2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
göbek çok acır gibi geliyo bana öncekinde bacaktan yapıyordum göbek daha az acıyosa bi deniyim

Evet canim en son 15 subatta yaptırmıştim epey gecti ustunden. Ama ikiz olsa doktor neden söylemesin degil mi? Gosterdigiyle olctugu farkli olunca ben yanlis gördüm sandim. Keske sorsaydim o an heyecandan aklima gelmedi.
Bazı doktorlar kalp atışlarıni duyana kadr demiyorlar diye duymuştum hatta bnm tanidiga 3 aylk dönem geçene kadr demems ama o tek kese iki bebekms korkutmak istememiş bakmış risk yok soylems . Acaba kalp atışlarini bekliyor . Birde kan toplanması da oluyormuş oda kese gbi duruyormus öyle brseyden soz etmedi demi?

göbek çok acır gibi geliyo bana öncekinde bacaktan yapıyordum göbek daha az acıyosa bi deniyim
İnan bn 1 aydr yapıyorm hiç bilmiyordm agridigini su 3 4 gündür agriyo karnm mi gerildi iğne değişti ondan mı bilmiyorum . Bnde koldan korkuyorum çok acır gbi geliyor ama 6 . Aydn sonra mecbur koldan yapılacak.

Yok canım hicbir sey soylemedi. Pazartesi tahlil yaptirmaya gidicem diger doktora mi sorsam acaba? Kadina da nasil dicem bilmiyorum.

Ben de yapıyorum hibor kullanıyorum . Göbek daha kolay. Ama 6. Aydan sonra neden göbek değil
O haftalra hc gelemedm ama etrafmda kullananlar karın gerildiği için çok ağrıyor diyorlar valla bn yapabildiğim yere kadr yaparm göbekten ama gerilirse yapamayız öyle degilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…