2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Pankek yapıyorum bazen. Zaten çok çıkıyor yarısını atıyor yere ama yiyor birşeyler. Deneyebilirsin. Çorba yediremiyorum. Geçen gün etli nohut yapmıştım onu blendır yaptım humus misali yedi. Bir de keşkek yapacağım. Hem buğday da var içinde iyi olur diye düşündüm.

ay keşkek bn hiç sevmem :)
dediğin gibi bende pankek yer mi die düşünüyodum kurabiyeye seviosa hurma da koyabilirsin tat verir muz tat vermio pek

Kızlar inek sütü veren varmı beni emmeyi bıraktı keçi sütü aradık onuda bulamadım bende suyla karıştırıp inek sütü veriyorum gece yatmadan oda rahat uyuyor bende

Waoww jipli bakici :) saka bi yana hakkinizda hayirlisi ve enn iyisi olsun canim

tatilde diilmiydi
Evet oyleydi ..ama uzun bi sure oldu sanki :) yoklugu hissediliyor cancağızımın :))
Kızlar inek sütü veren varmı beni emmeyi bıraktı keçi sütü aradık onuda bulamadım bende suyla karıştırıp inek sütü veriyorum gece yatmadan oda rahat uyuyor bende
Bende bi haftadir biskuvisini islatiyorum inek sutuyle. Sade olarak vermedim daha ?

Kalkinca anne sutu
Kahvaltida yarim yumurta sarisi bi iki cay kasigi peynir birazda ekmek
Anne sutu
Meyve seftali armut
Anne sutu uyuyor
Kalkinca corba
Tekrar meyve ayran yada yogurt
Anne sutu
Aksam yemeginde biz ne yersek oda yiyor
Anne sutu 2-3 kez
Tekrar meyve isterse muz veriyorum
Sonra anne sutu ve yatis
Genelde rutin boyle ama aralarda bebe biskuvisi muhallebi vs de yapiyorum.haftada bir balik yedirmeye calisiyorum cok sevmesede.
Tabi bu bi kac gundur agzina lokma koymuyor
Meyve cok sever mesela onlari bile yemiyor

Son düzenleme:
benim de derdim o.sonucta ogulsa eşim de oğlu torunsa oğlum da torunu... biz de tek maaşla kredi ödüyoruz, benim ailem destek oluyor maddi,manevi sağolsunlar. ama insan gönül koyuyor.ektimin kızı yaşına girince kreşe vereceklermiş o zaman seninkine de bakarım diyor k.validem sanki oğlum büyümeyecek o arada... sormayın yaaa,düşünmek istemiyorum artık, Allah sağlık versin bir şekilde hallediyorum çok şükür

Sağol canım benim inşallah evet minik abla olacak
İnşallah tez zamanda sende yeniden bu heyecanı tadarsın
Bizde 6 sene bekledik ilkini canım o yüzden iyi anlıyorum seni

Kızlar bebeklerin meme için sık sık uyandığı konuşulmuş.. Maalesef benimki de öyle, hatta doğduğundan beri böyle diyebilirim sadece 2,5-4 ay arası 5-6 saat kesintisiz uyudu hep öyle olacak sandım rüya gibiydi.. Açlıkla falan hiç alakası Yok bazı bebeğin yapısı böyle oluyormuş, özellikle araştırdım gece memeden kesilse bile bu cinsler yine de gece uyanıyorlarmış, memeden kesenler sonra pişman olmuş hiç olmazsa memeyle geri uyuturduk diyorlar.. Özellikle sabaha doğru yarım saate bir meme istiyor iki fırt çekip bırakıyor.. Pışpışlamayı sakinleştirmeyi de denedim memesiz uykuya dönmesi için ama etinden et koparmışım gibi ağladı.. Sanırım çaresiz kaldık bu konuda..

Tabi canım. Benim eşim pek bilmez bu işleri haftasonu ben yapacağım biraz amatör olacak ama paylaşırım:) sonradan eklemelerim de olacak artık malzemeler ekleyeceğim.
Bende eşin gibi el işleri konusunda çok beceriksizim ama eşimin maşallahı vardır, eşimden yardım alarak yapmayı düşünüyorum bende, hem bana da el becerisi konusunda etkinlik olur :))

İstemsizce güldüm:) Bazen ben de benimki için böyle diyorum:)

İyi yiyormuş maşallah

Biz dr a sormuştuk geçen ay 1 yaşından önce önermiyoruz dediği için vermedik. Devam sütü veriyoruz arada

Biz dr a sormuştuk geçen ay 1 yaşından önce önermiyoruz dediği için vermedik. Devam sütü veriyoruz arada
Valla şimdiye kadar hiç vermedim devam sütü 5aylik Ken ikinciye hamile kaldım ama bayrama kadar ek gidayla birlikte emzirdim bayramda bıraktı bende oyunden arada veriyim dedim inek sütü ama yarı yarıya suyla karıştırıyorum ağır gelmesin diye inşaallah bir sorun yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…