2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Herkese merhaba ben ilk kez yazıyorum 4.5 yaşında bir kıızım var.Ikinci hamileliğim. Yarın doktora gidicem.Muhtemel doğum tarihim 24 ekim.Testte pozitif gördüm yarın güzel haberler alırız inşallah
Hosgeldiiinn hayırlı olsun öncelikle
Benimde 4.5 yaşında bir kızım var
Bu da hayırlısı ile gelirse 2. Olucak
Umarım yarın güzel haberlerle gelirsin hadi bakalım

Sabah benim de doktor randevum var heyecan ve korkuyu birarada yasiyorum umarim keseyi gorebilirim :)

Güzel hayırlı haberlerle inşallah bekliyoruz

Seni en anlayanlardan biriyimdir. 2 düşüğüm oldu gecen cuma kalp atışı duyduk çok şükür hapsırınca fl. Oluo o batma bana son zamanlarda oda olmadı bnde aynı senin gbym hamilo oldumu öğrendiğim günden beri kahverengilrle htta arada kırmızılarla boğuşuyorum... Bgn kontrolum var ağzım kalbimde gece uyuyamadım cok korkuyorum

Ben kullanmıştım canım. Gece yatarken içeceksin. 5 saat tuvalete gitmemek lazım. Hamilelikte hep bunu veriyorlar.

Tşk ederim kızlar çok sayıda görüldü yazıyor tahlilde.. Ben birşey hissetmedim tabi yanma acı kaşıntı hiçbiri yok .. Bol su iç.dedi birde ilaç verdi.

Hayırlı olsun cnm.benimde ilk tüp bebekti transferden sonra yanlış hatırlamiyorsam iki ay kadar progestan ve iğne kyllandım düşük olmasın diye lekelenmem ve kanamamda yoktu.
Doktora sordunmu kekelenmeyi ona gore fitil verir belkii

Günaydıiın güzel anne adaylarıiıiı ve tekrar annelik duygusunu tatmaya hazirlananlarr.
Doktora gidecek kizlar inşallah güzel haberlerle dönersinizzz.benim 4 mart kalp atışı içinn.

Bu hamileliğim stresli olacak benimde ilk tüp bebek stresiydi buda acaba ilki gibi gebelik zehirlenmesi geçirirmiyin stresi her dakika.

Hamileliğinizin tadını çıkarın en ufak problemleri kafaniza takmayın.vücudumuzun kimyası değişiyor.

Günaydın canım benimde ilk doğumum zehirlenmeden dolayı erken Doğum yaptım 34 haftalık şuan bende senin gibi çok korkuyorum benim normal doktoruma Hale'n gidemedim çünkü benim iki bebeğimde tüp bebekle oldu bu ay artık normal doktor kontrolüne başlayacam sen doktoruna sordunmu bidaha yaşarmıyız sence

Gunaydiiin annislerrr
Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Randevusu olanlar hayırlı haberlerle gelsinler inşallah .hasta olanlar biran evvel şifa bulsunlar .. Mide bulantısı olanların bulantıları şıp diye geçiversin herbiseyi kolayca yiyiversinler

İnş hayırlı haberlerle gelirsin canim.ben progestan kullanıyorum sürekli degil iste kendimi yorarsam yada yürürsem falan oluyor.yormaktan kastım da biraz ayakta kalırsam cunku hiç is falan yapmıyorum korkudan.bu korkular elde değil demek ki rabbim yardımcımız olsun

TSK ederim canim.progestan kullanıyorum bende sadece içimdeki korku beni çok etkiliyor ona da yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…