Canım bizim bebeler benziyor ciddenTugce16 arkadasimizdan haber yok sanırım.Dilerim güzel gelişmeler olmuştur.iyi haftasonu dileklerimle.Bir de ürün tavsiyesi vereyim.Kizim uzun boylu oldugundan sanirim hala yurumedi aktif olarak.coraplari kayiyor diye ilk adim ayakkabisi giydirdim ancak daha yürüyemez ve tek bacağini daha bir yamuk attigini farkettim.iki üç adim atip oturuyor tesvik etmek icin corapsizda kullanilabilen ve ayak sinirlerinin gelisimine engel olmayacak bir ev patigi aldim kaydirmaz ozellikli.Henuz gelmedi yorumlar çok hosuma gittiği için satin aldim.Eger bu da care olmaz ise suet deri makosen patik alacagim.Bacak boyu cok uzun 83 cm denge kuramıyor.
https://www.decathlon.com.tr/ultralight-ayakkabi--id_8489400.html
Aynen iyi bir tavsiye :) Ben bu ayakkabıyı kullanıyorum çok da memnunum. Yalnız numaralar uymuyor mesela oğlum normalde 20-21 giyiyor ordan aldığım küçük geldi değiştirdim 24 aldım tam oldu. Çok da uygundu 40 tl ye aldım. Altı hiç kaymıyor
Hayır terletmiyor ama ben ince çorap giydiriyorum neden çorapsız giydirmek istiyorsunEvet yorumlarda bahsetmisler benim kizimda 20-21 giyiyor sanirim bende degistircem.Terletiyor mu corapsiz denediniz mi?
Çok iyi oldu canım bunu söylediğin. Ben de onu soracaktım astronot alsam kullanışlı olur mu? Geçen sene kullandığım çok terletmişti memnun kalmamıştım. Acaba şimdi normal kaban yeterli olur mu kışın yoksa bu tarz bir astronot mu almak lazım kararsız kaldım. Tecrübeli anneler fikirleriniz çok önemli.Eki Görüntüle 2206833
Çok güzel cnm ben decathlonun ürünlerinden çk memnunum astronot tulumunu ordan almştım o da çok kullanışlı çok başarılı
Corapsiz düşünmüyorum açıklamalarda öyle tavsiye etmişler diye sormak istedim.Poliuretan bir malzeme terleyince minik bezelyelerin arasi mantar olmasin birde.Bende ince bir çorap mutlaka giydirirmHayır terletmiyor ama ben ince çorap giydiriyorum neden çorapsız giydirmek istiyorsun
Bende senin gibi proteini yüklüyorum cunku kızım kaşık sevmiyor ama elimden Kofte , haşlama et yiyor. Kadir hocanın protein tavsiyesini paylaştığından beridir yiyip icmedigi ekstralara uzulmemeye basladim.Et yesin napalim:)Afiyet olsun yarasın :) benim kızlar tavuğa bayılıyor, buğulama olarak bir tek buğulandığında çok yumuşak olan balıkları yiyorlar çinekop lüfer gibi palamutu katiyen buğulama yemiyorlar zeytinyağıyla hamsi tava yapıyorum bende buğulama yediremezsem
bende açılmadı inst linki hangi kitap o merak ettm
Benim kızım da sadece et yiyor. İlla babasının yaptıgı köfte olacak ya da duduklude haslanmıs olacak. Baska bir şey yediremedimBende senin gibi proteini yüklüyorum cunku kızım kaşık sevmiyor ama elimden Kofte , haşlama et yiyor. Kadir hocanın protein tavsiyesini paylaştığından beridir yiyip icmedigi ekstralara uzulmemeye basladim.Et yesin napalim:)
Çok tatlı olmuş yaa yerim onu ben minik balerin olmuş kuzucukAaaa ben de pinterestten görüp buna benzer resimlik yapmıştım doğum gününde :)
Afiyet olsun çok severim ben de balığı ama kuzular daha tam alışamadı balığa bence ondan yadırgıyorlar. Doktora sordum kırmızı et kadar balık yemiyor dedim sürekli denemeye devam et dedi, yiyorsa az da olsa yemeye devam etsin balık yağı önermiyorum dedi.Nasılsınız kızlar.
Dün akşam sardalya yaptım fırında. Kızım 2 lokmadan sonra yemedi:/ balık yağı verecem ben de galiba. Ocean mi veriyorsunuz bide ne kadar miktar?
