Benim de her işimi akşam yapmam lazım hal kalmıyor parmağımı kaldırmayabunları görmüştüm sanırım montessiori sayfalarında hoşuma gitmiştim ama uğraşcak halim yok ya bn kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum oğlum azcık erken uyusa her işimi rahat halledicem 11 de uyuyo gece de uyanıo naal çözücem bu uyku işini konu nerden nereye geldi bu aralar her konuyu uyku ve ek gıdaya bağlayabilirim
Gunduz nasıl peki? Uykusu olduğu halde uyuyamıyor, birşeyi vardır belki..?benimki 8bucuk 9da uyuyor ama 2saat uyuduktan sonra saat başı uyanıyor. 3gundur hiç uyumuyor kafayı yiyeceğim. uyanıyor sağa dön, sola dön bir türlü dalamıyor uykuya.ayaga kalkıp ağlıyor. 1yaşına düzelir diyorlar ama umudum yok.1ayda mucize mı olacak ?
gündüz 1 saat sabah 1 saat öğlen uyuyor ama gece uyanınca dalamıyor, ağlıyorGunduz nasıl peki? Uykusu olduğu halde uyuyamıyor, birşeyi vardır belki..?
bize de bi şurup önerdi infantum good night isimli içinde melisa fln varmış aldık günde 3 kere verin dedi ama içiremedik ağzını kenetlio şuruplara gıcığı var tadını da sevmedi bi kaç kere kullandık bi işe yaramadı ama düzenli kullanımda yarar mıydı bilmiyorumBen doktorun önerdiği damlayı kullanmaya başladım az da olsa etki etti daha az uyanmaya başladı sanki. Gerçi doktor günde 3 kez kullanabilirsin demişti ben sadece gece uyumadan 1 saat önce veriyorum. Doktoruna sorup bir deneyebilirsin belki sen de.
İlk defa duydum canım çok güzel birşeymiş gerçekten, iyi ki paylaştınKızlar benimki ışık anahtar kapı şarj aleti hastasıydı. Uyanınca ilk yaptığı iş avizeyi gösterip ap diye bağırmak. Ben de aktivite panosu yapmaya karar verdim. Bugün Koçtaş’tan malzemeleri aldım. 50x60 sunta kestirdim. Kapı kolu, düğme(anahtar), basit elektrik devresi, eski tip zincirli kapı kilidi, sandalye tekerleği aldım. Bunları tahtaya yerleştireceğim. Ek olarak cırt cırt, fermuar, makara, anahtar falan ekleyeceğim. Düğme(anahtar) yi açıp verdim eline basıyor Işık’lar yanmıyor aaaa diye bağırıyor:) Yapacağım activity board/toddler board olarak geçiyor tabi Türkçe aktivite tahtası-panosu şeklinde ama İngilizce daha çok örnek geliyor önünüze ekliyorum. Düşünen olursa fikir olsun.
bnmki yanıma koyarsam uyuyo uyanınca iki fırt çekip uyumaya devam edio ama yanıma almak istemiyorum. yatağına koyduğumda da ayağa kalkıo almazsam ağlıo iice uykusu açılıo emzirip geri koyuyorum yatağına emerken uyuyakalıo ztn. gece bazen hiç uyanmıo bazen 4 kere uyanıobenimki 8bucuk 9da uyuyor ama 2saat uyuduktan sonra saat başı uyanıyor. 3gundur hiç uyumuyor kafayı yiyeceğim. uyanıyor sağa dön, sola dön bir türlü dalamıyor uykuya.ayaga kalkıp ağlıyor. 1yaşına düzelir diyorlar ama umudum yok.1ayda mucize mı olacak ?
