bebek büyüdükçe içi çeşitlenebilir gibi geldi bana kuru üzüm kayısı flnTarçın ve muz bende yoktu zeytinyağı yerine de tereyağı koyuyordum. Pekmezi ben de koymamıştım ezince karışıma ekliyordum. Bir de bunu deneyeyim. Teşekkürler.
Pankek yapıyorum bazen. Zaten çok çıkıyor yarısını atıyor yere ama yiyor birşeyler. Deneyebilirsin. Çorba yediremiyorum. Geçen gün etli nohut yapmıştım onu blendır yaptım humus misali yedi. Bir de keşkek yapacağım. Hem buğday da var içinde iyi olur diye düşündüm.bizde düzen sıfır biz bu çocuğa bakamıyoruz yeminle ya...
sabah 6.30 uyanış emme
08.00 anne sütü
9.30 gibi 1 yumurta sarısı, 1 kaşık labne, 2 zeytin, 2 lokma ekmek belki, azıcıkta ıhlamur
arada meyve tırtıklıo
11 gibi anne sütü uyku
uyanınca 12 gibi çorba
14.00 yarım kavanoz yoğurt
16.00 anne sütü uyku
uyanınca meyve
sonra ben geliyorum emme emme emme :) biz akşam yemeği yerken ne yersek onada veriyoruz sağlıklı sağlıksızı geçtim artık bişiler yesin die bugün kavurma pilav cacık tırtıkladı
tabi bu yediği bi gün :) bukdr hazırlanan şeyin içinde 1 er kaşık alıp bıraktığı günler çoğunlukta şu sırs
ay keşkek bn hiç sevmem :)Pankek yapıyorum bazen. Zaten çok çıkıyor yarısını atıyor yere ama yiyor birşeyler. Deneyebilirsin. Çorba yediremiyorum. Geçen gün etli nohut yapmıştım onu blendır yaptım humus misali yedi. Bir de keşkek yapacağım. Hem buğday da var içinde iyi olur diye düşündüm.
Waoww jipli bakici :) saka bi yana hakkinizda hayirlisi ve enn iyisi olsun canimOnlara güvenemem cnm oturdgum semtte sayıları çok fazla diil ztn ben hep çok sağlam referanslılarla görştüm ama elektriğimz tutmadı ya da fiyatta anlaşamadık ben yrm istyorum hep tamcı çıktılar en son pazar görştüm kadın jipiyle geldi gtti soğanla sarımsakla büyütrüm kokar bnm baktgım çocuklar ama hastalık bilmezler dedi iyi hoş ama içime sinmedi bişeyler.bgn basladık yrm saatle:) bi ikizler bi de bnm kızım bi öğretmen var ama tabi hepsi koordineli ve yardımcı oluyo diğer personeller.uyku odaları oyun odaları parkı mutfağı.şimdi günlük rutini liste yapıp vericem yemesi uyku stili cuma da ben olucam sonra ya Allah bismillah:)
Evet oyleydi ..ama uzun bi sure oldu sanki :) yoklugu hissediliyor cancağızımın :))tatilde diilmiydi
Bende bi haftadir biskuvisini islatiyorum inek sutuyle. Sade olarak vermedim daha ?Kızlar inek sütü veren varmı beni emmeyi bıraktı keçi sütü aradık onuda bulamadım bende suyla karıştırıp inek sütü veriyorum gece yatmadan oda rahat uyuyor bende
Kalkinca anne sutuNe kadar yiyor arkadaşlar bebekler?
Ben süte başladım yavaştan
09:00: labneden dört beş çay kaşığı, iki çay kaşığı kadar tereyağı, yarım yumurta sarısı, sütte açılmış beş bisküvi, bir zeytin, biraz ekmek kemirdi, iki madalalina suyu
11de emdi
12de uyku
14de 100ml kefir yarım şeftali
17de bir çay bardağı kadar kabak havuç pirinç püresi
19da bir çay bardağı sütlaç (1/3 su 2/3 süt, pirinç, pirinç unu, pekmez, tarçın), soğanlı kıymalı birşey yaptım yemedi hiç olsa olsa bir çay kaşığı.
21:00 emdi uyudu.
