2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sagol canım fikirlerin icin..boyle yaklasmak en dogrusu sanirim..

Para değil de söz verip sözünden dönmesi ... Hem de sen koskoca dükkan açıyorsun yani ona güvenip. Neye mal olduğunun farkında değil yada umursamiyor.
Sağol canım..
Aynn oyle canım.bugunde gelmis ortalik kriz yapabilcen mi nasil olcak.kotu enerjisini birakti gitti..

Doğru ))

Ben de boşalttım o çekmeceyi. Aslında karıştırmasına izin vermek gelişimi için önemli.

Bende ona en alt çekmeceyi ıvır zivirla doldurdum birde plastik kaplarin olduğu bir dolap var mutfakta onları indiriyor aşağı. Zaten bizim corap çekmeceleri gardrop kendi dolabı hep onun oyun alanı :)

Nasılsınız kızlar.
Dün akşam sardalya yaptım fırında. Kızım 2 lokmadan sonra yemedi:/ balık yağı verecem ben de galiba. Ocean mi veriyorsunuz bide ne kadar miktar?

Günaydın anneler, dün bir püre yaptim bir haftadır yemek reddi olan kizim yarim kaseden fazla yedi bizim için rekor:) Şimdiye kadar sadece kirmizi et veriyordum iki kez balik bugulama denedim limon sarmısak soslu firinda sebzelerle bir iki defa tadina bakti.Bu yaptığim purenin icine balik koyarak yedirmeye çalışacağım belki başarılı oluruz.Buyuk bir patates, bir kabak, iki tane tavuk kalça , bir soğan,iki sarimsak az tuz ve kimyon karabiber ekleyip biraz fazla su koyup düdüklüde tavuk suyu yapiyor gibi iyice pişirdim.Ocaktan alinca ust suyunu siseye tavuk suyu olarak ayirdim makarna haslamak icin.az su birakip icindeki sebze ve et ile blenderda cektim zeytinyagi ilavesi ile.İlk defa tavuk kullandim keramet onda mi bilemedkm.Bu tarifi balik ile mutlaka tekrar deneyeceğim.Patates kabizlka yapmasin diye kabak koydum kizim su icmeyi cok sevmiyor diye.Denemenizi tavsiye ederim.Farkli bir yemek değil ancak hala yeni ek gıdaya baslama durumu varmış gibi olduğundan bize günü kurtardi simdide peynir eritip yedirecegim.:)

Tugce16 arkadasimizdan haber yok sanırım.Dilerim güzel gelişmeler olmuştur.iyi haftasonu dileklerimle.Bir de ürün tavsiyesi vereyim.Kizim uzun boylu oldugundan sanirim hala yurumedi aktif olarak.coraplari kayiyor diye ilk adim ayakkabisi giydirdim ancak daha yürüyemez ve tek bacağini daha bir yamuk attigini farkettim.iki üç adim atip oturuyor tesvik etmek icin corapsizda kullanilabilen ve ayak sinirlerinin gelisimine engel olmayacak bir ev patigi aldim kaydirmaz ozellikli.Henuz gelmedi yorumlar çok hosuma gittiği için satin aldim.Eger bu da care olmaz ise suet deri makosen patik alacagim.Bacak boyu cok uzun 83 cm denge kuramıyor.

https://www.decathlon.com.tr/ultralight-ayakkabi--id_8489400.html

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-17-10-28-51-355.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 30
Çok güzel cnm ben decathlonun ürünlerinden çk memnunum astronot tulumunu ordan almştım o da çok kullanışlı çok başarılı

Hasta diye ona tüp bebeği bile söylemedik biliyor musun. Her şeyi çok kafaya takıyor
Doğrudur canım çok zor bir süreçten geçiyor kendi iç dünyasında neler düşünüp kuruyor kim bilir.. Allah yardımcınız olsun. Eşinin bu süreçte çok desteğe ihtiyacı olacak iyi ki senin gibi herşeyin farkında olan biriyle evli canım. Senin yapabileceğin nadide şey son dönemleri artık dolu dolu geçirmelerini sağlamak.

Sagol canım fikirlerin icin..boyle yaklasmak en dogrusu sanirim..

Aynn oyle canım.bugunde gelmis ortalik kriz yapabilcen mi nasil olcak.kotu enerjisini birakti gitti..
Canım gece aklıma ne geldi. Acaba kayınvalidenin derdi para olmayıp o sorumluluğu almak istemiyor olabilir mi??? Bunu bahane ediyor olabilir mi? Olaya hep para yönlü baktık ama sonuçta bu büyük bir sorumluluk belki de ondan kaçıyordur.

Eowynn_arwn üstüme vazife degil ancak bir eş hanimini el ustunde tutmuyor gerekli özeni evine ve evliligine gosteremiyorsa ailesi de baştacı edemiyor ne yazikki.Empati yapamamasindaki en büyük etken budur.Paradan ziyade rahata alisiklar beden ve psikolojik guc olarak cocuk bakimina elverişli değildir.Ben olsam bakıcı tutar diledigimce taleplerimi iletir cekinmeden kayinvalidemi de yanina arada beraber olmalari icin gitmelerini rica ederdim.

Afiyet olsun yarasın :) benim kızlar tavuğa bayılıyor, buğulama olarak bir tek buğulandığında çok yumuşak olan balıkları yiyorlar çinekop lüfer gibi palamutu katiyen buğulama yemiyorlar zeytinyağıyla hamsi tava yapıyorum bende buğulama yediremezsem

Aynen iyi bir tavsiye :) Ben bu ayakkabıyı kullanıyorum çok da memnunum. Yalnız numaralar uymuyor mesela oğlum normalde 20-21 giyiyor ordan aldığım küçük geldi değiştirdim 24 aldım tam oldu. Çok da uygundu 40 tl ye aldım. Altı hiç kaymıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…