Tabi canım. Benim eşim pek bilmez bu işleri haftasonu ben yapacağım biraz amatör olacak ama paylaşırım:) sonradan eklemelerim de olacak artık malzemeler ekleyeceğim.İlk defa duydum canım çok güzel birşeymiş gerçekten, iyi ki paylaştınYapımı bitince paylaşır mısın?
bizim de gece 2 defa emiyor onun dışında bazen 4 bazen 6-7kere uyanıyor.kiminde kucağıma alıyorum hemen uyuyor kiminde 1 saat uğraşıyorum. ama şöyle kesintisiz 3-4saat uyuduğu yokbnmki yanıma koyarsam uyuyo uyanınca iki fırt çekip uyumaya devam edio ama yanıma almak istemiyorum. yatağına koyduğumda da ayağa kalkıo almazsam ağlıo iice uykusu açılıo emzirip geri koyuyorum yatağına emerken uyuyakalıo ztn. gece bazen hiç uyanmıo bazen 4 kere uyanıo
Ay canım bunkar çok guzel seyler...tamda bizim yaramazlarin ilgi alani :)) fikrine bayildim.bizimlede paylastigin icin cok sagol.bi tanede biz yapalimKızlar benimki ışık anahtar kapı şarj aleti hastasıydı. Uyanınca ilk yaptığı iş avizeyi gösterip ap diye bağırmak. Ben de aktivite panosu yapmaya karar verdim. Bugün Koçtaş’tan malzemeleri aldım. 50x60 sunta kestirdim. Kapı kolu, düğme(anahtar), basit elektrik devresi, eski tip zincirli kapı kilidi, sandalye tekerleği aldım. Bunları tahtaya yerleştireceğim. Ek olarak cırt cırt, fermuar, makara, anahtar falan ekleyeceğim. Düğme(anahtar) yi açıp verdim eline basıyor Işık’lar yanmıyor aaaa diye bağırıyor:) Yapacağım activity board/toddler board olarak geçiyor tabi Türkçe aktivite tahtası-panosu şeklinde ama İngilizce daha çok örnek geliyor önünüze ekliyorum. Düşünen olursa fikir olsun.
Bende bugun sana soracaktim basladin mi damlaya diyeBen doktorun önerdiği damlayı kullanmaya başladım az da olsa etki etti daha az uyanmaya başladı sanki. Gerçi doktor günde 3 kez kullanabilirsin demişti ben sadece gece uyumadan 1 saat önce veriyorum. Doktoruna sorup bir deneyebilirsin belki sen de.
Allah korusun canim onlem almak sartEvet ben de alayım yoksa kıracak parmağını bu gidişle :-/
sırf uyku için emzirmeyi bırakmak doğru gelmiyo banaBende bugun sana soracaktim basladin mi damlaya diyebenimkide uyku konusunda iyice cosuttu memeden kesmeyi dusunuyorum yasini gecince !
Allah korusun canim onlem almak sart
Tabi ki dogru degil ..ama ben benden gectim artik sabaha kadar memede.uykusuzluk sinir stres onada yansiyo daha da hircinlasiyo.butun gun de odalarda gezmekten bel kalmadi zaten yemek yemiyo bu aralar hep bi aglama modu..kendime ayiracak 5 dakikam yok ..bunalima girdimsırf uyku için emzirmeyi bırakmak doğru gelmiyo bana
Canım ben de yaşını geçince kesmeyi düşünüyorum çünkü romatizma için tedavimi erteliyorum kaç aydır ağrılarla yaşıyorum malesef. Yaşına kadar gerekeni alıyormuş zaten kuzular sonrasında daha çok bağımlılıktanmış ve psikolojik açıdan destekliyormuş. Bir taraftan da kıyamıyorum hiç elbette gönül 2 yaşına kadar emzirmeyi ister ama bu gidişle de dizimden olacağım ondan korkuyorum :-/Bende bugun sana soracaktim basladin mi damlaya diyebenimkide uyku konusunda iyice cosuttu memeden kesmeyi dusunuyorum yasini gecince !
