2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bnm kızım aşırı şişip morarıp bi de kanadıgı oluyo çıkarken,şıan ben de azı dişle mücadele ediyorum çok fena bnm kız ztn her dişi olaylı çıktı..

Allah yardımcımız olsun canim bizim diş mi huy mu henuz çözemedim oglumu cunku dogdugunda gaz var di huzursuzdu gaz biter bitmezde dis basladi hic bosluk olmadan

Canım sagolasın valla.Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz yeter ki saglıklı olsunlar diye hakkıyla buyutelım de kim ne derse desin

Kızlar 1 ekim de olan doğum günümüzü bugün kutladık güzel bir anı oldu. Çocuklara baloncuk şapka boyama kitabı ve şeker dağıttık,büyüklere magnet. Netten isme özel defter almıştım hatıra defteri niyetine herkese yazdırdım :) benim ilkokuldan kalan hatıra defterim hala duruyor güzel bir anı bence.

aynen öyle bnm oğlan 3400 dü 40 günlükten sonra kendim yıkadm birlikte doğum yaptığımız arkadaş çok uzun süre kendi yıkamadı bana sürekli nasl yıkıyosun die soruodu :) insan mecbur kalınca herşeyi öğrenio bi haftalık tek kalsayfım mecbur o zaman öğrenirdim die düşünüyorum

Aynen katılıyorum eskiler öyleymiş malesef. Annem bana bile artık kes bence memeden koca çocuk oldu diyor ) ona göre 11 ay bayağı büyük yani ben eğer sağlığım el verirse 2 yaşına kadar emzireceğim diyorum o kadar şaşırıyor ki )

Canim sizinde azi disleri çıkıyordu sanki .. benim oglumun bugun damak yuvarlak minik top gibi sismis icinde mor kucuk et parcasi gözüküyor sizinde öyle mi diger dislerde hic boyle bir görüntü yoktu
canım dış cikamadiginda oluyormuş o morarma,temiz parmağınla ya da tülbent sararak dairesel hareketlerle masaj yapıp çıkmasını sağlayabilirmişsin, korkulacak bir durum değil. google "azı dişi mor et "yazarsan görsellerde var.

Allah yardımcımız olsun canim bizim diş mi huy mu henuz çözemedim oglumu cunku dogdugunda gaz var di huzursuzdu gaz biter bitmezde dis basladi hic bosluk olmadan
Amin ya walla bnm ki de çok mızmız ama dişin onun bunun dışında yeterli vakit geçiremedğimz için hep bi özlem hep bi ilgilenin halleri var kızımda sanki,çok üzülüyorum bu duruma ama o kdr koşturuyorum ki evde oturdgum çk nadir bide oğlumu rahat rahat doya doya severdm kızımda rahatça ifade edemiyorum abisinden dolayı.gizli saklı baska odada mıncırıyorum napim yani bütün bunlarda huzursz ediyo gbi geliyo

Nice sağlıklı hayırlı mutlu yaşları olsun inşallah...

Ben de ekleme yapaym.eskiler kv kp ile yaşayıp cocugu her zaman bakacak başında duracak birileri varmıs.bizim wc ye girerken ondk bakacak kimsemiz yok.onlarin ev düzeniyle bizimki de aynı degil.eskiden evlerde mindef yastık vardı cocuk istediği kadar hoplasn ziplasin kendine zarar veremezdi.ama simdi evlerde her taraf mobilya kisilacak dökülecek seyler.eskiden cam porselen tabsk bile fazla yokru cocuk bütün mutfak esyasini döküp oynasa zarar veremezdi kendine.ama şimdi öyle hayatlarımız yok.biz çocukluğumuzda saatlerce solaklarda anne baba başımızda olmadan güvenle oynardk.şimdi biz gönderebilir miyiz mümkün degil..ve biz bilincli yetistirmeye calisiyrz cocugu her bakimdan donatmaya eğitmeye calisiyrz caba sarfediyrz.bu arada ben de ailemden uzakta yasyrn gerçekten cok cok yipranyrm.çalışma hayatına geri döndum ama cok zor oluyo.ev temizluk yemek cocuk hic yerisemiyorm sanki.surekli kostur kostur bakalım zamanla ins düzene sokar biraz pratiklesirim ins.Rabbim evlatlarmizi bize baglsan bunlar güzel yorgunluklar.Allah isteyenlete de nasip etsin

Bu ilk deneyimim oldu bidahakine poşetlere 1 kepçe koyup yarı yarıya yapayım. bunu migrostan dana kemiği olarak aldım ama kasaptan kuzu incik kemiği bebekler için daha uygunmuş sanırım.

:)) gülsem mi ağlasam mı denilen bir olay :) senin kız da fazla kocaman canım kadın haklı : D benim de ananem kesersin sütten artık dedi geçen : D

Bu ilk deneyimim oldu bidahakine poşetlere 1 kepçe koyup yarı yarıya yapayım. bunu migrostan dana kemiği olarak aldım ama kasaptan kuzu incik kemiği bebekler için daha uygunmuş sanırım.
Aslında en güzeli incik ve paça bir arada kaynatmak özellikle paça hem probiyotik açısından hem de kolajen açısından çok zengin canım. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Kizlar bebisleri yastikla yatiranlar nasil yastik kullaniyorsunuz ? Artik bnde yastikla mi yatirsam diyorum..sanki bole yastiksiz rahat edemiyor gibi geliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…