2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım bizim bebeler benziyor cidden bu hafta doktor kontrolümüz vardı kızım da uzun boylu ve doktor bu nedenle yürümesi 1-2 ay daha sürebilir merak etmeyin normal bir durum dedi. Söylediğin gibi denge kurması daha güç oluyormuş. 18 aya kadar normal dedi. Yeğenim de öyleydi benim 15-16 aylık yürümüştü sıpa şimdi de maşallahı var Napalım sağlıklı olsunlar da geç olsun güç olmasın Bu arada o deri makosenleri hiç tavsiye etmem ben kızıma almıştım sürekli yamuluyor ayağında düzgün basmasına engel oluyor hiç giydirmiyorum.

jenny48 ileride de uzun bacakli kizlar olacaklar herhalde:) Bizim de yeniydi kontrolumuz 99 persentilde boy hep.benimki gec doğdu daha dogrusu dogamadi 41.haftada sezeryanla aldılar suni sancı ile bile gelmedi, şimdi de gec yürüyecek vardır Allah'ın bir bildiği uzatmaları oynuyorum sonradan canima okuyacaktir eminim.Gec olmasi annesine son kiyaklari

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2206833
Çok güzel cnm ben decathlonun ürünlerinden çk memnunum astronot tulumunu ordan almştım o da çok kullanışlı çok başarılı
Çok iyi oldu canım bunu söylediğin. Ben de onu soracaktım astronot alsam kullanışlı olur mu? Geçen sene kullandığım çok terletmişti memnun kalmamıştım. Acaba şimdi normal kaban yeterli olur mu kışın yoksa bu tarz bir astronot mu almak lazım kararsız kaldım. Tecrübeli anneler fikirleriniz çok önemli.

Bende senin gibi proteini yüklüyorum cunku kızım kaşık sevmiyor ama elimden Kofte , haşlama et yiyor. Kadir hocanın protein tavsiyesini paylaştığından beridir yiyip icmedigi ekstralara uzulmemeye basladim.Et yesin napalim:)

Benim kızım da sadece et yiyor. İlla babasının yaptıgı köfte olacak ya da duduklude haslanmıs olacak. Baska bir şey yediremedim

Nasılsınız kızlar.
Dün akşam sardalya yaptım fırında. Kızım 2 lokmadan sonra yemedi:/ balık yağı verecem ben de galiba. Ocean mi veriyorsunuz bide ne kadar miktar?
Afiyet olsun çok severim ben de balığı ama kuzular daha tam alışamadı balığa bence ondan yadırgıyorlar. Doktora sordum kırmızı et kadar balık yemiyor dedim sürekli denemeye devam et dedi, yiyorsa az da olsa yemeye devam etsin balık yağı önermiyorum dedi.

Astronot hareket kısıtlar gibi geldiğinden şöyle bir takım almıştım ben geçen yıl büyük kıza bu yıl ufaklığa kullanmış olacağım geçen yıl çok memnun kalmıştım.

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-17-13-35-47-505_com.miui.gallery.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 53
Benim kız kaşığa asla ağzını açmıyor canım. Aynen et yesin o yeterli. Et yeterli olmasa benim büyük kızımın tıfıl olması lazımdı çünkü o iştahsız mızmızlığa :) ben et yedirlerse o gün mutluyum şayet et de yemediyse o zaman parçalı bulutlu :) bebeğin boyu maşallah çok iyiymiş gelişimi iyi olduktan sonra varsın sebze yemesin o da zamanla olur.

Benim kızım da sadece et yiyor. İlla babasının yaptıgı köfte olacak ya da duduklude haslanmıs olacak. Baska bir şey yediremedim
Pilav ve kiymali makarnaya da atliyor görünce ama toplasan bir yemek kaşığı anca yiyordur.yildiz sehriyeyi tiftik et,yesil mercimek ve tereyağ sarımsak ile makarba gibi yapiyorum ona da agzini aciyor tam olarak kaşık fobisi denen bir durum degil bende anlayamadım görüntüye göre ilgi duyuyor sanırım.

Astronot hareket kısıtlar gibi geldiğinden şöyle bir takım almıştım ben geçen yıl büyük kıza bu yıl ufaklığa kullanmış olacağım geçen yıl çok memnun kalmıştım.
Bende aynı gorusteyim canim seninle oturan bebege olurda yuruyen koşan cocuga zor gibi astronot.arabanizin ayak yorgani kismi varsa onu kullanıyorum ben çünkü üstünde battaniye serili olursa ayaklari ile surekli vurup dusuruyor.Cok soguk iklimde olan ve araç ile seyahat etmeyen cocuklar icin yine de düşünülebilir tabi ki

Canim oyle olsa soylerdi kv diye dusunuyorum.ben bakamam der gecerdi.basta bakarim deyip snra bana maas baglandi diye vazgecti..

Canim herzaman fikir ve goruslere acik olmusumdur.aynn oyle..esim yeri gelir savunur ailesine karsi..simdi de tavir almis durumda.bakici tutacagim zaten bu gidisle.salonu acmama az bi sure kaldi..hakkimizda hayirlisi olsun..

Ay cok guzel bayildimmm.nerden aldin canim nasil bulabiliriz bu takimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…