Evet..öylemi????
2 yaşına kadar yastık kullanmaKizlar bebisleri yastikla yatiranlar nasil yastik kullaniyorsunuz ? Artik bnde yastikla mi yatirsam diyorum..sanki bole yastiksiz rahat edemiyor gibi geliyor ?
Ne güzel çok sevindim afiyet olsunTeşekkür ederim amin..pasta çk güzeldi görseli bi yana acayp lezzetlydi herkes 2.dilimi istedi düşün,sen görştn mü orayla?
Canım ben yanlış bilmiyorsam eğer migros bim ve a101 gibi ithal et satıyor ancak kasap reyonunda sattıkları etler ithal değil.
Hayırlı olsun bir yaşınız :)Bugün Doğum gününü kutladık. Aslında güzel oldu ama:
35 kişiye haber verdim. Birçok kişiyi doğal olarak eledim. Noldu? 20kişi geldi. İnsan haber verir işim çıktı der bari de başkasını çağırırım.Bunlar sıkıntılarım ama herşeye rağmen güzeldi. Size tavsiyem davetli listesine gelip gelmeyeceklerini sorun muhakkak. Ben ayıp olur diye sormamıştım çünkü çok yakınlarımdı zaten.
Kayınpederler ve eltimler saat 10:00da başlayan Doğum gününe 12:00de geldi. Ki foto makinası eltimlerdeydi. Foto çekimi pek olmadı. Onlar gelene kadar herkes kahvaltısını yapmıştı. Gidenler oldu.
Az da olda vermeyi denesene canım. Kızım da püskürtünce ben şöyle bir yöntem denemiştim. Eşim bebeği kucağında yarı yatar şekilde tutuyordu, damlayı tatlı kaşığına koyuyordum, ağzını açınca Demir ağzının gerisine doğru akacak şekilde kaşığı ağzına sokuyordum ama yutkunana kadar çıkarmıyordum. Yani boğazına sıvı bir şey akınca mecburen yutkunuyor zaten. Birkaç saniye kaşığı orada tutuyordum.Dogru duzgun kullanamadik canım puskuruyordu ferromixin denedik onuda yemedi doktorda tahlil sonuçlarında kedin yeterli almasina gerek yok dedi bizde kestik
Aaaa iyi ki yazdın. Kızımın da sağ yanağı şiş. Annem fark etmiş. Çok korktum, içeri bakmaya çalıştım ama bir şey göremedim. Azı dişleri mi geliyor emin değilim ama her zamankinden daha huysuz. Bugün hep koltukların kenarlarını ısırdı, bir yandan da ağladı. Calpol verip yatırdım. Deri koltukların kol yerlerini parçaladıCanim sizinde azi disleri çıkıyordu sanki .. benim oglumun bugun damak yuvarlak minik top gibi sismis icinde mor kucuk et parcasi gözüküyor sizinde öyle mi diger dislerde hic boyle bir görüntü yoktu
Bugün Doğum gününü kutladık. Aslında güzel oldu ama:
35 kişiye haber verdim. Birçok kişiyi doğal olarak eledim. Noldu? 20kişi geldi. İnsan haber verir işim çıktı der bari de başkasını çağırırım.Bunlar sıkıntılarım ama herşeye rağmen güzeldi. Size tavsiyem davetli listesine gelip gelmeyeceklerini sorun muhakkak. Ben ayıp olur diye sormamıştım çünkü çok yakınlarımdı zaten.
Kayınpederler ve eltimler saat 10:00da başlayan Doğum gününe 12:00de geldi. Ki foto makinası eltimlerdeydi. Foto çekimi pek olmadı. Onlar gelene kadar herkes kahvaltısını yapmıştı. Gidenler oldu.
Aaaa iyi ki yazdın. Kızımın da sağ yanağı şiş. Annem fark etmiş. Çok korktum, içeri bakmaya çalıştım ama bir şey göremedim. Azı dişleri mi geliyor emin değilim ama her zamankinden daha huysuz. Bugün hep koltukların kenarlarını ısırdı, bir yandan da ağladı. Calpol verip yatırdım. Deri koltukların kol yerlerini parçaladı
Az da olda vermeyi denesene canım. Kızım da püskürtünce ben şöyle bir yöntem denemiştim. Eşim bebeği kucağında yarı yatar şekilde tutuyordu, damlayı tatlı kaşığına koyuyordum, ağzını açınca Demir ağzının gerisine doğru akacak şekilde kaşığı ağzına sokuyordum ama yutkunana kadar çıkarmıyordum. Yani boğazına sıvı bir şey akınca mecburen yutkunuyor zaten. Birkaç saniye kaşığı orada tutuyordum.
