2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canim gunaydin dr sana igneyi keseyi gordukten sonra baslatti demi . vermedi bana . bu defa da birsey olur mu diye korkuyorum. 4+4 gorunuyor sata gore bugun dr beni carsamba cagirdi
Yok canm benm ilk gittim 228 di betahgc sonra 541 cikti 2 gün sonra artış normal olduğu için başlattı iğneye 1 hafta sonrada keseyi gorduk 5+5de 7+2 de de kalp atışlarıni. Bazı doktorlar kese oluşunca veriyormus canm bnm tam kese ve bebk oluşumu zamnlarnda sıkıntı yaşandığı için erkenden başlattı bna.

Amin cnm geldik drdan her şey yolunda şükür.

kızlar doktordan geldim kalp atışlarını duyduk güm güm sata göre 8+0 ama ultrasonda 7+0 geç yumurtluyorum malum bebeiş 9.7mm olmuş bi ay sonra gidicem herşey yolunda dedi doktor sadece tsh 2.6 çıkmıştu bidaki ay ona bakıcaz yükselii var kı diye gebelikte 2nin altında istenio değer sizlerde de sıkıntı varsa haberiniz olsun

Biz geldik teyzelerrrr 8 hafta 2 gnlük olmuşuz bu sefer video ya cekti babası......
4 hafta sonraya gün verdi dr ablamız nasıl geçer ya zaman özlerim minnağımı ben
Hadi gözün aydın canm çok güzel demi bnde haftaya perşembe gidecm ondn sonra ayda bir çağırır sanırım..

Maşallah bugn kalp atışlari duyuluyor ne güzel canm seninle yumurtlamalarimiz aynıydı bnm pazartesi gttigimdede 6.4 mm di bizde 5 gün geriyiz sorun olmazms :)

Hayirlisi valla bize ne derlerse onu yapiyoruz . Carsamba randevum ins bir sıkıntı cikmaz

Gözün aydın cnm bnmde 8 gün geriden geliyor onu takma... Bnm de tsh 5 çıktı bgn tekrar tahlil istedi pazartesi sonuca göre ilaç yazacak. Bnmde normalde 9 hafta 3 gnlük olması lazımken 8 hafta 2 gnlük... Satı ileri cekti dr banada 1 ay sonra gel dedi nasıl dayancaz yaaaa dimi

Hadi gözün aydın canm çok güzel demi bnde haftaya perşembe gidecm ondn sonra ayda bir çağırır sanırım..

Aynen ayda 1 özleriz ama dimi hazımsızlığı şişkinliği sordum normal dedi ilaç vermedi ben bildiğin uyuyamıyorum çok da yemiyorum akşam yemeğini en geç 7 de yiyoruz. Seninde oluo mu

Selamün aleyküm canlar.. ben de evvel Allah ın izniyle inşallah ekim annesi olacağım.. 5+3 dedi dr um hayırlısıyla 8 ayı hep beraber tamamlar bebişlerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza alırız .. Allah herbirimizi korusun

Eklentiler

• 12E120FC-134C-4FA3-BA95-65B71355273D-1517-000001AAFDA25460_tmp.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 22
ozlmlvnt cnm gözün aydın maşallah hmn enerjine yansımış ne güzel allahım sağlıkla tamamlatsın inşallah hepimizinkini.ben günlerdr hastalıktan hiçbişe yemediğim halde,ki kiloda vermişim karnım 5 aylık gbi .bu şişkinlik norml demkki

Ordan bile hissetirdim sana he yaşadıklarımdan sonra o kadar mutluyum ki... Şişkinlik malesef sabretcez artık

Biz geldik teyzelerrrr 8 hafta 2 gnlük olmuşuz bu sefer video ya cekti babası......
4 hafta sonraya gün verdi dr ablamız nasıl geçer ya zaman özlerim minnağımı ben
beni bi ay sonra çağırdı bi problemin yok herşey yolunda dedi ona güvenerek mi bi ay sonra çağırdı siz sık gidiyosunuz bi riskiniz var diemi maşallah bu arada kaç cm olmuş minnak

Normal walla cnm ne hissetsen hakkındır tadını çıkar halayını da çek tabi:)) bende bu hamilelik takviminde arada takla atan bebeği yicem o olcak:)

Maşallah bugn kalp atışlari duyuluyor ne güzel canm seninle yumurtlamalarimiz aynıydı bnm pazartesi gttigimdede 6.4 mm di bizde 5 gün geriyiz sorun olmazms :)
doktorda bana sıkıntı yok olabilir dedi bidaki kontrolde de bu haftaya göre çıkarsa yenibi son adet tarihi hesaplarız sana dedi kızlar ay ay gebelik fotosu çekiyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…