Emmesi az mı? Yedikleri az mı hiç bilmiyorum. Benimki de zayıf.
benim de derdim o.sonucta ogulsa eşim de oğlu torunsa oğlum da torunu... biz de tek maaşla kredi ödüyoruz, benim ailem destek oluyor maddi,manevi sağolsunlar. ama insan gönül koyuyor.ektimin kızı yaşına girince kreşe vereceklermiş o zaman seninkine de bakarım diyor k.validem sanki oğlum büyümeyecek o arada... sormayın yaaa,düşünmek istemiyorum artık, Allah sağlık versin bir şekilde hallediyorum çok şükürOnların yakın oluşu ve çalışıyo olması etken olmuş anladım cnm dediğin gbi mağdurun yanında olsunlar ama ayrımcılık olmasın yeter ki..bu bebekli süreçte birilerine bi şekilde kırılıyoruz hep haklısın
SAğol canım inşallah38his canım Allah tamamına erdirsin.
Eowynn_arwn gozunaydin canımm o kadar yürüme çalışmaları yapıyordu :)) ne sevimlidir yürürken :)
Amin canım çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına alırsın inşallah, çok sevindim canım
Amin inşallah darısı isteyen herkeseHayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sağol canım benim inşallahAhhh canım şu mesajı gördüğüme nasıl sevindim ve nasıl imrendim sana anlatamam. Allah sağlıkla kucağınıza aldığınızı göstersin. Minnoş kızın da çok tatlı bir abla olur eminim :)
biz üç yıllık ameliyat ve tedavilerin sonunda güzel haberi almıştık. O yüzden ikinci denemelerine başladık.
Tekrar aynı heyecanlar başlamıştır :)
Aynen 18 ay olacak aralarındaNeyyAllah tamamına erdirsin ikiz gbi büyürler:) bnm de kardeşimle aramda 14 ay var:)
Bende eşin gibi el işleri konusunda çok beceriksizim ama eşimin maşallahı vardır, eşimden yardım alarak yapmayı düşünüyorum bende, hem bana da el becerisi konusunda etkinlik olur :))Tabi canım. Benim eşim pek bilmez bu işleri haftasonu ben yapacağım biraz amatör olacak ama paylaşırım:) sonradan eklemelerim de olacak artık malzemeler ekleyeceğim.
İstemsizce güldüm:) Bazen ben de benimki için böyle diyorum:)Kızlar bebeklerin meme için sık sık uyandığı konuşulmuş.. Maalesef benimki de öyle, hatta doğduğundan beri böyle diyebilirim sadece 2,5-4 ay arası 5-6 saat kesintisiz uyudu hep öyle olacak sandım rüya gibiydi.. Açlıkla falan hiç alakası Yok bazı bebeğin yapısı böyle oluyormuş, özellikle araştırdım gece memeden kesilse bile bu cinsler yine de gece uyanıyorlarmış, memeden kesenler sonra pişman olmuş hiç olmazsa memeyle geri uyuturduk diyorlar.. Özellikle sabaha doğru yarım saate bir meme istiyor iki fırt çekip bırakıyor.. Pışpışlamayı sakinleştirmeyi de denedim memesiz uykuya dönmesi için ama etinden et koparmışım gibi ağladı.. Sanırım çaresiz kaldık bu konuda..
Ne kadar yiyor arkadaşlar bebekler?
Ben süte başladım yavaştan
09:00: labneden dört beş çay kaşığı, iki çay kaşığı kadar tereyağı, yarım yumurta sarısı, sütte açılmış beş bisküvi, bir zeytin, biraz ekmek kemirdi, iki madalalina suyu
11de emdi
12de uyku
14de 100ml kefir yarım şeftali
17de bir çay bardağı kadar kabak havuç pirinç püresi
19da bir çay bardağı sütlaç (1/3 su 2/3 süt, pirinç, pirinç unu, pekmez, tarçın), soğanlı kıymalı birşey yaptım yemedi hiç olsa olsa bir çay kaşığı.
21:00 emdi uyudu.
Emmesi az mı? Yedikleri az mı hiç bilmiyorum. Benimki de zayıf.
Kızlar inek sütü veren varmı beni emmeyi bıraktı keçi sütü aradık onuda bulamadım bende suyla karıştırıp inek sütü veriyorum gece yatmadan oda rahat uyuyor bende
Valla şimdiye kadar hiç vermedim devam sütü 5aylik Ken ikinciye hamile kaldım ama bayrama kadar ek gidayla birlikte emzirdim bayramda bıraktı bende oyunden arada veriyim dedim inek sütü ama yarı yarıya suyla karıştırıyorum ağır gelmesin diye inşaallah bir sorun yaşamayızBiz dr a sormuştuk geçen ay 1 yaşından önce önermiyoruz dediği için vermedik. Devam sütü veriyoruz arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?