzerinden okudum ama özele erken başlama kararı verdim

Sacimdan çok beyaz var boya nasıl yaptınız bitkisel boya konusunda fikirleriniz nedir

Beyaz konusunda bir numarayım 34 yaşındayım ama 20 günde bir dip boya yaptırmak zorunda kalıyorum loreal in amonyaksız boyası var inoa marka kuaförüm 90 tl dip boya yapıyor biraz pahalı bir boya ve sadece kuaförler yapabiliyor ben ondan boyatıyorum ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç boyatmadım. Rimel gibi beyaz kapatan boyalar var yıkayınca çıkıyor geçici olarak onunla kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…