2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynn csnim cok gecmis olsun bu arada Rabbim şifalar versin.buyuk kizimi da yasindan snra ayirmistim memeden..

Bizimki ne pıştan anliyo ne baska bisiden.o meme ağza girecek..valla bnde şaşırdım iyice

Kızlar sadece gece kese bilirsiniz emmeyi o zaman uyku düzene giriyor inanın oda rahatça uyuyor sizde
Kıyamet kopar bizde valla :))))

Aynn bizde de boyle.sanki canını yakmışım gibi ağliyo.duyanlar baska bisi sancak :))
Ilaci daha once kardesimde onerdi rahat edersin diye bnde karsiydim ama tak etti artik.bnde sagligimdan olucam bu gidisle.verimsiz bi anne olmaktansa deneyeyim bakalim su ilaci ..uzun sureli degilmis nasilsa..

Onların yakın oluşu ve çalışıyo olması etken olmuş anladım cnm dediğin gbi mağdurun yanında olsunlar ama ayrımcılık olmasın yeter ki..bu bebekli süreçte birilerine bi şekilde kırılıyoruz hep haklısın

Onlara güvenemem cnm oturdgum semtte sayıları çok fazla diil ztn ben hep çok sağlam referanslılarla görştüm ama elektriğimz tutmadı ya da fiyatta anlaşamadık ben yrm istyorum hep tamcı çıktılar en son pazar görştüm kadın jipiyle geldi gtti soğanla sarımsakla büyütrüm kokar bnm baktgım çocuklar ama hastalık bilmezler dedi iyi hoş ama içime sinmedi bişeyler.bgn basladık yrm saatle:) bi ikizler bi de bnm kızım bi öğretmen var ama tabi hepsi koordineli ve yardımcı oluyo diğer personeller.uyku odaları oyun odaları parkı mutfağı.şimdi günlük rutini liste yapıp vericem yemesi uyku stili cuma da ben olucam sonra ya Allah bismillah:)

Bnm ki de yemiyo bıraktı resmen cnm sıkılıyo çk zayıfladı küçük gelen şeyler bollaştı anneye takma demek kolay elimde diil içim hiç rahat etmyo o yemezken.çocuklarım yiyince doyuyorum ben psikolojk olarak

bnmkinin kaburgalar ortada bacaklar kollar çöp gibi biliosunuz ztn zayıftı iice çiroz oldu :) bide o yemiyo diil biz ilgilenemiyoruz besleyemiyoruz diye hissediyorum. sanki o beğenmedikçe başka başka şeyler sunacak vaktim olsa ilgilenebilsem

Ne kadar yiyor arkadaşlar bebekler?
Ben süte başladım yavaştan
09:00: labneden dört beş çay kaşığı, iki çay kaşığı kadar tereyağı, yarım yumurta sarısı, sütte açılmış beş bisküvi, bir zeytin, biraz ekmek kemirdi, iki madalalina suyu
11de emdi
12de uyku
14de 100ml kefir yarım şeftali
17de bir çay bardağı kadar kabak havuç pirinç püresi
19da bir çay bardağı sütlaç (1/3 su 2/3 süt, pirinç, pirinç unu, pekmez, tarçın), soğanlı kıymalı birşey yaptım yemedi hiç olsa olsa bir çay kaşığı.
21:00 emdi uyudu.
Emmesi az mı? Yedikleri az mı hiç bilmiyorum. Benimki de zayıf.

Fısfısla şenesiniz olur mu acaba. Ben d vitaminini artık öle veriyorum çok rahat ettim
ilacı attık gitti :) babamızın çöpe atma huyu var da onu da atmış :) d vit bizimde ocean fıslıyoruz çok hoşuna gidio hatta görğnce hemen ağzını açıı hem şuruptan tatlı kaşığının 3/4 ü verioduk fıslamakla bitmezdi

bisküviyi kendin mi yapıosun ben yaptım yemio bnm oğlan ıhlamurla ıslattık olmadı kuru verdik olmadı peynirle verdik olmadı

bisküviyi kendin mi yapıosun ben yaptım yemio bnm oğlan ıhlamurla ıslattık olmadı kuru verdik olmadı peynirle verdik olmadı
Ben de kendim çok yaptım ama irmikle dengeyi kuramadım tadı da çok kötü. Ebebekten kendi markası sanırım hamm aldım. Bir kez hipp aldım o çok lezzetli ama çok lezzetli olmasını istemedim alışmasın diye.

bizde düzen sıfır biz bu çocuğa bakamıyoruz yeminle ya...

sabah 6.30 uyanış emme

08.00 anne sütü

9.30 gibi 1 yumurta sarısı, 1 kaşık labne, 2 zeytin, 2 lokma ekmek belki, azıcıkta ıhlamur

arada meyve tırtıklıo

11 gibi anne sütü uyku

uyanınca 12 gibi çorba

14.00 yarım kavanoz yoğurt

16.00 anne sütü uyku

uyanınca meyve

sonra ben geliyorum emme emme emme :) biz akşam yemeği yerken ne yersek onada veriyoruz sağlıklı sağlıksızı geçtim artık bişiler yesin die bugün kavurma pilav cacık tırtıkladı
tabi bu yediği bi gün :) bukdr hazırlanan şeyin içinde 1 er kaşık alıp bıraktığı günler çoğunlukta şu sırs

bnm şeftali sevmio muz kavun armut sevio onları da ısırarak yiyo ezince yemiyo bi kaç kere yoğurduna ezip karıştırdım bisküviyi çok sevmedi
Yazmıştım ben nedense irmik ekmek bisküvi vermemiştim pişman olmuştum. Doktor karbonhidrat da ve demişti. Tam buğday ekşi maya ekmek alıyorum onu kemiriyor bazen de. İstersen öyle ver bisküvi şart değil tabi.

bizim bisküvileri buzluğa atmıştım bn çıkarıp çıkarıp yiyorum bence güzel sadece şekersiz pekmezde koymamıştım ezip üstüne pekmez koydum tatsız mı gelio die öyle de yemedi

1 çay bardağı yulaf unu
3 çay bardağı tam buğday unu
1 çay bardağı tam pirinç unu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı tereyağ
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta sarısı
1.5 büyük ezilmiş muz
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tarçın
2 tatlı kaşığı bebek irmiği
bu bnm yaptığım tarif
bebeğe göre içine ceviz flnda eklenebilir bence

bu tahıl olayına bende takmış durumdayım ya arkadaşın kızı deli gibi ekmek kemiriomuş bn eline veriyorum atıo
köfte et kıyma tavuk öyle şeyleri sevio ekmek bisküvi yemio hiç çorbalarına bulgur fln atıyorum ama

Tarçın ve muz bende yoktu zeytinyağı yerine de tereyağı koyuyordum. Pekmezi ben de koymamıştım ezince karışıma ekliyordum. Bir de bunu deneyeyim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…