2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ay evet yaa 2 haftayı zor beklemiştim bi ay beklemek için hamile olduğumu unutmam lazm :)

Kizlar ben de geldim kesemizi gorduk cok sukur. 4 hafta 4 gunluk dedi doktor. Yalniz kafama bir sey takildi. Doktor bana kese diye ustteki kismi gosterdi sonra da alttta iki arti olan yerin arasini ölçtu. Iki kese mi var bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama doktor ikiz demedi :) 6mm minnos :)

Kız iki kese gbi duruyo ama tek bir yeri ölçüms doktor. Yoksa ikizmi yahu :)

Aynen ayda 1 özleriz ama dimi hazımsızlığı şişkinliği sordum normal dedi ilaç vermedi ben bildiğin uyuyamıyorum çok da yemiyorum akşam yemeğini en geç 7 de yiyoruz. Seninde oluo mu
Yok canm çok şükür migdem de bulansa öküz gbi yiyorum şişkinlik vardı geçen hafta ama geçti :) valla bn çok ozlerm nasl edecegm bilmiyorum ya bide merkta ederm brsey oldumu diye hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlarz ancak onlar hareket ettikçe iyi olduklarını anlarz :)

Canm o ustteki kesenin içinde birşey var gbi en ust ve en alt fotodada gözüküyor :) ay çok heyecanlı br kan testi yaptirsan sağlık ocağına nasıl olur :)

Bende bugün başladım canm iğneye sen nerden vuruyorsun benim bugün koldan vurdu eşim ama çok yanıyor aynı saatlerdemi vurmak gerekiyor doktora hiç sormamışım ben.

Bende bugün başladım canm iğneye sen nerden vuruyorsun benim bugün koldan vurdu eşim ama çok yanıyor aynı saatlerdemi vurmak gerekiyor doktora hiç sormamışım ben.
Evet canm aynı saate vurmn gerekiyor göbekten kendim yapıyorum ben koldan hc denemedm ama daha rahat oluyor göbek diyorlar . Çok ağrıyor bugün vuramadm doğru düzgün ilacn azbirsyi boşa gtti ama bna oksapar yazms bunu vuramiyor clexan daha kolaydı görünrde farkı yok ama bunu iğnesi acitiyo ve sert zor yitiyorum bir göbekten dene bakalm sn ..

Ay sn testi yaptiralida epey oldu ikiz olursa 2 katı değil 4 katı artıyor ordan bakardk dedm ama epey oldu sn baktirali ..
Evet canim en son 15 subatta yaptırmıştim epey gecti ustunden. Ama ikiz olsa doktor neden söylemesin degil mi? Gosterdigiyle olctugu farkli olunca ben yanlis gördüm sandim. Keske sorsaydim o an heyecandan aklima gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…