Böyle anlatınca çocuğa eziyet gibi geldi bana da :) ama öyle ağlama falan olmuyordu
Bugün Doğum gününü kutladık. Aslında güzel oldu ama:
Geçmiş olsun canım azı veya köpek dişi geliyor o zaman tez zamanda çıkar inşallah. Calpol desteğiyle devam. Bir de gözetiminde havuç deneyebilirsin.Aaaa iyi ki yazdın. Kızımın da sağ yanağı şiş. Annem fark etmiş. Çok korktum, içeri bakmaya çalıştım ama bir şey göremedim. Azı dişleri mi geliyor emin değilim ama her zamankinden daha huysuz. Bugün hep koltukların kenarlarını ısırdı, bir yandan da ağladı. Calpol verip yatırdım. Deri koltukların kol yerlerini parçaladı
2 yaşına kadar yastık kullanma
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım mantar olmuş travazol krem sabah akşam 10 gün süreyle uygulamak gerekiyor geçti deyip bırakma tekrarlıyor(tecrübeyle sabit). Oto koltuğu konusunda kelin ilacı olsa başına sürecek.. Ama şöyle oldu büyük kızım küçük kızımın oto koltuğunu kıskandı şimdi ufaklığınkine büyük kızım biniyor(bebe confort milofix) büyüğünkine küçüğü biniyor(römer trifix) o zamandan beri sanki biraz daha sakin koltukta römer daha geniş sanki rahat etti gibi.Kızlar Günaydın.yine bir kostirmacali pazartesiye başladıkbenim bebek arabaya koyduğum an eti sıkıştırılmış gibi bağırıyor araba kullanmaktan nefret ettim resmen.deli oldum. Bir gün onu susturmaya çalışacam derken kaza yapmaktan korkuyorum resmen napıyım akıl verin.oyuncak fln hiç kâr etmiyor.bağıra bağıra ağlıyor arabaya koyunca.
2.sorum daha önce karsilasmadigim bir durum ki bebeğin poposunda pisik sandigim ama 3 gündür ne yaptıysam geçmeyen yogun kirmizilik yuvarlak yuvarlak ta hafif kabartilar oldu.mantar dan şüphelendım. Yesoka 90 canım senin bir merhem tavsiyen vardı rica etsem yazabilirmisin. Ben hiç böyle şey görmedim ya 3. Bebek valla pisik bile nadir olmuslardir.
Hoşgeldin kaderdasim :) Canım benim bebek oto koltuğunda gayet rahat duruyordu ama abisini okula bırakıyoruz dönerken aynı bahsettigin gibi kan ter içinde kalarak ağlıyordu her köşe başında durmaktan eve gelmemiz bir saati buluyordu ne yapsam fayda etmedi çareyi büyük oğlumu servise vermekde buldum.Ama senin durumda buda imkansız.Acaba bu ara havalar güzelden iki küçük kızı aynı arabaya koysan büyük kız seninle yürüyerek mi gidip gelseniz okula, bu huyunu unutur belki bir sure sonra.Kızlar Günaydın.yine bir kostirmacali pazartesiye başladıkbenim bebek arabaya koyduğum an eti sıkıştırılmış gibi bağırıyor araba kullanmaktan nefret ettim resmen.deli oldum. Bir gün onu susturmaya çalışacam derken kaza yapmaktan korkuyorum resmen napıyım akıl verin.oyuncak fln hiç kâr etmiyor.bağıra bağıra ağlıyor arabaya koyunca.
2.sorum daha önce karsilasmadigim bir durum ki bebeğin poposunda pisik sandigim ama 3 gündür ne yaptıysam geçmeyen yogun kirmizilik yuvarlak yuvarlak ta hafif kabartilar oldu.mantar dan şüphelendım. Yesoka 90 canım senin bir merhem tavsiyen vardı rica etsem yazabilirmisin. Ben hiç böyle şey görmedim ya 3. Bebek valla pisik bile nadir olmuslardir.
Çok teşekkürler canım kremi aldirayim bugün hemen.koltuklar bizim chicco.eşim ve ya ben arkaya gecip kucagimizda bile tuttugunuzda susmuyor . deli gibi bagiriyor.hani acaba koltuktanmi korkuyor dedik ama yok.yinede soyledigin markalara da bi bakiyim canım cok teşekkür ederim.bu arada travazol tek başına yeterli olur dimi inşallah?Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım mantar olmuş travazol krem sabah akşam 10 gün süreyle uygulamak gerekiyor geçti deyip bırakma tekrarlıyor(tecrübeyle sabit). Oto koltuğu konusunda kelin ilacı olsa başına sürecek.. Ama şöyle oldu büyük kızım küçük kızımın oto koltuğunu kıskandı şimdi ufaklığınkine büyük kızım biniyor(bebe confort milofix) büyüğünkine küçüğü biniyor(römer trifix) o zamandan beri sanki biraz daha sakin koltukta römer daha geniş sanki rahat etti gibi.
Canim genelde arabaya bindiklerinde sagi solu kurcalamak istiyorlar bu yuzden durmuyolar.ben cok agladigi zamanlarda muzik aciyorum onunla idare ediyor oynuyor el cirpiyor vs.Kızlar Günaydın.yine bir kostirmacali pazartesiye başladıkbenim bebek arabaya koyduğum an eti sıkıştırılmış gibi bağırıyor araba kullanmaktan nefret ettim resmen.deli oldum. Bir gün onu susturmaya çalışacam derken kaza yapmaktan korkuyorum resmen napıyım akıl verin.oyuncak fln hiç kâr etmiyor.bağıra bağıra ağlıyor arabaya koyunca.
Gecmis olsum canim Rabbim tez zamanda sifa versin..el ayak bizde olduk dokuntulerin bi kismi hala duruyoselam kızlar bizimkiler hala düzelmedi. Kızımda ateşi düştü ve döküntüler başladı. En çok ağız ve çevresinde oldu. Ya 6. hastalık yada el ayak geçiriyoruz tam farkı çözemedim. ! haftayı geçkindir gece çok nadir uyuyoruz, 30 dklık aralarla.. Bitik bir haldeyim ama direniyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?