Gözün aydın cnm bnmde 8 gün geriden geliyor onu takma... Bnm de tsh 5 çıktı bgn tekrar tahlil istedi pazartesi sonuca göre ilaç yazacak. Bnmde normalde 9 hafta 3 gnlük olması lazımken 8 hafta 2 gnlük... Satı ileri cekti dr banada 1 ay sonra gel dedi nasıl dayancaz yaaaa dimi
Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) 6mm minnos :)
Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) 6mm minnos :) Eki Görüntüle 1958825
Eki Görüntüle 1958824
Aynen ayda 1 özleriz ama dimi hazımsızlığı şişkinliği sordum normal dedi ilaç vermedi ben bildiğin uyuyamıyorum çok da yemiyorum akşam yemeğini en geç 7 de yiyoruz. Seninde oluo mu
Yok canm çok şükür migdem de bulansa öküz gbi yiyorum şişkinlik vardı geçen hafta ama geçti :) valla bn çok ozlerm nasl edecegm bilmiyorum ya bide merkta ederm brsey oldumu diye hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarz ancak onlar hareket ettikçe iyi olduklarını anlarz :)
doktorda bana sıkıntı yok olabilir dedi bidaki kontrolde de bu haftaya göre çıkarsa yenibi son adet tarihi hesaplarız sana dedi kızlar ay ay gebelik fotosu çekiyomusunuz
Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) 6mm minnos :) Eki Görüntüle 1958825
Eki Görüntüle 1958824
Eki Görüntüle 1958824
Canm o ustteki kesenin içinde birşey var gbi en ust ve en alt fotodada gözüküyor :) ay çok heyecanlı br kan testi yaptirsan sağlık ocağına nasıl olur :)
Canm o ustteki kesenin içinde birşey var gbi en ust ve en alt fotodada gözüküyor :) ay çok heyecanlı br kan testi yaptirsan sağlık ocağına nasıl olur :)
Yok canm benm ilk gittim 228 di betahgc sonra 541 cikti 2 gün sonra artış normal olduğu için başlattı iğneye 1 hafta sonrada keseyi gorduk 5+5de 7+2 de de kalp atışlarıni. Bazı doktorlar kese oluşunca veriyormus canm bnm tam kese ve bebk oluşumu zamnlarnda sıkıntı yaşandığı için erkenden başlattı bna.
Bende bugün başladım canm iğneye sen nerden vuruyorsun benim bugün koldan vurdu eşim ama çok yanıyor aynı saatlerdemi vurmak gerekiyor doktora hiç sormamışım ben.
Bende bugün başladım canm iğneye sen nerden vuruyorsun benim bugün koldan vurdu eşim ama çok yanıyor aynı saatlerdemi vurmak gerekiyor doktora hiç sormamışım ben.
Evet canm aynı saate vurmn gerekiyor göbekten kendim yapıyorum ben koldan hc denemedm ama daha rahat oluyor göbek diyorlar . Çok ağrıyor bugün vuramadm doğru düzgün ilacn azbirsyi boşa gtti ama bna oksapar yazms bunu vuramiyor clexan daha kolaydı görünrde farkı yok ama bunu iğnesi acitiyo ve sert zor yitiyorum bir göbekten dene bakalm sn ..
Evet canim en son 15 subatta yaptırmıştim epey gecti ustunden. Ama ikiz olsa doktor neden söylemesin degil mi? Gosterdigiyle olctugu farkli olunca ben yanlis gördüm sandim. Keske sorsaydim o an heyecandan aklima gelmedi.