Allah korusun canim onlem almak sart
İsmi farklı bay bay forte diye bir şey ama aynen melisa içerikli bu da. Çok mucize beklememek lazım tabi bir de 15-20 gün düzenli kullanıp sonra da bozmayın düzeni öyle devam etsin demişti doktor ama biraz zor tabi kuzuların düzeni kendiliğinden değişebiliyor çünkü bir dişi çıkınca bile alt üst olabiliyor her şey. Bakalım nasıl olacak deneyip göreceğim umarım işe yarar.bize de bi şurup önerdi infantum good night isimli içinde melisa fln varmış aldık günde 3 kere verin dedi ama içiremedik ağzını kenetlio şuruplara gıcığı var tadını da sevmedi bi kaç kere kullandık bi işe yaramadı ama düzenli kullanımda yarar mıydı bilmiyorum
Canım bebeklerde uyku stresi diye bişey varmış uyuyamadıkça yorulup strese giriyolarmış. Meme bağımlılığı da bunu artırıyormuş. Doktor 2-3 saatten önce emzirme uyansa da pış pış ile uyut dedi bana ama olmuyor tabi uykuluyken meme vermek daha kolayına geliyor insanın. Nasıl çözeceğiz bu işi hiç bilmiyorum ya..:-/Tabi ki dogru degil ..ama ben benden gectim artik sabaha kadar memede.uykusuzluk sinir stres onada yansiyo daha da hircinlasiyo.butun gun de odalarda gezmekten bel kalmadi zaten yemek yemiyo bu aralar hep bi aglama modu..kendime ayiracak 5 dakikam yok ..bunalima girdimen son care su baybay uyku damlasini da denicem ..
Canım ben 2-3 saatten önce uyandığında kalkmadıysa pışpışlıyorum oturduysa su veriyorum.Canım bebeklerde uyku stresi diye bişey varmış uyuyamadıkça yorulup strese giriyolarmış. Meme bağımlılığı da bunu artırıyormuş. Doktor 2-3 saatten önce emzirme uyansa da pış pış ile uyut dedi bana ama olmuyor tabi uykuluyken meme vermek daha kolayına geliyor insanın. Nasıl çözeceğiz bu işi hiç bilmiyorum ya..:-/
Kızlar benimki ışık anahtar kapı şarj aleti hastasıydı. Uyanınca ilk yaptığı iş avizeyi gösterip ap diye bağırmak. Ben de aktivite panosu yapmaya karar verdim. Bugün Koçtaş’tan malzemeleri aldım. 50x60 sunta kestirdim. Kapı kolu, düğme(anahtar), basit elektrik devresi, eski tip zincirli kapı kilidi, sandalye tekerleği aldım. Bunları tahtaya yerleştireceğim. Ek olarak cırt cırt, fermuar, makara, anahtar falan ekleyeceğim. Düğme(anahtar) yi açıp verdim eline basıyor Işık’lar yanmıyor aaaa diye bağırıyor:) Yapacağım activity board/toddler board olarak geçiyor tabi Türkçe aktivite tahtası-panosu şeklinde ama İngilizce daha çok örnek geliyor önünüze ekliyorum. Düşünen olursa fikir olsun.
bize de bi şurup önerdi infantum good night isimli içinde melisa fln varmış aldık günde 3 kere verin dedi ama içiremedik ağzını kenetlio şuruplara gıcığı var tadını da sevmedi bi kaç kere kullandık bi işe yaramadı ama düzenli kullanımda yarar mıydı bilmiyorum
:) o yürüme hali bizde de emekle artık yorulduk die yere bıraktığımızda da son ses ağlıo bu kendine vakit ayıran anneler nasıl başarıo merak ediyorum doğrusu yemeği ayrı çamaşırı ayrı uyku desen yok yemek bnmki ztn yemio bi süredir iice zayıfladı istediği yapılmadığında zırıl zırıl ağlamalar fln bn uyku şurubu da denedim ama sürekli kullanamadm hem vicdanım elvermedi uyuşturuyomuşum givi hem se içmek istemediTabi ki dogru degil ..ama ben benden gectim artik sabaha kadar memede.uykusuzluk sinir stres onada yansiyo daha da hircinlasiyo.butun gun de odalarda gezmekten bel kalmadi zaten yemek yemiyo bu aralar hep bi aglama modu..kendime ayiracak 5 dakikam yok ..bunalima girdimen son care su baybay uyku damlasini da denicem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?