2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet risk var dedi maleseffffnasıl bi yol izlicez biliyorum.kalp atışı için gittiğimde daha ayrıntılı konuşulur heralde.doktor konusundada çok kararsızımm.

İstanbul küçükçekmece bölgesinde iyi bi doktora ihtiyacım varrr

Evet risk var dedi maleseffffnasıl bi yol izlicez biliyorum.kalp atışı için gittiğimde daha ayrıntılı konuşulur heralde.doktor konusundada çok kararsızımm.

İstanbul küçükçekmece bölgesinde iyi bi doktora ihtiyacım varrr

Kızlar cook coook açık pembe akintiyla birlikte bisey geldi sizce korkmalı mıyım kasıklarim da hafif ağrı var

Kızlar selam ben suan 9+4 deyım sol kasıgımda ılk gebelık zamanlarındaki gibi agrı hissettim. Bayagı bi kıvrandırdı bu durumu yasayan varmı? Rahım buyuduguiçin olablir diye dusunuyorum ama baska birsey olabilir mi

Merhaba ben doktordan geldim.5+4 gundeyimmm. Kesemiz 0.48cm yarım santim. Kalp atislarini duymak için gideceğiz 2 hafta sonra .155 boy 72 kilodayim. Tek sorunumuz bu .şükür diyelim
MasAllah canim darisi bizim gibi kalp atisini duymaya insAllah

Canim kendini hic korkutma ilk hamileligimde ve bu hamileligimde hep kasik agrilari var merak etme vucut adepte ediyo kendini..insAllah bebisin iyidir

Canim kendini hic korkutma ilk hamileligimde ve bu hamileligimde hep kasik agrilari var merak etme vucut adepte ediyo kendini..insAllah bebisin iyidir
Canım cok sagol ınsallah bi sorun yoktur ya benım de ılk hamileliğim oyuzden hemen panik yapıyorum. Kendımı sakınlestırmeye yatmaya calısıyorum agrı biraz hafiflio gibi alla hepimize yardım etsın

Canım cok sagol ınsallah bi sorun yoktur ya benım de ılk hamileliğim oyuzden hemen panik yapıyorum. Kendımı sakınlestırmeye yatmaya calısıyorum agrı biraz hafiflio gibi alla hepimize yardım etsın
Allahin izniyle bebegin iyi..daha cok kasilmalar olacak haftalar ilerledikce bunlaarda hamileligin tadi tuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…