Astronot hareket kısıtlar gibi geldiğinden şöyle bir takım almıştım ben geçen yıl büyük kıza bu yıl ufaklığa kullanmış olacağım geçen yıl çok memnun kalmıştım.Çok iyi oldu canım bunu söylediğin. Ben de onu soracaktım astronot alsam kullanışlı olur mu? Geçen sene kullandığım çok terletmişti memnun kalmamıştım. Acaba şimdi normal kaban yeterli olur mu kışın yoksa bu tarz bir astronot mu almak lazım kararsız kaldım. Tecrübeli anneler fikirleriniz çok önemli.
Benim kız kaşığa asla ağzını açmıyor canım. Aynen et yesin o yeterli. Et yeterli olmasa benim büyük kızımın tıfıl olması lazımdı çünkü o iştahsız mızmızlığa :) ben et yedirlerse o gün mutluyum şayet et de yemediyse o zaman parçalı bulutlu :) bebeğin boyu maşallah çok iyiymiş gelişimi iyi olduktan sonra varsın sebze yemesin o da zamanla olur.Bende senin gibi proteini yüklüyorum cunku kızım kaşık sevmiyor ama elimden Kofte , haşlama et yiyor. Kadir hocanın protein tavsiyesini paylaştığından beridir yiyip icmedigi ekstralara uzulmemeye basladim.Et yesin napalim:)
Kuzu gerdan haşlama olarak tavsiye ederimBenim kızım da sadece et yiyor. İlla babasının yaptıgı köfte olacak ya da duduklude haslanmıs olacak. Baska bir şey yediremedim
Pilav ve kiymali makarnaya da atliyor görünce ama toplasan bir yemek kaşığı anca yiyordur.yildiz sehriyeyi tiftik et,yesil mercimek ve tereyağ sarımsak ile makarba gibi yapiyorum ona da agzini aciyor tam olarak kaşık fobisi denen bir durum degil bende anlayamadım görüntüye göre ilgi duyuyor sanırım.Benim kızım da sadece et yiyor. İlla babasının yaptıgı köfte olacak ya da duduklude haslanmıs olacak. Baska bir şey yediremedim
Bende aynı gorusteyim canim seninle oturan bebege olurda yuruyen koşan cocuga zor gibi astronot.arabanizin ayak yorgani kismi varsa onu kullanıyorum ben çünkü üstünde battaniye serili olursa ayaklari ile surekli vurup dusuruyor.Cok soguk iklimde olan ve araç ile seyahat etmeyen cocuklar icin yine de düşünülebilir tabi kiAstronot hareket kısıtlar gibi geldiğinden şöyle bir takım almıştım ben geçen yıl büyük kıza bu yıl ufaklığa kullanmış olacağım geçen yıl çok memnun kalmıştım.
Canim oyle olsa soylerdi kv diye dusunuyorum.ben bakamam der gecerdi.basta bakarim deyip snra bana maas baglandi diye vazgecti..Canım gece aklıma ne geldi. Acaba kayınvalidenin derdi para olmayıp o sorumluluğu almak istemiyor olabilir mi??? Bunu bahane ediyor olabilir mi? Olaya hep para yönlü baktık ama sonuçta bu büyük bir sorumluluk belki de ondan kaçıyordur.
Canim herzaman fikir ve goruslere acik olmusumdur.aynn oyle..esim yeri gelir savunur ailesine karsi..simdi de tavir almis durumda.bakici tutacagim zaten bu gidisle.salonu acmama az bi sure kaldi..hakkimizda hayirlisi olsun..Eowynn_arwn üstüme vazife degil ancak bir eş hanimini el ustunde tutmuyor gerekli özeni evine ve evliligine gosteremiyorsa ailesi de baştacı edemiyor ne yazikki.Empati yapamamasindaki en büyük etken budur.Paradan ziyade rahata alisiklar beden ve psikolojik guc olarak cocuk bakimina elverişli değildir.Ben olsam bakıcı tutar diledigimce taleplerimi iletir cekinmeden kayinvalidemi de yanina arada beraber olmalari icin gitmelerini rica ederdim.
Ay cok guzel bayildimmm.nerden aldin canim nasil bulabiliriz bu takimi ?Astronot hareket kısıtlar gibi geldiğinden şöyle bir takım almıştım ben geçen yıl büyük kıza bu yıl ufaklığa kullanmış olacağım geçen yıl çok memnun kalmıştım.
Nasılsınız kızlar.
Dün akşam sardalya yaptım fırında. Kızım 2 lokmadan sonra yemedi:/ balık yağı verecem ben de galiba. Ocean mi veriyorsunuz bide ne kadar miktar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?